|
Venesa
Gost
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 05 Април, 2010, 02:40:02 » |
|
Manekenka, paaaaa ok, mozda i moze ali za ovo misica, neko je nekoga ovde zahebao(da izvinete).Devojka je blago receno, prikaza(uh da li sam prekrsila pravilo, valjda nisam....)
Ni meni nije niti malo lijepa, a nije čak ni zgodna  a čini mi se i da je kičeraja žešća  kladim se da je 5 puta bolja od tebe... E pa vidis, mene niko ne predstavlja ni kao menekenku , ni misicu, a nisam ni u nekom reality show-u, da bi neko MENE, komentarisao....ali bas ako hoces prihvatam opkladu...izaberi mesto i vreme 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Lepi_Brenko
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 05 Април, 2010, 07:12:50 » |
|
Igrala celo vece! Nisam jos cula kako i sta prica .
Igrala je, al' samo uz turbo-seljaniju... Čim su pustili Lady Gagu ona sela...  Zašto to inače ribe rade i po klubovima nikada mi neće biti jasno... Uvijaju se uz kojekakve turbo-šitove, a onda kad puste bilo šta strano one sednu... Je l' ih neko plaća da igraju samo uz "Grand" ili šta?! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I'm going to Heaven, only if it feels like Hell... 
|
|
|
rokibalboa
Novajlija
Van mreže
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 05 Април, 2010, 09:22:18 » |
|
KAK Manekenka, paaaaa ok, mozda i moze ali za ovo misica, neko je nekoga ovde zahebao(da izvinete).Devojka je blago receno, prikaza(uh da li sam prekrsila pravilo, valjda nisam....)
Ni meni nije niti malo lijepa, a nije čak ni zgodna  a čini mi se i da je kičeraja žešća  kladim se da je 5 puta bolja od tebe... E pa vidis, mene niko ne predstavlja ni kao menekenku , ni misicu, a nisam ni u nekom reality show-u, da bi neko MENE, komentarisao....ali bas ako hoces prihvatam opkladu...izaberi mesto i vreme  O ukusima ne vredi raspravljati,al Manekenka, paaaaa ok, mozda i moze ali za ovo misica, neko je nekoga ovde zahebao(da izvinete).Devojka je blago receno, prikaza(uh da li sam prekrsila pravilo, valjda nisam....)
Ni meni nije niti malo lijepa, a nije čak ni zgodna  a čini mi se i da je kičeraja žešća  kladim se da je 5 puta bolja od tebe... E pa vidis, mene niko ne predstavlja ni kao menekenku , ni misicu, a nisam ni u nekom reality show-u, da bi neko MENE, komentarisao....ali bas ako hoces prihvatam opkladu...izaberi mesto i vreme  Manekenka, paaaaa ok, mozda i moze ali za ovo misica, neko je nekoga ovde zahebao(da izvinete).Devojka je blago receno, prikaza(uh da li sam prekrsila pravilo, valjda nisam....)
Ni meni nije niti malo lijepa, a nije čak ni zgodna  a čini mi se i da je kičeraja žešća  kladim se da je 5 puta bolja od tebe... E pa vidis, mene niko ne predstavlja ni kao menekenku , ni misicu, a nisam ni u nekom reality show-u, da bi neko MENE, komentarisao....ali bas ako hoces prihvatam opkladu...izaberi mesto i vreme  O ukusima ne vredi raspravljati apsolutno al... to sto si rekla za nju, ti ustvari i ne mislis tako, samo ti je krivo sto ona jeste i lepa i zgodna, al...ako ti stvarno to i mislis,onda si ti verovatno slepa osoba,al...evo njene slike devojke koja nije, kako ti kazes ni lepa ni zgodna , pa daj postavi tvoju sliku da vidimo kako onda izgleda devojka koja jeste lepa i zgodna http://img13.yfrog.com/i/550178milicanastic10.jpg/
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Venesa
Gost
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 06 Април, 2010, 12:21:14 » |
|
@roki Ma ev'ja neznam sta cu od muke i ljubomore, sto je ona lepa i zgodna...Fino mi dodje da se ''koknem''.  Nesto si fino rekao, o ukusima ne treba raspravljati.Ona se meni apsolutno ne dopada, izgledom,sto ne znaci da je losa osoba.Postuj moje misljenje, kao sto ja postujem tvoje...Necu te nazvati ni slepim, ni covekom bez ukusa,tebi je ona dobra riba.I to je OK. Meni nije, i to bi trebalo da bude OK, takodje...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
rokibalboa
Novajlija
Van mreže
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 06 Април, 2010, 01:04:56 » |
|
excuse me, rekla si da nije lepa i da nije zgodna...da si rekla samo ne dopada mi se,postovao bih, a ovo mi jako zassmetalo jer ako ne spada u tu kategoriju, kako onda izgleda lepa i zgodna cura? a sto se tice njene unutrasnjosti mislim da je siromasna...pozdrav i nadam se da me razumes
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kristina7
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 06 Април, 2010, 01:06:28 » |
|
Cini mi se da se svim silama trudi da se svima dopadne... uvek se smeska i svi su joj super... ne volim ovakve osobe...
P.S. Nije mi jasno kako je ona manekenka? Odkad su manekenke ovako gradjene?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Macine neavijačice 
|
|
|
|
kristina7
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 06 Април, 2010, 01:09:36 » |
|
Photoshop je cudnovata stvarcica...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Macine neavijačice 
|
|
|
rokibalboa
Novajlija
Van mreže
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 06 Април, 2010, 01:15:32 » |
|
pa gledaj farmu ...a ne znas ti sta je fotoshop veruj mi
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kristina7
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 06 Април, 2010, 01:23:20 » |
|
pa na osnovu farme sam i zakljucila da joj nije mesto u redovima manekenki... hvala bogu da ne znam sta je... 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 06 Април, 2010, 02:10:31 kristina7 »
|
Sačuvana
|
Macine neavijačice 
|
|
|
|
lidija
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 06 Април, 2010, 05:26:49 » |
|
E sto bi reko Maca "propale misice"....Slike ima, tona nema, a i slika je nesto mutna
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
himler
Novajlija
Van mreže
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 07 Април, 2010, 02:53:56 » |
|
Sta je sve ova primitivka morala da preturi preko sebe da bi stigla iz selendre do Beograda 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
M a r y
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 07 Април, 2010, 12:40:46 » |
|
OK mi je ona..ali i dalje sam pri tome da nije neka ljepotica 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
nemam_nick
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 06 Јун, 2010, 07:27:27 » |
|
Ja se uopste ne secam ove devojke...  Kao da nikada nije ni bila tamo .
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
,___, [O.o] /)__) -"--"- ........
|
|
|
|