Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Farma Srbija Forum « Diskusije o Farma Sajtu i Forumu « Obaveštenja «  (Urednik: mladja04)

Banovani korisnici

Stranice: 1 ... 10 11 [12]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Banovani korisnici  (Pročitano 26444 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
DjP
Global Moderator
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Pogledaj profil
« Odgovor #165 poslato: 25 Децембар, 2010, 10:15:54 »

Virtuela de Real
Trajanje : 1 dan
Razlog : vređanje farmera

Не знам само зашто Каћуркини фанови дижу оволику еуфорију око памети?
Колико видим из ваших описа питања ( нисам гледала на жалост ) то није био тест интелигенције!
Предлажем Задрузи да им сутра да и тест интелигенције, па да "изворна лепотиња" коначно докаже да је спремна за Академију наука и чланство у Менси, а њој мрски фармери за Губеревац, тј Лазу  muzicki

savina
Trajanje : 2 dana (1 + 1)
Razlog : provociranje korisnika (poruka ispod) i provociranje članova hejt-kluba

Evina pitanja su mi bila najlakša, a Jasminina i Kaćina najteža iako ne toliko teška da ih je nemoguće odgovriti, ali mi tako milo što Kaća dade više tačnih odgovora od "njene svetosti uvažene" Zorane Pavić koja se izblamirala za sve pare. (Valjda ovo nije za ban!?) Pitagorina teorema to zna svako dete itd., itd....  Cheesy

bas tako...pitanja su bila generalno ok..Kaca hvala sto nas nisi izblamirala, a ni sebe pre svega, naravno.. Kiss

dovidjenja

odosmo i sami nemoras nas terati

ne moras se pise i kuca odvojeno  Wink
Sačuvana
DjP
Global Moderator
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #166 poslato: 25 Децембар, 2010, 10:52:56 »

mirzolino
Trajanje : 7 dana
Razlog : vređanje korisnika

Ne nije ljubomorna Jovana nego ste vi svi zlobnici ljubomorni na Jovanu kao sto je i Kaca to je sav normalan svijet odavno zakljucio, a nemogu da vjerujem koliko moze da postoji zlobe i mrznje u ljudima kao sto ste vi, treba da se sramite svojih lazi!
Sačuvana
DjP
Global Moderator
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #167 poslato: 26 Децембар, 2010, 01:37:08 »

kuma

"Parazit" je pravi izraz za Katarinu,a i Zorana je dala finu definiciju, slučajno istu kao ja: devojka jednostavno nema osećaja da treba da uzvrati kolektivu koji radi za nju!Kao vukovac, sigurna sam da je učila o parazitima koji se pričvrste za domaćina i hrane se na njegov račun!
Nije Pajketu "preostao drugi plan devojčice sa krpom u ruci", već Pajke zna gde je došla i ima dovoljno savesti i obraza da ne dozvoli da je drugi hrani, greje, čisti govna za njom...Ja se vala ne bi zadržala na rečima, namazala bi je balegom da joj omekša koža!" Gazdaricu" kako ti kažeš! Bila bi "gazdarica" kad bi znala da ih navede da rade za nju a da toga nisu ni svesni ( ima takvih osoba) a ovako je parazit i Gaća!Ja bih dodala i đon obraz!
"Pevala lepše i mnogo više, privukla mušku populaciju"..."PO nekog muškića"... rofl rofl rofl Nije "po nekog" nego svakog ko nije žurio na autobus! 111   
Sačuvana
DjP
Global Moderator
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #168 poslato: 26 Децембар, 2010, 01:40:45 »

ashkenazi
Trajanje : 2 dana

pa sta kazu leba ti  rofl jesu li je probudili nekako da prenose preko spec zakupljenog satelita rofl ja sam pogledao ni 5min juce tu temu i bilo me sramota da citam  111 zivi blam me uhvatio  rofl sto je najgore - videh kako lupetaju za iGoogle i safari i jedva se suzdrzah da im ne pojasnim - dotle doslo  Grin eto kad nisam mogao ni da im kazem - lupetate  Cheesy Cheesy Cheesy

a, gde je taj drugi prenos? Huh?

