Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Stranice: 1 ... 3 4 [5]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Youtube  (Pročitano 4350 puta)
0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
ashkenazi
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

joj što je lepo kada ne mešaju babe i žabe

Pogledaj profil
« Odgovor #60 poslato: 20 Децембар, 2010, 11:39:20 »

OK, aj da probam... undosuru inu bi trebalo biti pas vezba koliko god glupo da zvuci  Cheesy hvala uciteljice sto nam google translate ne moze pomoci i izvinte me na par dana  Embarrassed
Sačuvana

In Skandal We Trust
ashkenazi
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #61 poslato: 23 Децембар, 2010, 02:05:54 »

trebace mi klip sa psom koji vezba da sve ne ode u Q ashke  Grin

Miss Hana HISAŠIBURI  Kiss Kiss Kiss

šta naucih do sada undosuru - vezbati, inu - pas, neko - mačka, suica - lubenica, iku - ići, hisašiburi - 'dugo se nismo videli' i haru jasumi - nesto kao skolska pauza tj raspust... iiiii idemo dalje  igranje ovaj ti je baš baš  Embarrassed  Grin  Cheesy

Too Late - Minxy Product ReviewLQ | HQ
Sačuvana

In Skandal We Trust
ashkenazi
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #62 poslato: 24 Децембар, 2010, 01:52:38 »

Konichiva Hana  Cool i Oprosticu ti ovu reklamu zbog lepog sadrzaja  Grin a i dobra ti fora - kada kanal bude posecen baci se i reklama - Hvala na ovome Wink Cheesy nastavak undosuru - vezbati, inu - pas, neko - mačka, suica - lubenica, iku - ići, hisašiburi - 'dugo se nismo videli' i haru jasumi - nesto kao skolska pauza tj raspust... pa

Japanese Girls' Cute Crooked TeethLQ | HQ
Sačuvana

In Skandal We Trust
ashkenazi
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #63 poslato: 24 Децембар, 2010, 11:34:28 »

ccc Uciteljice - pre desetak dana - ova tema je imala manje od 2 200 pregleda, a sada ima vise od 2 600  Grin odbije se mojih 20ak ulazaka i ispade da ima jos 400 pregleda viska  Cheesy mogu da pretpostavim

Hvala i Zveki koja me je naucila da pričam sam sa sobom i to jos iskoristim eh da sam krenuo ranije - 100 dana, po bar 2 klipa, znaci 300 godina  Grin

stao sam ovde - undosuru - vezbati, inu - pas, neko - mačka, suica - lubenica, iku - ići, hisašiburi - 'dugo se nismo videli', haru jasumi - nesto kao skolska pauza tj raspust i juiba - krivi zubi... nastavljamo i budi blaga  igranje

* JWOW * DENKI * c(^.^c)LQ | HQ
« Poslednja izmena: 24 Децембар, 2010, 11:44:00 ashkenazi » Sačuvana

In Skandal We Trust
ashkenazi
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #64 poslato: 27 Децембар, 2010, 05:21:41 »

Hvala uciteljice - denki je i svetlo a i eliktricitet  idemo

JWOW - Soba Noodles AznLQ | HQ

Sačuvana

In Skandal We Trust
ashkenazi
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #65 poslato: 29 Децембар, 2010, 02:32:30 »

honey, im homeeeeeeee   Soba - Rezanci od Heljde - Hvala ti u ime svih Nas  Kiss  Grin Cheesy idemo  igranje

jwow - EATINGLQ | HQ
Sačuvana

In Skandal We Trust
ashkenazi
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #66 poslato: 30 Децембар, 2010, 05:23:24 »

Hana Honey nisam te zaboravio   i nikada te neceMO zaboraviti Cheesy jedva stigoh na cas danas - Taberu - Jesti  Kiss idemo dalje   igranje

Bunny JWOW うさぎLQ | HQ
Sačuvana

In Skandal We Trust
ashkenazi
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #67 poslato: 31 Децембар, 2010, 07:08:50 »

Hana Hani Sretna ti NG i sve naj  Kiss   cincin i znao sam da je USAGI - ZEC jer sam kao klinac igrao igircu Usagi Jodjimbo  Grin

i mogu ti reci Hana Hana ti si Bogom Dana  Grin ne što je bilo preko 500 pregleda ove totalno besmislene gluposti  rofl nego sto si svoj cilj ispunila i vise nego li sam mislio  111 u sve sam verovao, preglede, linkovanja, ali zaista nisam imao blagu predstavu da ce se skroz prepoznati potpuni smisao, simbolika i neke 'čudne' koincidencije... s tim da samo jedan detalj fali, a to je posveta  Grin sve je bilo dobro protumaceno, samo još fali posveta!!! kome li je sve ovo posveceno i na koga liči pitanje je sad? forumaska statistika i velika slova mi bas bas idu u prilog... demistifikacija uskoro Cheesy

j-POW ✪ How much?LQ | HQ
Sačuvana

In Skandal We Trust
bizon
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #68 poslato: 12 Јануар, 2011, 10:02:32 »

Boban Petrović - Đuskaj (1981)LQ | HQ
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Ljubavni Sastanak Upoznavanje Ljubavno Gnezdo Upoznavanje Smesni Video Klipovi Polovni Automobili i Auto Oglasi NasmejMe.com Smesne Slike Besplatni Filmovi - www.besplatnifilmovi.biz http://www.narodnamuzika.biz eXTReMe Tracker

Besplatni Filmovi Druzenje.rs

Zvezde Granda | Video Klipovi | Football Wallpapers | Soccer Wallpapers | Krkic Bojan | Druzenje i Upoznavanje | Zabavnjaci zabava | Veliki Brat VIP
Veliki Brat | Operacija Trijumf | Domaca Muzika | Dvor | Survivor Srbija | Crtani Filmovi