|
Venesa
Gost
|
 |
« Odgovor #105 poslato: 22 Мај, 2010, 12:43:13 » |
|
Obecala sam sebi, da cu glasati za bilo koga ko je sa Milosem u duelu..........E vala za ovu necu, pa makar Milos i pobedio u finalu  Da mi je da joj ledja vidim u subotu....cekam ovo od kako je usla 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kristina7
|
 |
« Odgovor #106 poslato: 22 Мај, 2010, 02:55:09 » |
|
Ova makar nije zlo! Od mene ima glas! Sve,sve samo Milosu ledja da vidim! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Macine neavijačice 
|
|
|
|
Challenge
|
 |
« Odgovor #107 poslato: 22 Мај, 2010, 03:02:26 » |
|
Koga li ce staviti za gazdu ?  Ako ispadne nekim slucajem .... Postaviće ženu. Verovatno Milenu, one su dobre medjusobno. Samo, zeznuće je. Pijaca 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere - iuris praecepta sunt.
|
|
|
|
Pobeda
|
 |
« Odgovor #108 poslato: 22 Мај, 2010, 10:02:40 » |
|
Mira ce ostati upamcena po recenici "Cika Milose vi hocete mene da naguzite" ? :'(   Mozda se pali na starije ....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
fan ---> MACA BAR <3 KOSMET <3
|
|
|
|
silvera
|
 |
« Odgovor #109 poslato: 22 Мај, 2010, 11:12:42 » |
|
Lazanski je ljubomoran na Miloša posle Mirine ponude.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mala88
Novajlija
Van mreže
|
 |
« Odgovor #110 poslato: 22 Мај, 2010, 11:18:59 » |
|
Ceo Lajkovac uz Mirjanu "Nismo očekivali da će Mirjana ostati ovoliko dugo na farmi. Ipak je ona običan student koji se manekenstvom bavi u slobodno vreme. Nije toliko poznata i ponosna sam na nju što je stigla dovde", kaže Zorica Božović, majka Lajkovčanke Mirjane Božović, jedne od najlepših učesnica na farmi, koja je uprkos očekivanjima mnogih uspela da se izbori sa farmerskim životom i ostane do samog kraja. Večeras će se Mirjana naći u duelu sa Miloš Bojanićem i boriti za opstanak na imanju u Lisovićima. Zorica kaže da njena ćerka ceo život obavlja poslove, te joj ništa nije strano. "Kada je imala tri godine, sama je u velikoj kesi nosila stvari sa pijace i nikome nije dala da joj priđe. Vredna je, sposobna i samostalna. Nikada se nije stidela posla, uvek je bla odgovorna i pedantna. Sećam se da je nedavno, kada se vratila iz Dubaija, odmah otrčala kod babe i dede da im pomogne u seoskim poslovima, mislim da je brala kukuruz. Ona im često pomaže i farmerski poslovi joj nisu strani", priča Mirjanina majka za "Blic" i dodaje da joj je ćerka trenutno na četvrtoj godini građevine. Mirjana je bila prva mis Srbije i duže vreme se bavi manekenstvom u Dubaiju, Grčkoj, Kini… To je ne sprečava da vredno radi u kući i na selu. "Koga god da pitate u Lajkovcu, ima samo lepe reči za nju. Ona je vredna, ja joj uvek kažem da se smiri malo, ali ona se ne da. Zbog tih kvaliteta sigurna sam da Lajkovac glasa za nju. Znam da su se neka deca iz njene škole organizovala da glasaju", sa ponosom u glasu kaže mama Zorica koja, ipak, misli da Mirjana ima male šanse za pobedu: "Nije da ne želimo pobedu, ali postoje farmeri koji su mnogo poznatiji od nje i imaju veći broj glasača." Mirjana je tokom farme pokazala da i te kako ima svoj stav, te se često upuštala u rasprave sa Macom, Zoricom i Milošem. "Svi igraju igre, ali je Miloš preterao i njemu bih zamerila. Što se Mirjane tiče, mislim da je, kada je Dragana došla, trebalo da uspostavi bolji odnos sa njom, a ne da se distancira. To bih joj zamerila. Ma, mene je moja Mirjana oduševila, nasmejana je stalno, vesela, neka samo takva ostane", zaključuje Zorica Božović. http://www.svet.rs/clanak/ceo-lajkovac-uz-mirjanu
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mila
Gost
|
 |
« Odgovor #111 poslato: 22 Мај, 2010, 04:10:47 » |
|
Devojka je najlepsa i ne deluje mi glupo.Treba da ostane jer ako ode ostaju samo prosecne.
