strale
Novajlija
Van mreže
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 10 Октобар, 2009, 03:00:06 » |
|
bio haso u prodavnicu i trazi tolet papir -dobarvece treba mi tolet papir prodavac odgovori -sta ce vam tolet papir -kako sta ce mi pa da obrisem ruke 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Nana
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 10 Октобар, 2009, 04:11:34 » |
|
Šta uvek možeš da skineš sa gole medicinske sestre? Dežurnog lekara!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
....Život je magija........
|
|
|
|
alfi
Gost
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 15 Октобар, 2009, 11:27:52 » |
|
Zvone policajci Muji na vrata. Mujo pita: "Ko je?" Policajac: "Policija." Mujo: "Šta hoćete?" Policajac: "Malo da popričamo." Mujo: "Kol'ko vas ima?" Policajac: "Dvojica." Mujo: "Pa popričajte."
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
~~sanja~~
Gost
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 10 Новембар, 2009, 01:34:09 » |
|
ulazi devojcica u poslasticarnicu i pita DA LI IMATE TORTU OD SARGAREPE radnik joj odgovori da nemaju sledeci dan opet ona dodje i ponovo to pita sledeci dan radnik odluci da napravi tortu od sargarepe da bi joj prodao i dodje devojcica i pita da li imate tortu od sargarepe a radnik joj odgovori da imaju i da li zeli da je kupi a devojcica odgovara NISAM HTELA DA JE KUPIM SAMO SAM HTELA DA VAS PITAM JEL DA DA JE FUJ!?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Triumph
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 13 Март, 2010, 04:16:30 » |
|
Cak Noris je dva puta brojao do beskonacno
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Dođi Dedi Da Ti Deda Dudu Da
|
|
|
|
Virtuela de Real
Gost
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 13 Март, 2010, 04:19:11 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Triumph
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 13 Март, 2010, 04:21:32 » |
|
Cak Noris moze da udavi neprijatelja bezicnim telefonom
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
hurgada
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 20 Март, 2010, 01:30:57 » |
|
Upada narkoman kod babe: - Ej baba jesi li videla one moje tablete? - Ma kakve bre tablete jebote, jesi li ti video one zmajeve u kuhinji!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Takt je vestina da nekome nesto dokazete, a da od njega ne napravite neprijatelja ili budalu."
|
|
|
|
Triumph
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 20 Март, 2010, 01:53:06 » |
|
ulazi covek u prodavnicu iz koje upravo psujuci izlazi neki nezadovoljni kupac prodavacica place, jeca, suze cure.. -sta je bilo, sto placete -ma nista, nema veze, izvolite gospodine -treba mi jedna koverta da posaljem pismo.. -zelite li belu kovertu ili mozda plavu, imamo i zute.. -moze belu, hvala -a zelite li kvadratnu ili duguljastu, a imamo i u obliku srca.. -ma obicnu belu kovertu, nista posebno ne trebam -hocete malu, srednju ili veliku -dajte mi srednju -trebate li i markicu -da, moze -za domace ili saljete u inostranstvo -ma za ovde -imamo markice sa poznatim licnostima, sa gradjevinama, sa pticama i sa cvecem -svejedno, dajte mi sa pticom -imamo sa golubom, orlom ili sa papagajem -nije bitno, dajte mi sa orlom -a ima sa orlom koji sedi u gnezdu ili koji leti -dajte mi onoga sto leti -imamo da leti iznad mora ili iznad gnezda, a ima i iznad sume -ma bilo sta, samo dajte vise u tom momentu ulazi nezadovoljni kupac sa pocetka vica i nosi nesta u rukama -evo za ovakvo govno trebam toalet papir
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
veribedbitch
Novajlija
Van mreže
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 20 Март, 2010, 02:15:17 » |
|
E znam i ja jedan vic .... samo sam zaboravila kako ide ....  ...bitno je da su se na kraju svi smejali 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ice and fire
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 22 Март, 2010, 01:22:52 » |
|
Ide Fata ispred Hase i naidu oni na Muju. Kaže Mujo: 'Haso, nije dobro po nu da žena ide ispred muža..' Odgovara Haso: 'Nije po nu, ali jest po minskom polju.' ps..ono nu je muslimanska sveta knjiga,nece prva 4 slova da primi post 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 22 Март, 2010, 01:25:51 ice and fire »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
irena
Gost
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 03 Април, 2010, 09:27:46 » |
|
Novi padez - zemunativ ! Koga , cime?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Triumph
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 22 Мај, 2010, 07:49:23 » |
|
sta radi Mujo kad zavrsi pravni fakultet?
premesti skelu na ekonomski
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|