Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Farma Srbija Forum « Arhiva Farma Srbija « Farma Srbija 2010 - prvo izdanje « Ivan Gavrilović «  (Urednik: Ariela)

Generalna diskusija o Ivanu Gavriloviću

Stranice: 1 ... 4 5 [6]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Generalna diskusija o Ivanu Gavriloviću  (Pročitano 8102 puta)
0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Lepi_Brenko
Veoma aktivan
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

"rodiše me nežnog & sirotog..."

Pogledaj profil
« Odgovor #75 poslato: 23 Јун, 2010, 12:00:58 »

Koji je ovo licemer, majko rodjena!!! Prvo se lizao sa milosem, oa kad je izasao prvi put napolje ga pljuvao gde je stigao. Pa kad se vratio prozivao ga i provocirao do krajnosti, pa se lizao sa Fircijem, pa opet pljuvao po milosu u svakoj emisiji i sad se lize sa tim istim bojanicem.

Ubedljivo najveći smarač... ne na farmi, nego na celom svetu!  
Sačuvana

I'm going to Heaven, only if it feels like Hell...
Felisity ex Blue Margarita
Junior član
**
Van mreže Van mreže

Treba da se cisti

Pogledaj profil
« Odgovor #76 poslato: 23 Јун, 2010, 03:07:40 »

Ovaj stvarno nije sam sa sobom!!!! Koji je to poriv da razbijas kucicu za izolaciju, koji je djavo ulazio ako ne moze da se obuzda! Kakvi zivotinjski instiktivni porivi, bez imalo samokontrole! Uzas!
Sačuvana
zamislime
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Pogledaj profil
« Odgovor #77 poslato: 24 Јун, 2010, 08:29:05 »

majko mila, ko posla ovog lika nazad ?   
i ove dve guske samo cekaju i namestaju se da ih poljubi, stipne , pomazi......neka ostnu tamo zauvek
neka ih ne vracaju u civilizaciju
totalna su katastrofa
Sačuvana
nemam_nick
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #78 poslato: 25 Јун, 2010, 05:38:32 »

kako covek peva krsti
imam osecaj da je pokolj ptica iznad farme kada on pocne da aurlice.

hvala bogu nije bio duet sa milenom, pa to bi malo ko preziveo...

mnogo tuzno  Cry
Sačuvana

,___,
[O.o]
/)__)
-"--"- ........
kristina7
Veoma aktivan
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #79 poslato: 25 Јун, 2010, 05:59:55 »

Svasta se kod nas predstavlja ``pevacem``...  smor
Sačuvana

dijana podgorica
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #80 poslato: 25 Јун, 2010, 07:34:41 »

Nadam se da veceras i on odlazi ,i da ga vise ne vidim.Mucno mi ga je bilo gledati a tek slusati.Putuj u zaborav. ruganje
Sačuvana
Dzeremi
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #81 poslato: 25 Јун, 2010, 09:43:12 »

ovaj covek je zaista...  Lips Sealed Uopste ne mogu da skapiram ovakve ljude, kako povetarac dune, tako on
Sačuvana
steelballs
Gost
« Odgovor #82 poslato: 25 Јун, 2010, 10:02:37 »

Ivan do pobede!   

Grin
Sačuvana
Felisity ex Blue Margarita
Junior član
**
Van mreže Van mreže

Treba da se cisti

Pogledaj profil
« Odgovor #83 poslato: 25 Јун, 2010, 10:42:51 »

Koliki licemer covek ja ne verujem!!!! Prvo ovo http://www.farmasrbija.net/2010/05/10/sokintervju-ivan-gavrilovic-bojanic-je-bezobrazni-matorac a onda uvlacenje, samo mu pertlice vire! Ovaj je i milosa prevazisao!!!!!
« Poslednja izmena: 25 Јун, 2010, 11:44:48 Blue Margarita » Sačuvana
dada71
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #84 poslato: 25 Јун, 2010, 10:52:35 »

Da je ovaj kojim slucajem ostao,doveo bi me u iskusenje da obori Milosa s prestola. e015
Sačuvana
beli88
Junior član
**
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Pogledaj profil
« Odgovor #85 poslato: 25 Јун, 2010, 11:04:26 »

Koliki licemer covek ja ne verujem!!!! Prvo ovo http://www.farmasrbija.net/2010/05/10/sokintervju-ivan-gavrilovic-bojanic-je-bezobrazni-matorac/, a onda uvlacenje, samo mu pertlice vire! Ovaj je i milosa prevazisao!!!!!

Zeza zarez pa sam kopirao tekst

Šokintervju… Ivan Gavrilović: Bojanić je bezobrazni matorac!
May 10, 2010   
Kategorija Vesti sa Farme
Napisi komentar
Denser Ivan Gavrilović, koji je zbog najmanjeg broja glasova publike u subotu uveče po drugi put napustio „Farmu”, u intervjuu za Press kaže da mu nije bilo prijatno kada ga je njegov kolega Gagi isprozivao i ustao od slavskog stola u trenutku dok je on „ispuštao gasove”

Za Miloša Bojanića kaže da je jedan bezobrazni matorac koji neviđeno laže, pa je morao da ga dovede u red.

