Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Farma Srbija Forum « Arhiva Farma Srbija « Farma Srbija 2010 - prvo izdanje « Miloš Bojanić «  (Urednik: Ariela)

BOJANIĆ POSLOVAO SA DUŠANOM SPASOJEVIĆEM!

Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: BOJANIĆ POSLOVAO SA DUŠANOM SPASOJEVIĆEM!  (Pročitano 429 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
bubalica
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Pogledaj profil E-mail
« poslato: 15 Јун, 2010, 05:05:37 »

Bojanić prodao „ferari“ Dušanu Spasojeviću neposredno pred ubistvo premijera Đinđića. Pevač ostao i bez novca i bez kola jer je mafijaški vođa ubrzo likvidiran
Miloš Bojanić je trgovao sa Dušanom Spasojevićem Šiptarom!
Pevač je vođi „zemunskog klana“ prodao „ferari“ samo nekoliko dana pre ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića. Sadašnji farmer je tako ostao i bez auta i bez para!

- Miloš je sa Spasojevićem napravio dogovor da mu ovaj ne isplati sav novac, već da deo sume „prebiju“ tako što će Bojanić iz Šiptarove vile uzeti nekoliko skupocenih „versaće“ fontana, ćupove iz vremena čuvenih dinastija i još vrednih predmeta. „Ferari“ je dovezen u Spasojevićevo dvorište, a Miloš je u narednih nekoliko dana trebalo da preuzme robu. Ali to se nije desilo. Ubijen je premijer Đinđić. Petnaest dana kasnije policija je likvidirala Dušana. I tako se priča završila - rekao nam je sagovornik upućen u celu transakciju između Bojanića i Spasojevića.

Ovo je nedavno i sam Miloš otkrio farmerima, što su nam potvrdili pojedini izbačeni takmičari, ali je produkcija iz nekog razloga odlučila da to ne emituje.
Bojanićeva supruga Branka naglašava da pevač nije imao pojma ko je Dušan Spasojević u vreme kada mu je prodavao „ferari“.

- To je bio Banetov automobil, a Miloš je, kao stariji i iskusniji, pregovarao o prodaji. Moj suprug tada nije ni znao s kim pregovara. U protivnom mu nikad ne bi ušao u kuću! Koliko ja znam, novac je isplaćen, a ćupovi i ostale stvari koje je trebao da dobije od Dušana otišli su zajedno s njim u zaborav - naglašava supruga Miloša Bojanića.
http://www.kurir-info.rs/stars/bojanic-poslovao-sa-dusanom-spasojevicem-37786.php
Sačuvana
ana s.
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: 20 Јун, 2010, 04:04:13 »

Teta Brankica je trebala pojasniti kako je ferrari dosao u posjed porodice Bojanic....
Trebala je pojasniti i gdje bi zavrsil predmeti iz Spasojeviceve kuce,one  fontane i cupovi..

...nacija mora saznati cime se sve bavi "dobri cika Milos"... Wink
Sačuvana
nedužna- zvončica
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

hvala za iskru u oku

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 20 Јун, 2010, 04:23:40 »

Teta Brankica je trebala pojasniti kako je ferrari dosao u posjed porodice Bojanic....
Trebala je pojasniti i gdje bi zavrsil predmeti iz Spasojeviceve kuce,one  fontane i cupovi..

...nacija mora saznati cime se sve bavi "dobri cika Milos"... Wink

Sad kad sam upoznala "miloša"  ,ništa me ne može iznenaditi !!!
U sve mi je vrlo lako da povjerujem... čim pročitam. Cheesy
Logično, ne Huh?
Sačuvana

Ko u sebi ne nosi nebo, uzalud ga traži u svemiru. Smiley
garava
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 20 Јун, 2010, 06:09:34 »

nista to nije istina.

to su okolnosti takve bile.....oklonost te natera da lazes,poslujes sa sumnjivim likovima,ostavis zenu i dvoje dece jer ona boluje od raka,ozenis mladju koju si pre toga nekome maznuo...to su sve te okolnosti....

nista milos nije kriv muzicki
Sačuvana

''Tebe,Jovana,nemam nista lose da pitam,i na tome ti cestitam''
mimi
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 20 Јун, 2010, 08:57:18 »

Naravno da Bracala nije kriv   dovidenja1 dovidenja1 dovidenja1
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Ljubavni Sastanak Upoznavanje Ljubavno Gnezdo Upoznavanje Smesni Video Klipovi Polovni Automobili i Auto Oglasi NasmejMe.com Smesne Slike Besplatni Filmovi - www.besplatnifilmovi.biz http://www.narodnamuzika.biz eXTReMe Tracker

Besplatni Filmovi Druzenje.rs

Zvezde Granda | Video Klipovi | Football Wallpapers | Soccer Wallpapers | Krkic Bojan | Druzenje i Upoznavanje | Zabavnjaci zabava | Veliki Brat VIP
Veliki Brat | Operacija Trijumf | Domaca Muzika | Dvor | Survivor Srbija | Crtani Filmovi