Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Stranice: [1] 2 3   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: POBEDNIK FARME 2010  (Pročitano 2417 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
mimi
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Pogledaj profil
« poslato: 27 Јун, 2010, 05:12:26 »

Zasto niko nije otvorio temu za radovanje  masebelomtrakom masebelomtrakom masebelomtrakom

LQ | HQ
Sačuvana
mimi
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: 28 Јун, 2010, 03:28:44 »

Nista radovacu se sama sa sobom  pevanje igranje pevanje igranje pevanje igranje

Sačuvana
prekobare
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 28 Јун, 2010, 03:54:30 »

Pozdrav Mimi,
Tu sam ja da mi ne budes sama.
Srecno ti bilo Milose
Sačuvana
prekobare
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 28 Јун, 2010, 04:07:10 »

Mislim da je primereno da ovo vide svi koji kazu da je Milos najlosiji...
Pogledajmo drugoplasiranog na delu, rekose da ga ne razume niko ko nije dorasto tom intelektu.
Daj da vidimo tu dubokoumnu filozofiju -uvredi onoga ko ti nije u stanju vratiti, pripreti kako ces i sta dzukacki da uradis i onda se naravno deri...Sekspirovski zaista!
FARMA 2, 2010: SVAĐA MACE I JASMINE MIDŽIĆ.flvLQ | HQ

Sačuvana
ĐOLE
Gost
« Odgovor #4 poslato: 28 Јун, 2010, 04:26:44 »

Pogledajmo drugoplasiranog na delu, rekose da ga ne razume niko ko nije dorasto tom intelektu.
Daj da vidimo tu dubokoumnu filozofiju -uvredi onoga ko ti nije u stanju vratiti, pripreti kako ces i sta dzukacki da uradis i onda se naravno deri...Sekspirovski zaista!
FARMA 2, 2010: SVAĐA MACE I JASMINE MIDŽIĆ.flv

papak ostaje papak......
Sačuvana
dijana podgorica
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 28 Јун, 2010, 05:55:45 »

FARMA 2, 2010: SVAĐA MACE I JASMINE MIDŽIĆ.flv

papak ostaje papak......
Ko je doticna osoba.Nikad cula ni vidjela.Sigurno neka bivsa... ruganje
Sačuvana
MissSunshine
Veoma aktivan
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 28 Јун, 2010, 11:58:18 »

igranje igranje igranje igranje igranje igranje igranje igranje igranje igranje

cincin cincin cincin cincin cincin cincin cincin cincin cincin cincin
Sačuvana
MissSunshine
Veoma aktivan
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 29 Јун, 2010, 12:08:59 »

prekobare*,
svaka cast
evo kako onaj koji je na strani mladih, obrazovanih i talentovanih..pokusao (a cini mi se i nazalost uspeo) da diskredituje upravo jednu takvu osobu bozanstvenog glasa i osecaja za ritam i ples!

dijana*,jasmina je bila jedan od najtalentovanijih studenata OT, inace student muzike u sarajevu,

zato i macorova prica o dragani ne pije vodu

pravi motivi za napad na draganu su sasvim drugacije prirode i rezultat su ciste zlobe ove sujete od coveka!
Sačuvana
dijana podgorica
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 29 Јун, 2010, 12:52:06 »

prekobare*,
svaka cast
evo kako onaj koji je na strani mladih, obrazovanih i talentovanih..pokusao (a cini mi se i nazalost uspeo) da diskredituje upravo jednu takvu osobu bozanstvenog glasa i osecaja za ritam i ples!

dijana*,jasmina je bila jedan od najtalentovanijih studenata OT, inace student muzike u sarajevu,

zato i macorova prica o dragani ne pije vodu

pravi motivi za napad na draganu su sasvim drugacije prirode i rezultat su ciste zlobe ove sujete od coveka!
Bila najtalentovanija kazes,koliko se ja sjecam izasla medu prvima,nikad za nju vise nisam cula niti je vidjela kao druge ucesnike OT.Draganin talenat stvarno nisam prepoznala na Farmi tako da neznam cime se ta lijepa djevojka uopste bavi a vjeruj mi djevojaka kao sto je Dragana ima puno .Uostalom Maca je drugi tako da ona njega nije ugrozila.
Sačuvana
lenka
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 29 Јун, 2010, 01:32:19 »

prekobare*,
svaka cast

dijana*,jasmina je bila jedan od najtalentovanijih studenata OT, inace student muzike u sarajevu,zato i macorova prica o dragani ne pije vodu

