Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Farma Srbija Forum « Arhiva Farma Srbija « Farma Srbija 2010 - prvo izdanje « Miloš Bojanić «  (Urednik: Ariela)

Da li je Miloš rekao/pomislio/nagovestio da će da kupi veš Firčijevim ćerkama ?

Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Da li je Miloš rekao/pomislio/nagovestio da će da kupi veš Firčijevim ćerkama ?  (Pročitano 693 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
DjP
Global Moderator
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Pogledaj profil
« poslato: 25 Јун, 2010, 10:19:20 »

Molim sve korisnike da diskusiju na temu Miloševog poklona za Firčijeve ćerke skoncentrišu ovde (da bismo mogli na ostalim temama da se skoncentrišemo na druge stvari a ne da nam te gaće (ako ih je bilo) iskaču u facu svaki čas).

Da li je Miloš rekao da će da im kupi donji veš ?
Ako nije (ne tvrdim ni da jeste ni da nije), da li je implicitno mislio da će da im kupi donji veš ?
Ako nije ni rekao ni mislio (opet, ne tvrdim ni da jeste ni da nije) da li se ipak moglo razumeti da se priča odnosi na donji veš ?
Sačuvana
prekobare
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: 25 Јун, 2010, 11:44:00 »

Evo te situacije kad su birane sluge a Milos sedeo do prozora.
Milos je pozdravio svoju koleginicu Marinu, izvinio joj se sto ju je spomenuo i rekao da ce kupiti poklon njoj i njenoj deci(dakle nije uopste znao da su cerke) mina ga ispravi i kaze cerkam.
Farma 2-Uzivo 36.dan [Biranje sluga]LQ | HQ
Sačuvana
Vidra
Junior član
**
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #2 poslato: 25 Јун, 2010, 11:46:32 »

Neće Miloš poklanjati ništa zasigurno. To što je obećao Firčijevim ćerkama, letovanjima Mini i Dragani, druženjima posle farme sa odabranima je samo pričica za malu decu, pa ko provali - provali. Nema on srca da daje i poklanja. Druženje sa njim može ali samo u vašoj kući i vašem aranžmanu - dokazano, letovanja - da ali po ceni od koje se trajno pada u nesvest. Firmirani veš - bilo kome ali u snovima. Ako uspe da dobije papagaja od organizatora, prodaće ga i u slamaricu, do daljnjeg. smor smor smor
Sačuvana

Idu ptice selice, odlazim i ja ...
The artist formerly known as 0 gostiju
Super član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 25 Јун, 2010, 03:47:07 »

Ves nikada nije pomenut vec samo Victorias secret  smor

http://www.nextag.com/victorias-secret-perfume/search-html

http://www2.victoriassecret.com/collection/?cgname=OSSALSHSZZZ&cgnbr=OSSALSHSZZZ&rfnbr=6246

http://www2.victoriassecret.com/collection/?cgname=osclodrsvil&cgnbr=osclodrsvil&rfnbr=2667

http://www2.victoriassecret.com/collection/?cgname=OSCLOALSZZZ&cgnbr=OSCLOALSZZZ&rfnbr=6490

I jos ko zna sta sve ne a ne samo ves.  smor
Sačuvana

Veni, vidi, vici
korupcija
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 25 Јун, 2010, 04:10:06 »

a hvala za otvaranje posebne teme za victoria secret  daaaaaaaaa
sinoc me ista otjera na spavanje prije vremena  Wink Wink Wink

nego mi sinoc pade na pamet da jezik bracale,jezik brenda ,tj da mu je vaznije bilo da naglasi da ce kupiti nesto firmirano,nego da li je to nesto ves,carape,pidzama itd itd .
bar u kasnijim raspravama sa fircijem je isticao brend naspram fircijeve odjece koja nije brendirana Smiley                   
Sačuvana
The artist formerly known as 0 gostiju
Super član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 25 Јун, 2010, 04:13:16 »

a hvala za otvaranje posebne teme za victoria secret  daaaaaaaaa
sinoc me ista otjera na spavanje prije vremena  Wink Wink Wink

nego mi sinoc pade na pamet da jezik bracale,jezik brenda ,tj da mu je vaznije bilo da naglasi da ce kupiti nesto firmirano,nego da li je to nesto ves,carape,pidzama itd itd .
bar u kasnijim raspravama sa fircijem je isticao brend naspram fircijeve odjece koja nije brendirana Smiley                    

Potpuno jasno  Smiley

A i Bojanic je cuo za Victoria's Secret kao sto je Danica cula za Madagaskar.

