Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Farma Srbija Forum « Generalno Farma Srbija « Farma Srbija 2010 uopsteno «  (Urednik: Ariela)

Vaš favorit je...

Glasanje
Pitanje: Ko je vaš favorit?
Zorana Pavić - 38 (26%)
Marijan Rističević - 3 (2.1%)
Nikola Kostić Limen - 11 (7.5%)
Jelena Stožinić - 0 (0%)
Renato Henc - 1 (0.7%)
Bratislav Zdravković Bata - 4 (2.7%)
Zlata Petrović - 2 (1.4%)
Jovana Pajić - 31 (21.2%)
Andrija Djogani B free - 3 (2.1%)
Sanja Stojanović - 2 (1.4%)
Branislav Janković - 13 (8.9%)
Jasmina Ana - 1 (0.7%)
Zoran Pejić Peja - 3 (2.1%)
Eva Ras - 3 (2.1%)
Aleksandar Aca Ilić - 0 (0%)
Natalija - 0 (0%)
Katarina Živković - 14 (9.6%)
Cobe - 0 (0%)
Tina Ivanović - 0 (0%)
Ekrem Jevrić - 9 (6.2%)
Vesna Vukelić Vendi - 7 (4.8%)
Čeda Čvorak - 1 (0.7%)
Irena Šućur - 0 (0%)
THC La Familija - 0 (0%)
Boki 13 - 0 (0%)
Ukupno glasova: 137

Stranice: 1 ... 4 5 [6]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Vaš favorit je...  (Pročitano 7406 puta)
0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
mahalusa
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

novi dan nova nafaka

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #75 poslato: 16 Децембар, 2010, 11:19:35 »

Jovana ili Zorana, prednost dajem Jovani, jer je devojka u odnosu na ostale devojke vrednija, odmerenija,kulturna, nisam cula da je nesto psovala i vredjala druge farmere,druzeljubiva, vise je radila nego pridavala znacaj sminkanju i sredjivanju (ipak je na farmi a ne na nastupu),pametna,inteligentna(videli smo u duelu da je ucila), sve u svemu neopterecena sobom...do pobede..
Sačuvana
V.DJ.
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #76 poslato: 16 Децембар, 2010, 03:19:54 »

k a t a r i n a
Sačuvana
MissSunshine
Veoma aktivan
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #77 poslato: 16 Децембар, 2010, 06:26:52 »

k a t a r i n a
dovidenja1 dovidenja1 dovidenja1

Kiss
Sačuvana
lenka
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Pogledaj profil
« Odgovor #78 poslato: 16 Децембар, 2010, 06:38:36 »

Moj favorit je najbolji, najsarmantniji, najsimpaticniji, najiskreniji farmer .... Baki, Bakulence, Bakica, Bacuska ...   igranje
Ostali su mi svi od reda foliranti i trecerazredni glumci ...
Sačuvana

Beograd, Beograd, ja bezobrazna ...    connie6
DZOS
Veoma aktivan
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #79 poslato: 16 Децембар, 2010, 06:47:45 »

Opet i sve vreme - Zorana - izuzetna je licnost, kako ne shvatate, doduse, izgleda da se mi medju sobom sporimo oko pobednika, jer ne cenimo po istim kriterijumima - to je razlicito, neko navija za prostotu, neko za glupost i glupe ljude, sto gluplji = to bolji, neko za psovanje, neko za nerad-lenjost, inat i sve sto bi trebalo da bude eliminisamo pri odabiru najboljeg u ovom rialitiju...ma i u opste, mi bi bili sasvim drugi narod kada bi vrednovali i uzeli kao jedinicu za  merenje vrednosti jednog coveka samo pozitivne strane toga coveka, a ne ono sto je najgore kod njega.  Nazalost i bez uvrede, nasa je struktura takva kakva je, a po ovom se vidi da je - ne bas svetla i dobra. No ipak. iskreno se nadam da ce se glasaci prizvati pameti, pa nemojmo ceniti prostotu i lenjost, budimo napredniji u svojim shatanjima, bicemo odmah i sami bolji i pozitivniji, mozda nas jos i ovaj svet - kojima smo nedragi - i zavoleti ako pocnemo rezmisljati pozitivnije i srdacnije, a ne puni zlobe,pakosti,ironije, pa to je katastrofa, to je unistavanje jedne nacije-naroda, koji je u sustini dobar, ali uvuklo se neko zlo-pa je to tesko iskoreniti. neka svako sebe stavi u situaciju u koju se dovode neduzni i posteni ljudi-kako bivaju napadnuti-na sav glas - od drustvenog taloga - koji su bojim se sve glasniji, jer u ocaju da ce kao takvi nestati - ne prezaju ni od cega...razmislite malo, promenite se, bice i vama a i njima bolje, pomognite im da se uzdignu i podignu sa dna.
dobroje pokusao sam da nesto izvucem i podvucem i nisam mogao da se odlucim. Podrzavam svaku rec u ovom postu.
Zaista je vreme da neke prave i moralne vrednosti pocnu da se cene.
Mislim da je Zorana najmoralniji lik koji se pojavio u sva tri serijala Farme. Pri tome ne mislim da je bezgresna, ali su i njene greske  u ljudskom ruhu!!!
Mozda je nevazno, ali sve ovo pise stari Zvezdas-Delija-Ciganin!!!
pivopije pivopije pivopije
Sačuvana

