|
DjP
|
 |
« Odgovor #165 poslato: 25 Децембар, 2010, 10:15:54 » |
|
Virtuela de Real Trajanje : 1 dan Razlog : vređanje farmera Не знам само зашто Каћуркини фанови дижу оволику еуфорију око памети? Колико видим из ваших описа питања ( нисам гледала на жалост ) то није био тест интелигенције! Предлажем Задрузи да им сутра да и тест интелигенције, па да "изворна лепотиња" коначно докаже да је спремна за Академију наука и чланство у Менси, а њој мрски фармери за Губеревац, тј Лазу savina Trajanje : 2 dana (1 + 1) Razlog : provociranje korisnika (poruka ispod) i provociranje članova hejt-kluba Evina pitanja su mi bila najlakša, a Jasminina i Kaćina najteža iako ne toliko teška da ih je nemoguće odgovriti, ali mi tako milo što Kaća dade više tačnih odgovora od "njene svetosti uvažene" Zorane Pavić koja se izblamirala za sve pare. (Valjda ovo nije za ban!?) Pitagorina teorema to zna svako dete itd., itd....  bas tako...pitanja su bila generalno ok..Kaca hvala sto nas nisi izblamirala, a ni sebe pre svega, naravno..   odosmo i sami nemoras nas terati ne moras se pise i kuca odvojeno 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
DjP
|
 |
« Odgovor #166 poslato: 25 Децембар, 2010, 10:52:56 » |
|
mirzolino Trajanje : 7 dana Razlog : vređanje korisnika Ne nije ljubomorna Jovana nego ste vi svi zlobnici ljubomorni na Jovanu kao sto je i Kaca to je sav normalan svijet odavno zakljucio, a nemogu da vjerujem koliko moze da postoji zlobe i mrznje u ljudima kao sto ste vi, treba da se sramite svojih lazi!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
DjP
|
 |
« Odgovor #167 poslato: 26 Децембар, 2010, 01:37:08 » |
|
kuma Trajanje : 1 dan "Parazit" je pravi izraz za Katarinu,a i Zorana je dala finu definiciju, slučajno istu kao ja: devojka jednostavno nema osećaja da treba da uzvrati kolektivu koji radi za nju!Kao vukovac, sigurna sam da je učila o parazitima koji se pričvrste za domaćina i hrane se na njegov račun! Nije Pajketu "preostao drugi plan devojčice sa krpom u ruci", već Pajke zna gde je došla i ima dovoljno savesti i obraza da ne dozvoli da je drugi hrani, greje, čisti govna za njom...Ja se vala ne bi zadržala na rečima, namazala bi je balegom da joj omekša koža!" Gazdaricu" kako ti kažeš! Bila bi "gazdarica" kad bi znala da ih navede da rade za nju a da toga nisu ni svesni ( ima takvih osoba) a ovako je parazit i Gaća!Ja bih dodala i đon obraz! "Pevala lepše i mnogo više, privukla mušku populaciju"..."PO nekog muškića"...  Nije "po nekog" nego svakog ko nije žurio na autobus!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
DjP
|
 |
« Odgovor #168 poslato: 26 Децембар, 2010, 01:40:45 » |
|
ashkenazi Trajanje : 2 dana Razlog : vređanje korisnika pa sta kazu leba ti  jesu li je probudili nekako da prenose preko spec zakupljenog satelita  ja sam pogledao ni 5min juce tu temu i bilo me sramota da citam  zivi blam me uhvatio  sto je najgore - videh kako lupetaju za iGoogle i safari i jedva se suzdrzah da im ne pojasnim - dotle doslo  eto kad nisam mogao ni da im kazem - lupetate  a, gde je taj drugi prenos?  bolje da ne znas  secas se zvanicnog VB kada su PUSOvci sabili ekipicu u kavez  e taj rad  pojavio se novi kavez na forumu 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
DjP
|
 |
« Odgovor #169 poslato: 26 Децембар, 2010, 07:26:42 » |
|
dijana podgorica Trajanje : 1 dan Razlog : provociranje korisnika Vala Anchi napisati za nekog da je zloban  vise to govori o onome ko je napisao nego o osobi o kojoj se pise anchi Trajanje : 2 dan Razlog : hejt na zajedničkoj temi To je zaista strashno shto sam napisala.  