bolje da ne znas  Cheesy secas se zvanicnog VB kada su PUSOvci sabili ekipicu u kavez  Grin e taj rad  Cheesy pojavio se novi kavez na forumu  Grin
Sačuvana
DjP
Global Moderator
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #169 poslato: 26 Децембар, 2010, 07:26:42 »

dijana podgorica
Razlog : provociranje korisnika

Vala Anchi
napisati za nekog da je zloban  uaaaaaaaa
vise to govori o onome ko je napisao nego o osobi o kojoj se pise

anchi
Trajanje : 2 dan
Razlog : hejt na zajedničkoj temi

To je zaista strashno shto sam napisala.  smor A ti ako umesh daj argumentaciju ili napishi zashto ona po tebi nije zlobna. Mada mozhesh misliti za mene  shta hoces, boli me bash uvce  Cheesy

Zlobna je - jer u interviju ne zna kao drugi da se distancira da je nemoguce videti koliko neko puta pere zube, bash se pitam kako je to "pametnici" promaklo kao suva chinjenica
Zlobna je - jer u svadjama komentarishe spushten dekolte zhene u godinama umesto da se skoncetrishe na psihichke osobine....to je primitivno, isto kao kad bi kao protivargument rekla nekome da je nosata ili slichno
Zlobna je - jer je Nataliju shtitila u vezi Zorane i nije rekla ni rechi jer joj je drugarica, dok se kod drugoga oko istoga ischudjavala
Zlobna je - jer kad je bila gazda i dobila ukor od Proke, breckavo se ostrvila na chitavu druzhinu....ne mozhe da podnese primedbe na svoj rachun
Zlobna je - jer je Zoranu odmah posle Vendinog procenta kod Peje okarakterisala kao dosadnu sa svojom prichom
Zlobna je - shto nije lojalan prijatelj Zorani, nego se danima grluckala sa Vendi.....pa posle promenila plochu kad joj ova dala shtapic sa osvrtom da joj je uvredila "prijatelja" Katarinu (klasichno je zeznula, dok je Pajke neshto malo mislila na svoju prijateljicu druzhbom sa Vendi)
Zlobna je - jer upucuje chesto zlobne poglede suzhenih ochiju, vrlo karakteristichna faca kad joj se neko ne svidja, ne mozhe facijalno da sakrije zlobu
Zlobna je - jer sebi mrmlja u bradu kako bi nekoga namazala balegom , takav vokabular je nemocna zloba, shto se civilizovano ne suochi?
Zlobna je - na tudj izgled, jer je sama svesna da je njen vishe nego prosechan (ovo nije argument, nego moj lichni stav)
Zlobna je - i na tudji daleko bolji glas, jer da nije svesna svoga daleko bi se chesce grabila za mikrofon a ne bi pevala vecinu vremena pratece vokale.

P>S Ju, kako zaboravih - zlobna je jer je verovala da je Peja stavio muvu Vendi u kafu i odusevila se tim postupkom, to je vrhunac prikrivene zlobe i simpatichnih metoda kako bi Pajke reshavala stvari....muvama, balegom i slichno.  Cheesy
Sačuvana
DjP
Global Moderator
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #170 poslato: 29 Децембар, 2010, 11:51:09 »

Anamarija
Trajanje : zauvek

Ok nisam ukapirala ajde sad JEBITE SE SVI VI PAMETNJAKOVICI -RSK ENI I LENKA  ...gubim ja ovde vreme sa kretenima  kaznjavanje

Laki je malo nervozan , bas mi je zao sto se vise necmo druziti  rofl rofl rofl

goodbyu charlie
Znas koliko mene zabole sto se necu druziti sa takvim kretenima  kaznjavanje

i tako....a sta te lutko to zabole 111 111 111
zabole me qrac
Sačuvana
tajci
Global Moderator
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #171 poslato: 29 Децембар, 2010, 05:09:11 »

