|
besne gliste
|
 |
« poslato: 06 Децембар, 2010, 08:33:57 » |
|
Ja vise ne mogu podneti njegovu hronicnu namrgodjenost u domu bludnika.  Evo ovde cete me edukovati o svemu sto se dogodilo pre te godine. Samo molim vas bez turbofolka i engleskih reci i recica. *Sasvim sam sigurna da se on dogodio pre devedesetih.   Bila sam do tada sa mamom i tatom na Hvaru, Bracu i u Dubrovniku, ispali mi svi mlecni zubici, naucila da vozim biciklo bez pomocnih tockica, zaljubila se u jednog Micu. 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 26 Децембар, 2010, 01:21:16 DjP »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Sarajčica
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 06 Децембар, 2010, 08:45:01 » |
|
Uh,moje muke tada... Imala sam dva zuba kao dvije stative..svi mi poispadali,imala sam one kikice (ala sam ih mrzila)  Stalno se neko zalio na mene...stalno sam probleme pravila... namazala sestru i i raju iz ulice onom tigrovom masti...umalo im oci poispadale nisu...bem ti kako su vristali i crveni bili. Bila sam zaljubljena u Amara...mrzila vrtic 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svi se nesto foliraju svoj fazon mi serviraju a ja nisam njihov broj furam fazon svoj!!!!!!!
|
|
|
|
besne gliste
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 06 Децембар, 2010, 08:46:59 » |
|
Stalno se neko zalio
ne znas koliko te razumem. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Sarajčica
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 06 Децембар, 2010, 08:48:04 » |
|
Stalno se neko zalio
ne znas koliko te razumem.  Bem ti to je bio zivot 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svi se nesto foliraju svoj fazon mi serviraju a ja nisam njihov broj furam fazon svoj!!!!!!!
|
|
|
|
besne gliste
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 06 Децембар, 2010, 08:52:58 » |
|
mama kaze da sam se bas lozila na spicu Dnevnika, Srce na cesti i Lepu Brenu.  Al ja se secam samo ovoga.  i zutoroze sladoleda na tocenje. i nekih crvenih zvakica u tubi.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 06 Децембар, 2010, 08:54:56 besne gliste »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Zvezdana
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 06 Децембар, 2010, 10:57:32 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Doris
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 07 Децембар, 2010, 12:29:47 » |
|
da plakala, ridala bih i išla bosa na sa'ranu da su mi tražili. Stajala bih kao mumija iznad groba koliko god treba dan, mesec, godinu  Bem ti, super sam život imala .
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bejbi
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 07 Децембар, 2010, 03:07:46 » |
|
ja se uz ovu stvar, koja se dogodila mislim '85, mnogo kasnije, najstrasnije zaljubila.  i sad kad je cujem stresem se, zlo mi je i malo mi se stegne grlo.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Pevala sam mu
Rah rah ah-ah-ah! Ro mah ro-mah-mah Gaga Ooh-la-la!
i na kraju je priznao.
|
|
|
|
DjP
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 07 Децембар, 2010, 12:32:59 » |
|
ja se uz ovu stvar, koja se dogodila mislim '85,
'84. U istom trenutku su bile hit ta pesma i "Hello". Btw, ima još jedna Filova pesma (takođe pisana za film) za zaljubljivanje. Moguće je da je i nju napisao bivšoj supruzi.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
besne gliste
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 07 Децембар, 2010, 03:34:24 » |
|
Zbanova tema siri bratstvo i jedinstvo.  Ali nisam sigurna da ce biti zadovoljan ovom sentimentalstinom.  Dajte neki osvrt na naucna otkrica, Nobelove nagrade za fiziku i hemiju, teoloske rasprave, ajde da se 'obrazujemo' nek se oči sjaje..  e secam se i ovoga.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Doris
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 07 Децембар, 2010, 03:45:23 » |
|
obožavala sam ih. Crtala ih po ormarima i zidovima. John mi je bio ljubav školskih dana  (osnovna  ) ova pesma je iz 90. ali nema veze lepa je
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Doris
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 07 Децембар, 2010, 03:53:04 » |
|
Opstanak 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Doris
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 07 Децембар, 2010, 03:59:40 » |
|
i za sad još samo ovo. Serija koja nas je naučila da i bogati plaču, tj. nije sve u parama ima nešto i u ..... (dodaj šta hoćeš  )
kultna Dinastija 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|