Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Farma Srbija Forum « Izbačeni farmeri « Marijan Rističević « 

Generalna diskusija - Marjan Rističević

Stranice: 1 ... 19 20 [21]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Generalna diskusija - Marjan Rističević  (Pročitano 17371 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
mimka
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #300 poslato: 31 Децембар, 2010, 06:10:39 »

čestitam Maki 2. mesto!!!
Sačuvana
Zika
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

фотка је чудо!

Pogledaj profil
« Odgovor #301 poslato: 31 Децембар, 2010, 10:53:14 »

Само да није све ово,

много озбиљно схватио.   dobroje

Sačuvana

Zika
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

фотка је чудо!

Pogledaj profil
« Odgovor #302 poslato: 01 Јануар, 2011, 12:02:54 »

Sačuvana

mimka
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #303 poslato: 01 Јануар, 2011, 03:18:44 »

Maki, srećna Nova godina, puno sreće, zdravlja i para Kiss Kiss Kiss
Sačuvana
rockytomas
Super član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #304 poslato: 01 Јануар, 2011, 08:18:01 »

marjane svaka cast i molim te istraj u borbi protiv ovih  iz produkcije da se pokaze pravo stanje evo sad sam gledao opet cisto da se uverim dali si spominjao pink i nije istina
obrati paznju na onog ko je vodio glasanje Nth media pre nego sto su poceli da rade ovo imali su oglase za sms operatore za strane jezike nemacki. francuski verovatno pretpostavljas kakav je to bio posao i ako ti trebaju bliza obavestenja slobodno se obrati na pp
Sačuvana

Zorana i Jovana moralne pobednice !!!
SerbianFighter
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #305 poslato: 01 Јануар, 2011, 09:09:22 »

Katarinina pobeda je sigurno legalna, a da li je zasluzena to vec vidimo po komentarima, i ceo problem je u sistemu glasanja, to je neko vec pomenuo u emisiji, da jedan glas moze da vredi kao 100 glasova, sto nije realno, znaci ja dam moj glas iz cg ( 60 centi) a ko ima para na bacanje, a znamo ko to ima, moze da pusti 100 glasova( to je 60 jevreja ), bilo putem sms ili fiksnog, znaci jedna osoba moze i jednu poruku a moze i 100 poruka kroz razlicite nacine glasanja, sto nije realno i marijan je tu naseo, nema tu nista namesteno , vec je samo sistem podesen da puni dzep produkciji, a nigde nije bilo obavestenje o nacinu glasanja i pravilima, iz toga sledi da je prakticno moguce kupiti prvo mesto,sto se i dogodilo, sve je zavisilo koliko ces glasova kupiti ( moci da posaljes i platis ) a ne od broja pojedinacnih glasaca, a o ovome niko ne prica, niti su glasaci svesni toga niti obavesteni, dacu samo jedan primer, posto sam navijac istog kluba, i znam da je to stopirano, u vezi Zorane, nek se provere njeni glasovi odakle su upuceni i koliko glasova je vezano za SD Partizan, zato je bila iznenadjena svojim izbacivanjem ( stopirani su umrezeni mob tel i sluzbeni tel ), inace svi super finalisti su to radili, samo se nadam da ce neko ovo izneti u javnost, da vidimo vec jedanput taj prljav ves Sase Popovica ...  and for the end THE QUEEN IS BORN P.S. bilo bi interesantno po listingu proglasiti pobednika po broju pojeninacnih glasaca , jedan sms jedan glas i jedan poziv jedan glas
Sačuvana
RSK
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #306 poslato: 02 Јануар, 2011, 01:07:07 »

marjane svaka cast i molim te istraj u borbi protiv ovih  iz produkcije da se pokaze pravo stanje evo sad sam gledao opet cisto da se uverim dali si spominjao pink i nije istina
obrati paznju na onog ko je vodio glasanje Nth media pre nego sto su poceli da rade ovo imali su oglase za sms operatore za strane jezike nemacki. francuski verovatno pretpostavljas kakav je to bio posao i ako ti trebaju bliza obavestenja slobodno se obrati na pp