Odg: Fan klub Katarina Zivkovic
« Odgovor #12395 poslato: danas u 03:59:12 » Citat Izmeni Ukloni Podeli temu 

--------------------------------------------------------------------------------

Citat: soncek  danas u 01:03:52
Citat: pisma iz Norveške  danas u 12:57:27
Citat: storija  danas u 12:55:50
sad sam stigla da odgledam snimak kaca i bane u krevetu .. nista ne stizem danas.. ali od telefona se ne odvajam 
moram vam reci da meni jovana onako iz kreveta sto gleda i mulja nesto po ustima podseca na moju pokojnu prababu.. tako je i moja prababa sa strane stajala i sve ispod oka gledala sta ko radi kao da niko ne vidi i uvek je muljala nesto u ustima..
pinkic cherie prenosi mi molim te   

moja prababa...joooooooj ljuuubiiim teeee.....
ništa ne brigaj, sve detalje izvlačim i kuckam ih od riječi do riječi...
toliko sam danas bolesna 

alo nemoj da vredjas babu...ona je lepotica (bila kakva bila) od ove hijene   
LJUDI JA NEZNAM OD KADA SU OD JEDNOM SVI POCELI DA NJU FAVORIZUJU I GLASAJU?? jeli moze neko reci jedan razlog za njen "podvig" hebem joj....a prije 2 i po meseca niko nije znao da postoji od one borbe s kacu u areni??
jaoo sad ce jos ispasti da je kaca kriva jer da bi se tad borila hijena bi ispala !!!
ali moramo jos spomenuti ono javno lobiranje anabele u studio sto je najveca BRUKA pinka stvarno i jos puno toga??
SCIME JE ONA ZASLUZILA DA POBEDI? ja nzm sta je s ljudima koji glasaju za nju
ja cu se objesiti ako stvarno ona pobedi idem licno da je zgazim s kolima...dokle vise ova nepravda u SVIJETU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   

Citat: soncek  danas u 01:28:49
jao ucuti mala bas su tebe snimili j stavljali na yt ...
dbgda se svi snimaki o njoj obrisali..pa kad izadje nek crkne od muke sto nec eimati NISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!   

ZADRUGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA imali drugi kadar i osobe ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!               

soncek
tolika mrznja nije dozvoljena koliko god da je ovo fan klub necije miljenice

ban - trajanje zauvek
Sačuvana
Boda122
Global Moderator
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #172 poslato: 29 Децембар, 2010, 10:38:14 »

Nick: hrvatica
Trajanje: 2 dana
Razlog:

Pametnice nadam se da si u pravu ,ali ja bih ga najradije nalupala .

Čuste li sad ovo ,nadam se da će debil večeras van , zgadio mi se ...
Sačuvana

Boda122
Global Moderator
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #173 poslato: 31 Децембар, 2010, 01:07:29 »

Nick: soncek
Trajanje: Zauvek
Razlog: ponovljeni poziv na nasilje

kakva lenstina?Huh?Huh?? sujeta zbog mastrubriranja breeeee
ajde beziii
BANE UDRI JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sačuvana

Boda122
Global Moderator
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #174 poslato: 31 Децембар, 2010, 02:10:01 »

Nick: Fibi
Trajanje: 7 dana
Razlog: vređanje farmera

ja samo da cestitam Kacinim fanovima  pivopije
nisam imala favorita, ali drago mi je sto je konacno zena pobedila. bilo bi mi podjednako drago da je to bila Jovana ili Zorana. cak i Vendi.
nisu mi jasni komentari kako Kaca nije zasluzila da pobedi? budimo iskreni, a ko je zasluzio?
niko. ako uzimamo moral kao uslov. ovo je rijalitu. kakav crni moral.
a to sto Kaca nije radila...hm...pa mislim da ni ostali ne bi radili, da im nije dupe zinulo za 100 000e. samo su kupovali poene.
i ko sto neko rece, Katarina nije uradila nista toliko lose kao neki drugi na farmi.
ja sam ipak srecna sto nije pobedio Marjan, jer je covek fashista blago receno. ko razume shvatice.
srecni vam praznici  Kiss