Deluje malo tupo a to je ispod proseka.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
steelballs
Gost
|
 |
« Odgovor #112 poslato: 23 Мај, 2010, 01:04:19 » |
|
 Ćeranićki klan nastavlja da se osipa... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
krinka
|
 |
« Odgovor #113 poslato: 23 Мај, 2010, 08:01:11 » |
|
Interesantna mi je konstatacija da mnogi ucesnici rialiti programa nisu u stanju da procene osobe s kojima su prisiljene da borave.Nisam bila u toj situaciji i ne mogu da ih krivim,ali da bas totalno omase nije mi jasno. Sva srecna je pomenula svoje favorite i zacudila se negodovanju publike . Sta li ce da kaze kad skupi informacije i kad dodje u normalan zivot? Da li je ona stvarno,posle svega sto je cula i videla mogla da gleda u tim ljudima prijatelje?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Challenge
|
 |
« Odgovor #114 poslato: 23 Мај, 2010, 11:49:34 » |
|
Večeras je izjavila da je danas saznala da ih je Firči slagao za hranu i da bi bio lom na Farmi da su to znali ostali farmeri. E, lutkice, šta ćeš ti još saznati, pitaćeš se gde si bila i o čemu si razmišljala svih tih dana.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere - iuris praecepta sunt.
|
|
|
mirjam
Aktivan član

Van mreže
Pol: 
ocekuj neocekivano
|
 |
« Odgovor #115 poslato: 24 Мај, 2010, 12:49:29 » |
|
Iz interjvjua u Blicu O Milosu : bla bla .... Ne znam šta mu se to dogodilo, u početku je bio sasvim okej. O Ceranicima : bla bla ...Za mnoge stvari nisam znala, jer nisam prisustvovala njihovim svađama. čula sam da je Nemanja čak i pljunuo Milenu. favorit : Meni drage osobe su Milena, Nemanja, Firči, Gagi i Mina. Mislim da bi Mina trebalo da pobedi.
Dakle slusamo price o tome kako 12 osoba ne moze sa Milosem, on je najgori itd. I onda misica po izlasku za par sati menja favorita, o Ceranicima sa kojima je bila najbolja nije sve znala, sokirana. Oni tamo pola toga sto se desava ne znaju, a i ono sto "znaju" i koga vole dune vetar u drugom pravcu zdravo dovidjenja.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Emotion vrati se, sve ti je oprosteno. 
|
|
|
|
krinka
|
 |
« Odgovor #116 poslato: 26 Мај, 2010, 09:57:26 » |
|
Ma ove misice ,manekenke i voditelje slicne Vladi i ne treba uvoditi u rialiti,sem kao goste i cao ! Sad joj je favorit Mina jer Mini trebaju pare najvise.Boze,to mi je najgluplje obrazlozenje.Mina jeste moj favorit,ali svi su tamo zbog para. Izgubila je zbog Ceranica i Fircija ,OK,a sto nije dosledna ?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
MissSunshine
|
 |
« Odgovor #117 poslato: 27 Јун, 2010, 02:49:21 » |
|
najdosadniji lik na farmi2 slazem se da ovakvi smaraci nisu potrebnii rijalitima 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
James Dean