111 111
Sačuvana

Jel Saraj`vo gdje je nekad bilo.........
The artist formerly known as 0 gostiju
Super član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #307 poslato: 02 Јануар, 2011, 01:18:03 »

Ako nista drugo bar ce ova smesna namestaljka otvoriti oci velikom broju ljudi pa ce prestati da glasaju i tako pune dzepove Core i Mitrovica.
Sačuvana

Veni, vidi, vici
hurgada
Junior član
**
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Pogledaj profil
« Odgovor #308 poslato: 02 Јануар, 2011, 04:34:04 »

Katarinina pobeda je sigurno legalna, a da li je zasluzena to vec vidimo po komentarima, i ceo problem je u sistemu glasanja, to je neko vec pomenuo u emisiji, da jedan glas moze da vredi kao 100 glasova, sto nije realno, znaci ja dam moj glas iz cg ( 60 centi) a ko ima para na bacanje, a znamo ko to ima, moze da pusti 100 glasova( to je 60 jevreja ), bilo putem sms ili fiksnog, znaci jedna osoba moze i jednu poruku a moze i 100 poruka kroz razlicite nacine glasanja, sto nije realno i marijan je tu naseo, nema tu nista namesteno , vec je samo sistem podesen da puni dzep produkciji, a nigde nije bilo obavestenje o nacinu glasanja i pravilima, iz toga sledi da je prakticno moguce kupiti prvo mesto,sto se i dogodilo, sve je zavisilo koliko ces glasova kupiti ( moci da posaljes i platis ) a ne od broja pojedinacnih glasaca, a o ovome niko ne prica, niti su glasaci svesni toga niti obavesteni, dacu samo jedan primer, posto sam navijac istog kluba, i znam da je to stopirano, u vezi Zorane, nek se provere njeni glasovi odakle su upuceni i koliko glasova je vezano za SD Partizan, zato je bila iznenadjena svojim izbacivanjem ( stopirani su umrezeni mob tel i sluzbeni tel ), inace svi super finalisti su to radili, samo se nadam da ce neko ovo izneti u javnost, da vidimo vec jedanput taj prljav ves Sase Popovica ...  and for the end THE QUEEN IS BORN P.S. bilo bi interesantno po listingu proglasiti pobednika po broju pojeninacnih glasaca , jedan sms jedan glas i jedan poziv jedan glas

Da, i sta tu ima cudno, tako je uvek i bilo, glasa ko koliko ;oce i moze,
znaci nije limitirano kako za Kacu tako ni za koga od njih, pa sad ko im kriv sto nije vise za njih glasano.

Glasaci su odlucili, farmi je kraj, neka se tuzakaju, izgubice i to sto dobise honorarom..... rofl
Sačuvana

"Takt je vestina da nekome nesto dokazete,
a da od njega ne napravite neprijatelja ili budalu."
mimka
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #309 poslato: 04 Јануар, 2011, 02:47:34 »

A što bi ga tužili? Čovek je izneo svoje mišljenje, sad će da obelodane spisak glasova,...pa to su trebali i bez Marijanove optužbe,...to se podrazumevalo!!! Na žalost Marijan neće moći ništa da uradi,..to je ipak borba s vetrenjačama!!!
Sačuvana
Stranice: 1 ... 19 20 [21]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Ljubavni Sastanak Upoznavanje Ljubavno Gnezdo Upoznavanje Smesni Video Klipovi Polovni Automobili i Auto Oglasi NasmejMe.com Smesne Slike Besplatni Filmovi - www.besplatnifilmovi.biz http://www.narodnamuzika.biz eXTReMe Tracker

Besplatni Filmovi Druzenje.rs

Zvezde Granda | Video Klipovi | Football Wallpapers | Soccer Wallpapers | Krkic Bojan | Druzenje i Upoznavanje | Zabavnjaci zabava | Veliki Brat VIP
Veliki Brat | Operacija Trijumf | Domaca Muzika | Dvor | Survivor Srbija | Crtani Filmovi