Je li to ona Jasmina sto se obrukala i napravila onaj cuveni skandal vezano za Danijela, koga su gledali milioni ljudi?
Ako je to ona Jasmina, nemam nista da kazem ... Ona je sve rekla jos 2008 ...  Grin
Sačuvana

Beograd, Beograd, ja bezobrazna ...    connie6
nedužna- zvončica
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

hvala za iskru u oku

Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 29 Јун, 2010, 01:36:39 »

prekobare*,
svaka cast

dijana*,jasmina je bila jedan od najtalentovanijih studenata OT, inace student muzike u sarajevu,zato i macorova prica o dragani ne pije vodu

Je li to ona Jasmina sto se obrukala i napravila onaj cuveni skandal vezano za Danijela, koga su gledali milioni ljudi?
Ako je to ona Jasmina, nemam nista da kazem ... Ona je sve rekla jos 2008 ...  Grin

Dobro si se sjetila..to je ona što je rekla da  će nastaviti da studira na pravoj muzičkoj akademiji..a ne, na OT akademiji. e015
To su joj čini mi se bila zadnje riječi..zgadi se cura nad Ot akademiijom i vrati se "u prošlost".
Tamo i osta. muzicki
Sačuvana

Ko u sebi ne nosi nebo, uzalud ga traži u svemiru. Smiley
lenka
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 29 Јун, 2010, 01:41:21 »

prekobare*,
svaka cast

Dobro si se sjetila..to je ona što je rekla da  će nastaviti da studira na pravoj muzičkoj akademiji..a ne, na OT akademiji. e015
To su joj čini mi se bila zadnje riječi..zgadi se cura nad Ot akademiijom i vrati se "u prošlost".
Tamo i osta. muzicki

Sta li sada radi Jaca? ...  smor  A, sve je moglo drugacije samo da joj jezik nije bio brzi od pameti ...  Wink
Sačuvana

Beograd, Beograd, ja bezobrazna ...    connie6
prekobare
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 29 Јун, 2010, 05:20:37 »

prekobare*,
svaka cast

Tamo i osta. muzicki

Sta li sada radi Jaca? ...  smor  A, sve je moglo drugacije samo da joj jezik nije bio brzi od pameti ...  Wink

Lenka, Neduzna, nije tu uopste rec o toj ili o bilo kojoj drugoj devojci niti njihovoj uspesnosti ili neuspesnosti niti gde su one sada i da li su nesto uspele ili nisu.( Boze sto ste vi dobre kad za njih tako brinete 111)
Poenta je sta je Maca u stanju da izgovori i/ili  uradi u nameri da zadovolji svoje interese i na taj nacin od sebe napravi to sto ne zelim da izgovorim.

Sačuvana
bojanic
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: 29 Јун, 2010, 07:45:12 »

Zasto se ovdje pise o Maci?
Sačuvana
mimi
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: 29 Јун, 2010, 10:59:51 »

smor

Ovo je tema o pobedniku dobrom i postenom BRACALI te vas molim radujte se  Grin
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Ljubavni Sastanak Upoznavanje Ljubavno Gnezdo Upoznavanje Smesni Video Klipovi Polovni Automobili i Auto Oglasi NasmejMe.com Smesne Slike Besplatni Filmovi - www.besplatnifilmovi.biz http://www.narodnamuzika.biz eXTReMe Tracker

Besplatni Filmovi Druzenje.rs

Zvezde Granda | Video Klipovi | Football Wallpapers | Soccer Wallpapers | Krkic Bojan | Druzenje i Upoznavanje | Zabavnjaci zabava | Veliki Brat VIP
Veliki Brat | Operacija Trijumf | Domaca Muzika | Dvor | Survivor Srbija | Crtani Filmovi