LQ | HQ

Jedina poenta je da je to firma.
« Poslednja izmena: 25 Јун, 2010, 04:22:58 presario » Sačuvana

Veni, vidi, vici
garava
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 25 Јун, 2010, 05:16:42 »

ako i nije rekao (mada sam sigurna da jeste jednom prilikom spomenuo ves)njegov iskvareni um jeste to pomislio.
svo vreme je i udarao nisko i najbezobraznije sto je mogao,tako da to nije nista n novo ni cudno.
a,ono sto je smesno je to sto se sada zaboga raspreda na ovu temu,kao da je to jedino podlo sto je on ucnio il rekao.
sta cemo sa svim onim u protekla tri meseca???
pljuc i bljuc  uaaaaaaaa

Sačuvana

''Tebe,Jovana,nemam nista lose da pitam,i na tome ti cestitam''
aaqua
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 25 Јун, 2010, 05:50:03 »

Ja sam javno obecala da polovinom jula idem u Baosice i da cu prosetati do cika Losmija i pitati ga sta to ima da se kupi u VS, dobicete ove jako bitne informacije u septembru  Grin Grin Grin

Onda cete moci mirno da spavate  dobroje Grin
Sačuvana

Neeessss
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

: + - + ) = :-)

Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 25 Јун, 2010, 06:23:54 »

...ja samo malo ovde navratila da se samoubijem
Sačuvana

korupcija
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 25 Јун, 2010, 06:30:41 »

Ja sam javno obecala da polovinom jula idem u Baosice i da cu prosetati do cika Losmija i pitati ga sta to ima da se kupi u VS, dobicete ove jako bitne informacije u septembru  Grin Grin Grin

Onda cete moci mirno da spavate  dobroje Grin
ja obecavam da cu biti mirna do septembra SmileySmiley                     
Sačuvana
bojanic
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 29 Јун, 2010, 07:06:15 »

Molim sve korisnike da diskusiju na temu Miloševog poklona za Firčijeve ćerke skoncentrišu ovde (da bismo mogli na ostalim temama da se skoncentrišemo na druge stvari a ne da nam te gaće (ako ih je bilo) iskaču u facu svaki čas).

Da li je Miloš rekao da će da im kupi donji veš ?
Ako nije (ne tvrdim ni da jeste ni da nije), da li je implicitno mislio da će da im kupi donji veš ?
Ako nije ni rekao ni mislio (opet, ne tvrdim ni da jeste ni da nije) da li se ipak moglo razumeti da se priča odnosi na donji veš ?

Pevač Miloš Bojanić javno je obećao da će se odreći honorara za jednu nedelju provedenu na farmi i novac utrošiti na kupovinu najfinijeg donjeg veša za Marinu Perazić i njene ćerke!

http://www.svet.rs/clanak/milo%C5%A1-bojani%C4%87-obe%C4%87ao-da-%C4%87e-kupiti-ve%C5%A1-marini-perazi%C4%87

Sačuvana
zamislime
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 29 Јун, 2010, 03:00:47 »

milos dno dna
a i ova Marina ako pristane na takvo nesto
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Ljubavni Sastanak Upoznavanje Ljubavno Gnezdo Upoznavanje Smesni Video Klipovi Polovni Automobili i Auto Oglasi NasmejMe.com Smesne Slike Besplatni Filmovi - www.besplatnifilmovi.biz http://www.narodnamuzika.biz eXTReMe Tracker

Besplatni Filmovi Druzenje.rs

Zvezde Granda | Video Klipovi | Football Wallpapers | Soccer Wallpapers | Krkic Bojan | Druzenje i Upoznavanje | Zabavnjaci zabava | Veliki Brat VIP
Veliki Brat | Operacija Trijumf | Domaca Muzika | Dvor | Survivor Srbija | Crtani Filmovi