A ti ako umesh daj argumentaciju ili napishi zashto ona po tebi nije zlobna. Mada mozhesh misliti za mene shta hoces, boli me bash uvce  Zlobna je - jer u interviju ne zna kao drugi da se distancira da je nemoguce videti koliko neko puta pere zube, bash se pitam kako je to "pametnici" promaklo kao suva chinjenica Zlobna je - jer u svadjama komentarishe spushten dekolte zhene u godinama umesto da se skoncetrishe na psihichke osobine....to je primitivno, isto kao kad bi kao protivargument rekla nekome da je nosata ili slichno Zlobna je - jer je Nataliju shtitila u vezi Zorane i nije rekla ni rechi jer joj je drugarica, dok se kod drugoga oko istoga ischudjavala Zlobna je - jer kad je bila gazda i dobila ukor od Proke, breckavo se ostrvila na chitavu druzhinu....ne mozhe da podnese primedbe na svoj rachun Zlobna je - jer je Zoranu odmah posle Vendinog procenta kod Peje okarakterisala kao dosadnu sa svojom prichom Zlobna je - shto nije lojalan prijatelj Zorani, nego se danima grluckala sa Vendi.....pa posle promenila plochu kad joj ova dala shtapic sa osvrtom da joj je uvredila "prijatelja" Katarinu (klasichno je zeznula, dok je Pajke neshto malo mislila na svoju prijateljicu druzhbom sa Vendi) Zlobna je - jer upucuje chesto zlobne poglede suzhenih ochiju, vrlo karakteristichna faca kad joj se neko ne svidja, ne mozhe facijalno da sakrije zlobu Zlobna je - jer sebi mrmlja u bradu kako bi nekoga namazala balegom , takav vokabular je nemocna zloba, shto se civilizovano ne suochi? Zlobna je - na tudj izgled, jer je sama svesna da je njen vishe nego prosechan (ovo nije argument, nego moj lichni stav) Zlobna je - i na tudji daleko bolji glas, jer da nije svesna svoga daleko bi se chesce grabila za mikrofon a ne bi pevala vecinu vremena pratece vokale. P>S Ju, kako zaboravih - zlobna je jer je verovala da je Peja stavio muvu Vendi u kafu i odusevila se tim postupkom, to je vrhunac prikrivene zlobe i simpatichnih metoda kako bi Pajke reshavala stvari....muvama, balegom i slichno. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
DjP
|
 |
« Odgovor #170 poslato: 29 Децембар, 2010, 11:51:09 » |
|
Anamarija Trajanje : zauvek Razlog : vređanje korisnika
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
tajci
|
 |
« Odgovor #171 poslato: 29 Децембар, 2010, 05:09:11 » |
|
Odg: Fan klub Katarina Zivkovic « Odgovor #12395 poslato: danas u 03:59:12 » Citat Izmeni Ukloni Podeli temu
--------------------------------------------------------------------------------
Citat: soncek danas u 01:03:52 Citat: pisma iz Norveške danas u 12:57:27 Citat: storija danas u 12:55:50 sad sam stigla da odgledam snimak kaca i bane u krevetu .. nista ne stizem danas.. ali od telefona se ne odvajam moram vam reci da meni jovana onako iz kreveta sto gleda i mulja nesto po ustima podseca na moju pokojnu prababu.. tako je i moja prababa sa strane stajala i sve ispod oka gledala sta ko radi kao da niko ne vidi i uvek je muljala nesto u ustima.. pinkic cherie prenosi mi molim te
moja prababa...joooooooj ljuuubiiim teeee..... ništa ne brigaj, sve detalje izvlačim i kuckam ih od riječi do riječi... toliko sam danas bolesna
alo nemoj da vredjas babu...ona je lepotica (bila kakva bila) od ove hijene LJUDI JA NEZNAM OD KADA SU OD JEDNOM SVI POCELI DA NJU FAVORIZUJU I GLASAJU?? jeli moze neko reci jedan razlog za njen "podvig" hebem joj....a prije 2 i po meseca niko nije znao da postoji od one borbe s kacu u areni?? jaoo sad ce jos ispasti da je kaca kriva jer da bi se tad borila hijena bi ispala !!! ali moramo jos spomenuti ono javno lobiranje anabele u studio sto je najveca BRUKA pinka stvarno i jos puno toga?? SCIME JE ONA ZASLUZILA DA POBEDI? ja nzm sta je s ljudima koji glasaju za nju ja cu se objesiti ako stvarno ona pobedi idem licno da je zgazim s kolima...dokle vise ova nepravda u SVIJETU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Citat: soncek danas u 01:28:49 jao ucuti mala bas su tebe snimili j stavljali na yt ... dbgda se svi snimaki o njoj obrisali..pa kad izadje nek crkne od muke sto nec eimati NISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZADRUGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA imali drugi kadar i osobe ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
soncek tolika mrznja nije dozvoljena koliko god da je ovo fan klub necije miljenice
ban - trajanje zauvek
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Boda122
|
 |
« Odgovor #172 poslato: 29 Децембар, 2010, 10:38:14 » |
|
Nick: hrvatica Trajanje: 2 dana Razlog: Pametnice nadam se da si u pravu ,ali ja bih ga najradije nalupala .
