|
hollywood
|
 |
« poslato: 24 Мај, 2010, 10:12:10 » |
|
Gagi u igri istine kaze:, ,Ja sam zivi svedok da si rekao Djusu neka ti mama muti jaja"  On je tacno sebe ubedio da je to istina,a u sebi kaze al sam zeznuo Djusa. Mislim da mu je debelo naplatio dug iz proslosti  jeste glup,ali je ispao vest 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 24 Мај, 2010, 10:14:24 hollywood »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
James Dean
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 24 Мај, 2010, 10:18:28 » |
|
Ma izgubljeni u svemiru je pričao još na početku kao su Ababela i on svađe rešavali lomljenjem nameštaja. Žena uđe i ne može ćudom da se načudi šta je pričao, a on joj ladno kao naravno živi svedok izjavi da to nije rekao 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
hollywood
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 24 Мај, 2010, 11:02:25 » |
|
A kad mu je Anabela rekla da je cula on se napravio blesav i kaze kako on to nije rekao a jeste tamo u spavacoj sobi secam,uplasio se i video da je nenormalan,zvace bulja gace 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Lepi_Brenko
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 24 Мај, 2010, 11:13:30 » |
|
Da je Djus pametan kao što mislim da jeste ne bi trebalo da se obrati Gagiju dok je živ... I to ne zbog toga što je njegovom zaslugom izbačen sa glupave farme, nego samo da razmisli i stavi na papir razloge "za" i "protiv" koji će mu ljudi kao što je Gazmen Djogani u životu?!
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 24 Мај, 2010, 11:15:09 Lady_Gagi »
|
Sačuvana
|
I'm going to Heaven, only if it feels like Hell... 
|
|
|
|
mimi
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 25 Мај, 2010, 01:25:37 » |
|
Sram ga bilo al zaista koliko taj covek laze 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
nemam_nick
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 25 Мај, 2010, 01:30:30 » |
|
pa i kada izadje i odgleda snimak - opet nece verovati... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
,___, [O.o] /)__) -"--"- ........
|
|
|
|
hollywood
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 25 Мај, 2010, 12:14:55 » |
|
pa i kada izadje i odgleda snimak - opet nece verovati...  Tacno nece verovati reci ce ja sam cuo,kao sto je ponavljao i sinoc. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
hurgada
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 25 Мај, 2010, 12:24:54 » |
|
Gagi ne laze, samo ima pamcenje k'o ribica, isto tako je zapamtio kad' mu je Proka rek'o gde da smesti koze, a gde svinje, da Raka po nekoj logici ne skapira ovaj nije znao ni da bekne, a isto tako ni fotografski da zapamti koje cose je bilo za sta......
njemu k'o da je mozak sagoreo....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Takt je vestina da nekome nesto dokazete, a da od njega ne napravite neprijatelja ili budalu."
|
|
|
|
professional troll
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 25 Мај, 2010, 12:35:26 » |
|
Gagi u igri istine kaze:, ,Ja sam zivi svedok da si rekao Djusu neka ti mama muti jaja"  On je tacno sebe ubedio da je to istina,a u sebi kaze al sam zeznuo Djusa. Mislim da mu je debelo naplatio dug iz proslosti  jeste glup,ali je ispao vest  Kakav dug iz proslosti?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Zika
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 25 Мај, 2010, 12:43:35 » |
|
Gagi u igri istine kaze:, ,Ja sam zivi svedok da si rekao Djusu neka ti mama muti jaja"  On je tacno sebe ubedio da je to istina,a u sebi kaze al sam zeznuo Djusa. Mislim da mu je debelo naplatio dug iz proslosti  jeste glup,ali je ispao vest  Kakav dug iz proslosti? Објашњавао је Газмен да је био у свађи са Ђусом, зато што је Ђус у новинама причао да се Газмен дрогира....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
vizija
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 25 Мај, 2010, 02:00:45 » |
|
eej ljudi jel` stvarno mislite da Gagi namjerno laze?  on je covjek toliko pogubljen da je ubjedjen da je cuo to sto tvrdi a i zaboravili ste da su oni te noci bili pijani kao letve!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
hollywood
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 25 Мај, 2010, 03:06:32 » |
|
Nemam pojma da li stvarno laze,prosto ne znam sta da mislim,sigurna sam da je nepismen al sam isto tako sigurna da je mnogo pokvaren.On je te veceri rekao Djusu:,,Napio si se kao dupe,,,pa ako ne laze i ako je toliki dobrica zasto je lozio Djusa i rekao mu da je cuo da mu je ovaj pomenuo mamu,nego ga je namerno zacikavao.mogao je lepo da smiri situaciju i da kaze da nije Milos pomenuo Djusu majku nego ga je jos i lozio kako bi on svojoj sesri iskopao oko kada ne bi bila uz njega 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|