Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Hate club  (Pročitano 1930 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Melhior
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #15 poslato: 17 Мај, 2010, 12:17:29 »

Tupavi vlada našao da proziva Miloša koji je ostvaren na svim područjima,ako treba Miloševa slika da bude na pašteti njegova definitivno na železničkoj stanici ispred ulaza u muški wc,     rofl roflšta je umislijo pederčić ljigavi da smo mi glasaći pasli travu i da trošimo teško zarađeni novac na neradnike i trutove kao što je on,jadne majke pored ovakve dece!
Sačuvana

Moja ljubavi, digla si me toliko visoko da i kad bih pao - do zemlje bih se naživeo.
alyssia
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #16 poslato: 29 Мај, 2010, 06:44:46 »

Tupavi vlada našao da proziva Miloša koji je ostvaren na svim područjima,ako treba Miloševa slika da bude na pašteti njegova definitivno na železničkoj stanici ispred ulaza u muški wc,     rofl roflšta je umislijo pederčić ljigavi da smo mi glasaći pasli travu i da trošimo teško zarađeni novac na neradnike i trutove kao što je on,jadne majke pored ovakve dece!

evo  101010 za post..

upisujem se iako nije vise na farmi

smucio mi se sa neandertalskim izjavama i ljigavim osmehom sa kojim hoda po emisijama na pinku...

1. allegra
2. presario
3. ARIELA
4. Pufna_simalirana
5. Melhio
6. cg_cartman
7. dada71
8. Boda122
9.alyssia
« Poslednja izmena: 29 Мај, 2010, 06:46:34 alyssia » Sačuvana
Pobeda
Junior član
**
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #17 poslato: 29 Мај, 2010, 06:50:44 »

10.Pobeda
Seljancura nevaspitana !!! Iako (veoma tesko) opovrgne Nemanjine tvrdnje, ostace drska nevaspitana seljancura ...
« Poslednja izmena: 29 Мај, 2010, 07:08:54 DjP » Sačuvana

fan ---> MACA BAR  <3 KOSMET <3
shil
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #18 poslato: 06 Јун, 2010, 12:43:26 »

1. allegra
2. presario
3. ARIELA
4. Pufna_simalirana
5. Melhio
6. cg_cartman
7. dada71
8. Boda122
9.alyssia
10. Pobeda
11. shil
Sačuvana
jelisaveta
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #19 poslato: 13 Јун, 2010, 04:24:52 »

Tupavi vlada našao da proziva Miloša koji je ostvaren na svim područjima,ako treba Miloševa slika da bude na pašteti njegova definitivno na železničkoj stanici ispred ulaza u muški wc,     rofl roflšta je umislijo pederčić ljigavi da smo mi glasaći pasli travu i da trošimo teško zarađeni novac na neradnike i trutove kao što je on,jadne majke pored ovakve dece!

evo  101010 za post..

upisujem se iako nije vise na farmi

smucio mi se sa neandertalskim izjavama i ljigavim osmehom sa kojim hoda po emisijama na pinku...

1. allegra
2. presario
3. ARIELA
4. Pufna_simalirana
5. Melhio
6. cg_cartman
7. dada71
8. Boda122
9.alyssia

alal vera - lepo si i reko
nego on se ovajdi od farme - nadje onako finu devojku - visoku i lepu
a da je trut trut je
12.jelisaveta
Sačuvana
Stranice: 1 [2]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Ljubavni Sastanak Upoznavanje Ljubavno Gnezdo Upoznavanje Smesni Video Klipovi Polovni Automobili i Auto Oglasi NasmejMe.com Smesne Slike Besplatni Filmovi - www.besplatnifilmovi.biz http://www.narodnamuzika.biz eXTReMe Tracker

Besplatni Filmovi Druzenje.rs

Zvezde Granda | Video Klipovi | Football Wallpapers | Soccer Wallpapers | Krkic Bojan | Druzenje i Upoznavanje | Zabavnjaci zabava | Veliki Brat VIP
Veliki Brat | Operacija Trijumf | Domaca Muzika | Dvor | Survivor Srbija | Crtani Filmovi