...jer, srecu cine male stvari....
hurgada
Junior član
**
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #80 poslato: 16 Децембар, 2010, 06:59:19 »

nemam favorita, sve jedno mi je ko ce da pobedi, narod ce da odluci bez mog glasa..... Smiley
Sačuvana

"Takt je vestina da nekome nesto dokazete,
a da od njega ne napravite neprijatelja ili budalu."
Adella
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #81 poslato: 16 Децембар, 2010, 11:35:27 »

Jovana prva, Zorana druga obe vredne ,simpatične , nisu zle i zavidne  daaaaaaaaa
Sačuvana
misho
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #82 poslato: 28 Децембар, 2010, 01:25:15 »

Jovana Pajić
Sačuvana
mimka
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #83 poslato: 28 Децембар, 2010, 05:40:01 »

šta mislite ,...pobedi Vendi??? Iju , ne mogu da verujem, ali nešto mi je sigurna u sebe,....
Sačuvana
leontina
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #84 poslato: 29 Децембар, 2010, 01:22:25 »

Zorana, Zorana,Zorana
Sačuvana
leontina
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #85 poslato: 30 Децембар, 2010, 11:42:26 »

Zorana

Sačuvana
nedužna- zvončica
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

hvala za iskru u oku

Pogledaj profil
« Odgovor #86 poslato: 30 Децембар, 2010, 11:44:24 »

Opet i sve vreme - Zorana - izuzetna je licnost, kako ne shvatate, doduse, izgleda da se mi medju sobom sporimo oko pobednika, jer ne cenimo po istim kriterijumima - to je razlicito, neko navija za prostotu, neko za glupost i glupe ljude, sto gluplji = to bolji, neko za psovanje, neko za nerad-lenjost, inat i sve sto bi trebalo da bude eliminisamo pri odabiru najboljeg u ovom rialitiju...ma i u opste, mi bi bili sasvim drugi narod kada bi vrednovali i uzeli kao jedinicu za  merenje vrednosti jednog coveka samo pozitivne strane toga coveka, a ne ono sto je najgore kod njega.  Nazalost i bez uvrede, nasa je struktura takva kakva je, a po ovom se vidi da je - ne bas svetla i dobra. No ipak. iskreno se nadam da ce se glasaci prizvati pameti, pa nemojmo ceniti prostotu i lenjost, budimo napredniji u svojim shatanjima, bicemo odmah i sami bolji i pozitivniji, mozda nas jos i ovaj svet - kojima smo nedragi - i zavoleti ako pocnemo rezmisljati pozitivnije i srdacnije, a ne puni zlobe,pakosti,ironije, pa to je katastrofa, to je unistavanje jedne nacije-naroda, koji je u sustini dobar, ali uvuklo se neko zlo-pa je to tesko iskoreniti. neka svako sebe stavi u situaciju u koju se dovode neduzni i posteni ljudi-kako bivaju napadnuti-na sav glas - od drustvenog taloga - koji su bojim se sve glasniji, jer u ocaju da ce kao takvi nestati - ne prezaju ni od cega...razmislite malo, promenite se, bice i vama a i njima bolje, pomognite im da se uzdignu i podignu sa dna.
dobroje pokusao sam da nesto izvucem i podvucem i nisam mogao da se odlucim. Podrzavam svaku rec u ovom postu.
Zaista je vreme da neke prave i moralne vrednosti pocnu da se cene.
Mislim da je Zorana najmoralniji lik koji se pojavio u sva tri serijala Farme. Pri tome ne mislim da je bezgresna, ali su i njene greske  u ljudskom ruhu!!!
Mozda je nevazno, ali sve ovo pise stari Zvezdas-Delija-Ciganin!!!
pivopije pivopije pivopije

pivopije pivopije pivopije pivopije

Sačuvana

Ko u sebi ne nosi nebo, uzalud ga traži u svemiru. Smiley
leontina
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #87 poslato: 30 Децембар, 2010, 07:12:40 »

Zorana, Zorana,Zorana - recicu i zasto - jedino je ona na posten nacin dosla do super finala, bez da je pozvala ili prozvala nekoga i govorila o seb i sve najbolje, zelela je uvek samo da cuje istinu, ali nazalost, ovde je bilo mnogo prljavih igara, ali je ipak izdrzala da ostane na nivou jedne postene osobe - sto u stvari i jeste.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Ljubavni Sastanak Upoznavanje Ljubavno Gnezdo Upoznavanje Smesni Video Klipovi Polovni Automobili i Auto Oglasi NasmejMe.com Smesne Slike Besplatni Filmovi - www.besplatnifilmovi.biz http://www.narodnamuzika.biz eXTReMe Tracker

Besplatni Filmovi Druzenje.rs

Zvezde Granda | Video Klipovi | Football Wallpapers | Soccer Wallpapers | Krkic Bojan | Druzenje i Upoznavanje | Zabavnjaci zabava | Veliki Brat VIP
Veliki Brat | Operacija Trijumf | Domaca Muzika | Dvor | Survivor Srbija | Crtani Filmovi