|
mimi
|
 |
« poslato: 27 Јун, 2010, 05:12:26 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mimi
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 28 Јун, 2010, 03:28:44 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
prekobare
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 28 Јун, 2010, 03:54:30 » |
|
Pozdrav Mimi, Tu sam ja da mi ne budes sama. Srecno ti bilo Milose 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
prekobare
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 28 Јун, 2010, 04:07:10 » |
|
Mislim da je primereno da ovo vide svi koji kazu da je Milos najlosiji... Pogledajmo drugoplasiranog na delu, rekose da ga ne razume niko ko nije dorasto tom intelektu. Daj da vidimo tu dubokoumnu filozofiju -uvredi onoga ko ti nije u stanju vratiti, pripreti kako ces i sta dzukacki da uradis i onda se naravno deri...Sekspirovski zaista!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ĐOLE
Gost
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 28 Јун, 2010, 04:26:44 » |
|
Mislim da je primereno da ovo vide svi koji kazu da je Milos najlosiji... Pogledajmo drugoplasiranog na delu, rekose da ga ne razume niko ko nije dorasto tom intelektu. Daj da vidimo tu dubokoumnu filozofiju -uvredi onoga ko ti nije u stanju vratiti, pripreti kako ces i sta dzukacki da uradis i onda se naravno deri...Sekspirovski zaista! FARMA 2, 2010: SVAĐA MACE I JASMINE MIDŽIĆ.flvpapak ostaje papak......
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dijana podgorica
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 28 Јун, 2010, 05:55:45 » |
|
Mislim da je primereno da ovo vide svi koji kazu da je Milos najlosiji... Pogledajmo drugoplasiranog na delu, rekose da ga ne razume niko ko nije dorasto tom intelektu. Daj da vidimo tu dubokoumnu filozofiju -uvredi onoga ko ti nije u stanju vratiti, pripreti kako ces i sta dzukacki da uradis i onda se naravno deri...Sekspirovski zaista! FARMA 2, 2010: SVAĐA MACE I JASMINE MIDŽIĆ.flvpapak ostaje papak...... Ko je doticna osoba.Nikad cula ni vidjela.Sigurno neka bivsa... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
MissSunshine
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 28 Јун, 2010, 11:58:18 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
MissSunshine
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 29 Јун, 2010, 12:08:59 » |
|
prekobare*, svaka cast evo kako onaj koji je na strani mladih, obrazovanih i talentovanih..pokusao (a cini mi se i nazalost uspeo) da diskredituje upravo jednu takvu osobu bozanstvenog glasa i osecaja za ritam i ples!
dijana*,jasmina je bila jedan od najtalentovanijih studenata OT, inace student muzike u sarajevu,
zato i macorova prica o dragani ne pije vodu
pravi motivi za napad na draganu su sasvim drugacije prirode i rezultat su ciste zlobe ove sujete od coveka!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dijana podgorica
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 29 Јун, 2010, 12:52:06 » |
|
prekobare*, svaka cast evo kako onaj koji je na strani mladih, obrazovanih i talentovanih..pokusao (a cini mi se i nazalost uspeo) da diskredituje upravo jednu takvu osobu bozanstvenog glasa i osecaja za ritam i ples!
dijana*,jasmina je bila jedan od najtalentovanijih studenata OT, inace student muzike u sarajevu,
zato i macorova prica o dragani ne pije vodu
pravi motivi za napad na draganu su sasvim drugacije prirode i rezultat su ciste zlobe ove sujete od coveka!
Bila najtalentovanija kazes,koliko se ja sjecam izasla medu prvima,nikad za nju vise nisam cula niti je vidjela kao druge ucesnike OT.Draganin talenat stvarno nisam prepoznala na Farmi tako da neznam cime se ta lijepa djevojka uopste bavi a vjeruj mi djevojaka kao sto je Dragana ima puno .Uostalom Maca je drugi tako da ona njega nije ugrozila.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
lenka
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 29 Јун, 2010, 01:32:19 » |
|
dijana*,jasmina je bila jedan od najtalentovanijih studenata OT, inace student muzike u sarajevu,zato i macorova prica o dragani ne pije vodu
Je li to ona Jasmina sto se obrukala i napravila onaj cuveni skandal vezano za Danijela, koga su gledali milioni ljudi? Ako je to ona Jasmina, nemam nista da kazem ... Ona je sve rekla jos 2008 ... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Beograd, Beograd, ja bezobrazna ... 
|
|
|
|
nedužna- zvončica
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 29 Јун, 2010, 01:36:39 » |
|
dijana*,jasmina je bila jedan od najtalentovanijih studenata OT, inace student muzike u sarajevu,zato i macorova prica o dragani ne pije vodu
Je li to ona Jasmina sto se obrukala i napravila onaj cuveni skandal vezano za Danijela, koga su gledali milioni ljudi? Ako je to ona Jasmina, nemam nista da kazem ... Ona je sve rekla jos 2008 ...  Dobro si se sjetila..to je ona što je rekla da će nastaviti da studira na pravoj muzičkoj akademiji..a ne, na OT akademiji.  To su joj čini mi se bila zadnje riječi..zgadi se cura nad Ot akademiijom i vrati se "u prošlost". Tamo i osta. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ko u sebi ne nosi nebo, uzalud ga traži u svemiru. 
|
|
|
|
lenka
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 29 Јун, 2010, 01:41:21 » |
|
Je li to ona Jasmina sto se obrukala i napravila onaj cuveni skandal vezano za Danijela, koga su gledali milioni ljudi? Ako je to ona Jasmina, nemam nista da kazem ... Ona je sve rekla jos 2008 ...  Dobro si se sjetila..to je ona što je rekla da će nastaviti da studira na pravoj muzičkoj akademiji..a ne, na OT akademiji.  To su joj čini mi se bila zadnje riječi..zgadi se cura nad Ot akademiijom i vrati se "u prošlost". Tamo i osta.  Sta li sada radi Jaca? ...  A, sve je moglo drugacije samo da joj jezik nije bio brzi od pameti ... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Beograd, Beograd, ja bezobrazna ... 
|
|
|
|
prekobare
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 29 Јун, 2010, 05:20:37 » |
|
Je li to ona Jasmina sto se obrukala i napravila onaj cuveni skandal vezano za Danijela, koga su gledali milioni ljudi? Ako je to ona Jasmina, nemam nista da kazem ... Ona je sve rekla jos 2008 ...  Dobro si se sjetila..to je ona što je rekla da će nastaviti da studira na pravoj muzičkoj akademiji..a ne, na OT akademiji.  To su joj čini mi se bila zadnje riječi..zgadi se cura nad Ot akademiijom i vrati se "u prošlost". Tamo i osta.  Sta li sada radi Jaca? ...  A, sve je moglo drugacije samo da joj jezik nije bio brzi od pameti ...  Lenka, Neduzna, nije tu uopste rec o toj ili o bilo kojoj drugoj devojci niti njihovoj uspesnosti ili neuspesnosti niti gde su one sada i da li su nesto uspele ili nisu.( Boze sto ste vi dobre kad za njih tako brinete  ) Poenta je sta je Maca u stanju da izgovori i/ili uradi u nameri da zadovolji svoje interese i na taj nacin od sebe napravi to sto ne zelim da izgovorim.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bojanic
Novajlija