|
prekobare
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 29 Јун, 2010, 11:07:26 » |
|
Postavila sam klip da se vidi sta radi onaj za koga tvrde da je postenjacina, i nisam znala da ce se toliko komentarisati, cak sam i naglasila zasto sam klip postavila. Nadam se da ce lenka i neduzna imati toliko obzira da se vise ne pojavljuju ovde jer stvarno nema smisla.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
lenka
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 29 Јун, 2010, 12:56:42 » |
|
Postavila si klip na zrtvinom pdf .... To ti je prva greska ... Kakve veze ima Maca sa "pobjednikom", osim sto su zajedno bili na Mitrovicevoj jahti ....  A, vala ni Jaca nije imala tu cast da ga upozna ...  Ako si ga vec postavila, trebala si da znas da ce neko da ga i komentarise .... To ti je druga greska... Nikada nemoj naglasavati zasto postavljas klip ...  Vecina sa ovoga foruma je gledali OT, tako da manje-vise, svi su ovaj klip gledali sto puta ... E, to ti je vec treca greska u koracima jer nikoga nisi iznenadila, a mislila si ...  ... Svojevremeno ovaj klip je "izazivao" odusevljenje kod naroda jer svi su oni bili upoznati sa Jacinim likom i djelom ...  A, cetvrta i najveca greska ti je da ocekujes od mene i neduzne da imamo obzira i da se vise ne pojavljujemo jer to stvarno nema smisla ...  Jes' da ova recenica nema nikakvog smisla, ali ja sam je vjerodostojno prenijela, upravo onako kako si je ti napisala... Cuj da ne dolazimo na bracalin pdf i da mu se ne divimo ...  Svega mi, ti si nesto ljuta, posebno na mene ... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Beograd, Beograd, ja bezobrazna ... 
|
|
|
|
mimi
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 22 Јул, 2010, 04:19:39 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dijana podgorica
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 28 Јул, 2010, 09:46:20 » |
|
''Dobar'' ti je ovaj klip.Sta sve ljudi ne slusaju i jos se ponose time.Svasta.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ashkenazi
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 29 Јул, 2010, 07:33:23 » |
|
'Šo' bi naš narod rekao - Umetnosti....  ....preskoči me  Lepo on reče - Dete sa sela  uživajmo u performensu, kostimografiji, scenografiji, detetu sa sela, LookU, jakni, apokalipsi, zurki, pa i Žurki itd
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 29 Јул, 2010, 07:39:19 ashkenazi »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mimi
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 31 Јул, 2010, 03:43:34 » |
|
'Šo' bi naš narod rekao - Umetnosti....  ....preskoči me  Lepo on reče - Dete sa sela  uživajmo u performensu, kostimografiji, scenografiji, detetu sa sela, LookU, jakni, apokalipsi, zurki, pa i Žurki itd Milos Bojanic - Oci zeleneE nek si nam priznao da uzivas  Svaka ti cast  Moram te i ovde poFaliti 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ashkenazi
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 09 Август, 2010, 02:01:05 » |
|
'Šo' bi naš narod rekao - Umetnosti....  ....preskoči me  Lepo on reče - Dete sa sela  uživajmo u performensu, kostimografiji, scenografiji, detetu sa sela, LookU, jakni, apokalipsi, zurki, pa i Žurki itd Milos Bojanic - Oci zeleneE nek si nam priznao da uzivas  Svaka ti cast  Moram te i ovde poFaliti  jaoj bre Mimić - šta to radiš - ganjaš me po Forumu i još javno pričaš kako bi nešto poFalila  mislim, jesam ja za poFaljivanje, al ne ide to tako  nemo' da dodje do zamene polova... premda sam u moj siguran - tvoj mi je nesto sumnjiv
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 09 Август, 2010, 02:31:40 ashkenazi »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mimi
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 09 Август, 2010, 03:50:09 » |
|
'Šo' bi naš narod rekao - Umetnosti....  ....preskoči me  Lepo on reče - Dete sa sela  uživajmo u performensu, kostimografiji, scenografiji, detetu sa sela, LookU, jakni, apokalipsi, zurki, pa i Žurki itd Milos Bojanic - Oci zeleneE nek si nam priznao da uzivas  Svaka ti cast  Moram te i ovde poFaliti  jaoj bre Mimić - šta to radiš - ganjaš me po Forumu i još javno pričaš kako bi nešto poFalila  mislim, jesam ja za poFaljivanje, al ne ide to tako  nemo' da dodje do zamene polova... premda sam u moj siguran - tvoj mi je nesto sumnjiv « Poslednja izmena: danas u 02:31:40 ashkenazi » Dugo se predomisljas sta da mi napises  ccccc cemu tolike poslednje izmene  Potpuno bi me razocarao da nisam utvrdila da si drvoseca ovako sve ti je oprosteno 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ashkenazi
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 09 Август, 2010, 05:59:32 » |
|
« Poslednja izmena: danas u 02:31:40 ashkenazi » Dugo se predomisljas sta da mi napises  ccccc cemu tolike poslednje izmene  Potpuno bi me razocarao da nisam utvrdila da si drvoseca ovako sve ti je oprosteno  morao sam da se vratim da izmenim Mimić... shvatio sam da je bilo isuviše komplikovano za tebe, pa izbacih jedan deo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mimi
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 17 Август, 2010, 10:21:10 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ashkenazi
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 18 Август, 2010, 12:02:41 » |
|
šta ćete... kada me poFaljujete uzduz i popreko po Forumu pa red bio da zaskocim 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mimi
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 18 Август, 2010, 09:14:45 » |
|
šta ćete... kada me poFaljujete uzduz i popreko po Forumu pa red bio da zaskocim  A gde je sada poslednja izmena pa red bio da zaskocim ma sta ovo znacilo ti kao visoko obrazovani intelektualac nisi smeo sebi da dozvolis ovakvu gresku ... ajd sad lepo to da izmenis i da se ne brukas ne mogu ja stalno da vodim racuna o tvojoj reputaciji - misli malo pomozi mi 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ashkenazi
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 18 Август, 2010, 10:45:06 » |
|
Dzaba Vam sada DA se Vadite - posle poFaljivanja, nema kajanja doskočim, pa zaskočim je samo logican splet okolnosti... tako to bude kada dugo poFaljujete, mesto da napišete nešto - poFaljivanje brzo smori, pa se odmah predje na akciju 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mimi
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 19 Август, 2010, 11:52:58 » |
|
Dzaba Vam sada DA se Vadite - posle poFaljivanja, nema kajanja doskočim, pa zaskočim je samo logican splet okolnosti... tako to bude kada dugo poFaljujete, mesto da napišete nešto - poFaljivanje brzo smori, pa se odmah predje na akciju  Ma sve ce to biti dobro samo nemoj da se uzbudjIvas 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ashkenazi
|
 |
« Odgovor #29 poslato: 19 Август, 2010, 08:49:58 » |
|
Dzaba Vam sada DA se Vadite - posle poFaljivanja, nema kajanja doskočim, pa zaskočim je samo logican splet okolnosti... tako to bude kada dugo poFaljujete, mesto da napišete nešto - poFaljivanje brzo smori, pa se odmah predje na akciju  Ma sve ce to biti dobro samo nemoj da se uzbudjIvas  opet nisi ukapirala as usual  paaa ovajj, potrebna je dobra riba da bi se uzbudio  rutinska poFaljivanja rutinski i odradim 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|