Sačuvana

DjP
Global Moderator
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #175 poslato: 06 Јануар, 2011, 05:13:23 »

anchi, vređanje korisnika, Trajno
cicamaca,  provokacija na nacionalnoj osnovi, 7 dana
hurgada, provociranje korisnika, 5 dana
besne gliste, vređanje po nacionalnoj osnovi, Trajno
dijana podgorica, provociranje korisnika, 7 dana
Sačuvana
DjP
Global Moderator
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #176 poslato: 06 Јануар, 2011, 06:43:24 »

sooki, vređanje korisnika, 30 dana
Sačuvana
DjP
Global Moderator
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #177 poslato: 08 Јануар, 2011, 12:35:42 »

Destroyer
Trajanje : 7 dana
Razlog : hejt na opštoj temi

A što samo Kaću kritikujete za to Zokino masturbiranje?

Mis'im, Kaća je stala u odbranu praznih pivskih flaša od zloupotrebe jer je javna tajna da je kabasta masturbirala sa flašom ..   muzicki
Sačuvana
tajci
Global Moderator
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #178 poslato: 11 Јануар, 2011, 03:03:58 »

MLADENE BRATE!!!

Lupi rukom o sto i oteraj ovu moralnu nakazu Danilovica sa sajta.Do sinoc sam ga koliko toliko i cenio,ali kada me je izvredjao na pvt,shvatio sam kakav je to covek i da ljudi koji se godinama bore protiv njega imaju apsolutno pravo sto to rade.Ja mu se zakleh u mrtvog oca da nisam nick SAVRSENI,a on me nazva govnetom.  Covek je iskompleksiran svojim izgledom i neuspesima kod zena i iskaljuje bes na clanovima sajta.Mladene brate,moguce da te ta moralna nakaza drzi u saci zbog nekih vasih nerasciscenih racuna,ali se bar oglasi i reci:ljudi,dzaba vam sve to,ja sam nemocan.Sad ce skociti njegovi mnogobrojni nickovi i davati mu podrsku.Tako su radili i komunisticki diktatori,ali su svi lose zavrsili.  Drugarima sa sajta predlazem da skupimo lovu i platimo plasticnu operaciju nakazi,inace smo ga najebali.Nakazo,stavi sliku ako smes ,pa da se bar slatko smejemo i zaboravimo na sve ove muke.  E moj Mladene,neces ti sa nakazom daleko dogurati.Do sinoc je bio po meni ok moderator,ali vidim da sam se zajebao.   

ps:Imas divnu osobo koja bi odlicno radila taj posao i nije nakaza,naprotiv,veoma je simpaticna i pametna zene:OKISA__OKISA__OKISA

A nakazu da sklonimo i zaboravimo na njega.Znam da je ovo sto pisem sviranje kurcu i da ces me isterati sa sajt,ali gresis sto toj nakazi toliko verujes.Ja nemam razloga da navijam za jednu ili drugu zavadjenu stranu,ali je nakaza otisla predaleko sa svojom samovoljom. Pozdrav Mladene i kreni sa ciscenjem djubreta.

ban-samo citanje
trajanje 3 dana

vredjanje i spamovanje
Sačuvana
Stranice: 1 ... 10 11 [12]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Ljubavni Sastanak Upoznavanje Ljubavno Gnezdo Upoznavanje Smesni Video Klipovi Polovni Automobili i Auto Oglasi NasmejMe.com Smesne Slike Besplatni Filmovi - www.besplatnifilmovi.biz http://www.narodnamuzika.biz eXTReMe Tracker

Besplatni Filmovi Druzenje.rs

Zvezde Granda | Video Klipovi | Football Wallpapers | Soccer Wallpapers | Krkic Bojan | Druzenje i Upoznavanje | Zabavnjaci zabava | Veliki Brat VIP
Veliki Brat | Operacija Trijumf | Domaca Muzika | Dvor | Survivor Srbija | Crtani Filmovi