- Kada sam saznao da je nagovarao Raku da me prebije nakon izlaska sa „Farme”, u prvom trenutku nisam mogao da poverujem. Onda smo Gagi, Firči i ja napravili lokalni dogovor da ga malo isprozivamo da bismo mu ukazali na njegovo „šabansko” ponašanje. Morali smo to da uradimo jer je bezobrazan matorac. Čim je uvideo da je pogrešio, izvinio se i kleo u decu i porodicu kako on to navodno nije rekao.

Zašto si onako burno reagovao kada te je Gagi isprozivao što si „puštao gasove” za slavskom trpezom?

- Gagi me je potpuno izvalio! Kao da se desilo ne znam ni ja šta – „pukla atomska bomba”. Nisam očekivao od njega da tako odreaguje! Poneo se kao da on nikada nije „puštao golubove”.

Kako komentarišeš odnos Milene Ćeranić i Nemanje Stevanović?

- Koliko god delovali bezobrazno, oni su samo razmaženi klinci! Nemanja je jako dobar dečko, uvek hoće da pomogne i vredan je. S druge strane, iako Milena publici izgleda kao namćor, mislim da nije takva i da je situacija u kući doprinela da se ona ponaša nedolično. Mada, njena istorija jeste burna, naprimala se ona „bananamena” puno, ali ja to ne znam, tako se priča.

Zašto si nagovarao bivšu Nemanjinu devojku Draganu da mu se približi na imanju?

Želeo sam da je „nafuram” na Nemanju, da napravimo neku spletku. To je bio moj domaći zadatak od strane našeg lokalnog tabora. Pričao sam joj da je Nemanja slep kod očiju, a da je ona pozitivna i da treba da mu se približi. Međutim, to mi nije uspelo jer je Ćeranićka fatalna, bezobrazna i ima tu neku muškost u sebi, što Nemanju „pali”.

Po izlasku sa „Farme” dočekala te je tužna vest da ti je umrla tašta?

- Da! Nažalost, ta vest nas je sve iznenadila i potpuno šokirala. Budući da mi je žao što sam ispao sa „Farme”, jedina dobra stvar je to što ću u ovako teškom trenutku biti uz suprugu i porodicu.

Izvor: Press

Sačuvana

тко пеца је пецач
Lady_Li
Gost
« Odgovor #86 poslato: 26 Јун, 2010, 02:34:57 »

Da je ovaj kojim slucajem ostao,doveo bi me u iskusenje da obori Milosa s prestola. e015
E tu sam i ja u dilemi, ne daj boze da je ostao, ne bih imala snage da istim zarom hejtujem i jednog i drugog Smiley
Sačuvana
MissSunshine
Veoma aktivan
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #87 poslato: 27 Јун, 2010, 02:36:04 »

pajac  smor
Sačuvana
dunčela
Veoma aktivan
Van mreže Van mreže

...izbeglica iz besmisla..

Pogledaj profil
« Odgovor #88 poslato: 27 Јун, 2010, 07:24:31 »

Extra ljigavac! Samo kako se izživljavao na rušenju strašila lutke, to je bilo strašno i gledati....kao da ruši neku mrsku licnost, a ja poentu tu ne vidim šta njemu to smeta, osim u onom njegovom bezumlju, kao kad se ponašao kada je u boks mecu sa Rakom skocio i raspalio ga medj oci, pri tom se hvaleci kako ce ga ofirati u Trsteniku. Covek je sav zelen od jeda i ludosti, ljigavac na kub.....i više ako ima više....
Sačuvana

..SVE IMA SVOJE..I VATRA I LED...U KAP SE SPOJE...I ČEMER I MED...SVE IMA SVOJE..VRLINA I GREH...TUGE POSTOJE DA BI PRIZVALE SMEH.....http://www.forumzabave.com/Smileys/default/0029.gif
zamislime
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #89 poslato: 29 Јун, 2010, 03:07:17 »

da izivljavao se na rusenju strasila lutke a Dragana guska se na to smejala.......
Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Ljubavni Sastanak Upoznavanje Ljubavno Gnezdo Upoznavanje Smesni Video Klipovi Polovni Automobili i Auto Oglasi NasmejMe.com Smesne Slike Besplatni Filmovi - www.besplatnifilmovi.biz http://www.narodnamuzika.biz eXTReMe Tracker

Besplatni Filmovi Druzenje.rs

Zvezde Granda | Video Klipovi | Football Wallpapers | Soccer Wallpapers | Krkic Bojan | Druzenje i Upoznavanje | Zabavnjaci zabava | Veliki Brat VIP
Veliki Brat | Operacija Trijumf | Domaca Muzika | Dvor | Survivor Srbija | Crtani Filmovi