Čuste li sad ovo ,nadam se da će debil večeras van , zgadio mi se ...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Boda122
|
 |
« Odgovor #173 poslato: 31 Децембар, 2010, 01:07:29 » |
|
Nick: soncek Trajanje: Zauvek Razlog: ponovljeni poziv na nasilje kakva lenstina?   ? sujeta zbog mastrubriranja breeeee ajde beziii BANE UDRI JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Boda122
|
 |
« Odgovor #174 poslato: 31 Децембар, 2010, 02:10:01 » |
|
Nick: Fibi Trajanje: 7 dana Razlog: vređanje farmera ja samo da cestitam Kacinim fanovima  nisam imala favorita, ali drago mi je sto je konacno zena pobedila. bilo bi mi podjednako drago da je to bila Jovana ili Zorana. cak i Vendi. nisu mi jasni komentari kako Kaca nije zasluzila da pobedi? budimo iskreni, a ko je zasluzio? niko. ako uzimamo moral kao uslov. ovo je rijalitu. kakav crni moral. a to sto Kaca nije radila...hm...pa mislim da ni ostali ne bi radili, da im nije dupe zinulo za 100 000e. samo su kupovali poene. i ko sto neko rece, Katarina nije uradila nista toliko lose kao neki drugi na farmi. ja sam ipak srecna sto nije pobedio Marjan, jer je covek fashista blago receno. ko razume shvatice. srecni vam praznici 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
DjP
|
 |
« Odgovor #175 poslato: 06 Јануар, 2011, 05:13:23 » |
|
anchi, vređanje korisnika, Trajno cicamaca, provokacija na nacionalnoj osnovi, 7 dana hurgada, provociranje korisnika, 5 dana besne gliste, vređanje po nacionalnoj osnovi, Trajno dijana podgorica, provociranje korisnika, 7 dana
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
DjP
|
 |
« Odgovor #176 poslato: 06 Јануар, 2011, 06:43:24 » |
|
sooki, vređanje korisnika, 30 dana
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
DjP
|
 |
« Odgovor #177 poslato: 08 Јануар, 2011, 12:35:42 » |
|
Destroyer Trajanje : 7 dana Razlog : hejt na opštoj temi A što samo Kaću kritikujete za to Zokino masturbiranje?
Mis'im, Kaća je stala u odbranu praznih pivskih flaša od zloupotrebe jer je javna tajna da je kabasta masturbirala sa flašom .. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
tajci
|
 |
« Odgovor #178 poslato: 11 Јануар, 2011, 03:03:58 » |
|
MLADENE BRATE!!!
Lupi rukom o sto i oteraj ovu moralnu nakazu Danilovica sa sajta.Do sinoc sam ga koliko toliko i cenio,ali kada me je izvredjao na pvt,shvatio sam kakav je to covek i da ljudi koji se godinama bore protiv njega imaju apsolutno pravo sto to rade.Ja mu se zakleh u mrtvog oca da nisam nick SAVRSENI,a on me nazva govnetom. Covek je iskompleksiran svojim izgledom i neuspesima kod zena i iskaljuje bes na clanovima sajta.Mladene brate,moguce da te ta moralna nakaza drzi u saci zbog nekih vasih nerasciscenih racuna,ali se bar oglasi i reci:ljudi,dzaba vam sve to,ja sam nemocan.Sad ce skociti njegovi mnogobrojni nickovi i davati mu podrsku.Tako su radili i komunisticki diktatori,ali su svi lose zavrsili. Drugarima sa sajta predlazem da skupimo lovu i platimo plasticnu operaciju nakazi,inace smo ga najebali.Nakazo,stavi sliku ako smes ,pa da se bar slatko smejemo i zaboravimo na sve ove muke. E moj Mladene,neces ti sa nakazom daleko dogurati.Do sinoc je bio po meni ok moderator,ali vidim da sam se zajebao.
ps:Imas divnu osobo koja bi odlicno radila taj posao i nije nakaza,naprotiv,veoma je simpaticna i pametna zene:OKISA__OKISA__OKISA
A nakazu da sklonimo i zaboravimo na njega.Znam da je ovo sto pisem sviranje kurcu i da ces me isterati sa sajt,ali gresis sto toj nakazi toliko verujes.Ja nemam razloga da navijam za jednu ili drugu zavadjenu stranu,ali je nakaza otisla predaleko sa svojom samovoljom. Pozdrav Mladene i kreni sa ciscenjem djubreta.
ban-samo citanje trajanje 3 dana
vredjanje i spamovanje
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|