mahalusa
Novajlija
Van mreže
novi dan nova nafaka
|
 |
« Odgovor #75 poslato: 16 Децембар, 2010, 11:19:35 » |
|
Jovana ili Zorana, prednost dajem Jovani, jer je devojka u odnosu na ostale devojke vrednija, odmerenija,kulturna, nisam cula da je nesto psovala i vredjala druge farmere,druzeljubiva, vise je radila nego pridavala znacaj sminkanju i sredjivanju (ipak je na farmi a ne na nastupu),pametna,inteligentna(videli smo u duelu da je ucila), sve u svemu neopterecena sobom...do pobede..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
V.DJ.
Novajlija
Van mreže
|
 |
« Odgovor #76 poslato: 16 Децембар, 2010, 03:19:54 » |
|
k a t a r i n a
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
MissSunshine
|
 |
« Odgovor #77 poslato: 16 Децембар, 2010, 06:26:52 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
lenka
|
 |
« Odgovor #78 poslato: 16 Децембар, 2010, 06:38:36 » |
|
Moj favorit je najbolji, najsarmantniji, najsimpaticniji, najiskreniji farmer .... Baki, Bakulence, Bakica, Bacuska ...  Ostali su mi svi od reda foliranti i trecerazredni glumci ...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Beograd, Beograd, ja bezobrazna ... 
|
|
|
|
DZOS
|
 |
« Odgovor #79 poslato: 16 Децембар, 2010, 06:47:45 » |
|
Opet i sve vreme - Zorana - izuzetna je licnost, kako ne shvatate, doduse, izgleda da se mi medju sobom sporimo oko pobednika, jer ne cenimo po istim kriterijumima - to je razlicito, neko navija za prostotu, neko za glupost i glupe ljude, sto gluplji = to bolji, neko za psovanje, neko za nerad-lenjost, inat i sve sto bi trebalo da bude eliminisamo pri odabiru najboljeg u ovom rialitiju...ma i u opste, mi bi bili sasvim drugi narod kada bi vrednovali i uzeli kao jedinicu za merenje vrednosti jednog coveka samo pozitivne strane toga coveka, a ne ono sto je najgore kod njega. Nazalost i bez uvrede, nasa je struktura takva kakva je, a po ovom se vidi da je - ne bas svetla i dobra. No ipak. iskreno se nadam da ce se glasaci prizvati pameti, pa nemojmo ceniti prostotu i lenjost, budimo napredniji u svojim shatanjima, bicemo odmah i sami bolji i pozitivniji, mozda nas jos i ovaj svet - kojima smo nedragi - i zavoleti ako pocnemo rezmisljati pozitivnije i srdacnije, a ne puni zlobe,pakosti,ironije, pa to je katastrofa, to je unistavanje jedne nacije-naroda, koji je u sustini dobar, ali uvuklo se neko zlo-pa je to tesko iskoreniti. neka svako sebe stavi u situaciju u koju se dovode neduzni i posteni ljudi-kako bivaju napadnuti-na sav glas - od drustvenog taloga - koji su bojim se sve glasniji, jer u ocaju da ce kao takvi nestati - ne prezaju ni od cega...razmislite malo, promenite se, bice i vama a i njima bolje, pomognite im da se uzdignu i podignu sa dna.  pokusao sam da nesto izvucem i podvucem i nisam mogao da se odlucim. Podrzavam svaku rec u ovom postu. Zaista je vreme da neke prave i moralne vrednosti pocnu da se cene. Mislim da je Zorana najmoralniji lik koji se pojavio u sva tri serijala Farme. Pri tome ne mislim da je bezgresna, ali su i njene greske u ljudskom ruhu!!! Mozda je nevazno, ali sve ovo pise stari Zvezdas-Delija-Ciganin!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
...jer, srecu cine male stvari....
|
|
|
|
hurgada
|
 |
« Odgovor #80 poslato: 16 Децембар, 2010, 06:59:19 » |
|
nemam favorita, sve jedno mi je ko ce da pobedi, narod ce da odluci bez mog glasa..... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Takt je vestina da nekome nesto dokazete, a da od njega ne napravite neprijatelja ili budalu."
|
|
|
|
Adella
|
 |
« Odgovor #81 poslato: 16 Децембар, 2010, 11:35:27 » |
|
Jovana prva, Zorana druga obe vredne ,simpatične , nisu zle i zavidne 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
misho
Novajlija
Van mreže
|
 |
« Odgovor #82 poslato: 28 Децембар, 2010, 01:25:15 » |
|
Jovana Pajić
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mimka
|
 |
« Odgovor #83 poslato: 28 Децембар, 2010, 05:40:01 » |
|
šta mislite ,...pobedi Vendi??? Iju , ne mogu da verujem, ali nešto mi je sigurna u sebe,....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
leontina
|
 |
« Odgovor #84 poslato: 29 Децембар, 2010, 01:22:25 » |
|
Zorana, Zorana,Zorana
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
leontina
|
 |
« Odgovor #85 poslato: 30 Децембар, 2010, 11:42:26 » |
|
Zorana
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
nedužna- zvončica
|
 |
« Odgovor #86 poslato: 30 Децембар, 2010, 11:44:24 » |
|
Opet i sve vreme - Zorana - izuzetna je licnost, kako ne shvatate, doduse, izgleda da se mi medju sobom sporimo oko pobednika, jer ne cenimo po istim kriterijumima - to je razlicito, neko navija za prostotu, neko za glupost i glupe ljude, sto gluplji = to bolji, neko za psovanje, neko za nerad-lenjost, inat i sve sto bi trebalo da bude eliminisamo pri odabiru najboljeg u ovom rialitiju...ma i u opste, mi bi bili sasvim drugi narod kada bi vrednovali i uzeli kao jedinicu za merenje vrednosti jednog coveka samo pozitivne strane toga coveka, a ne ono sto je najgore kod njega. Nazalost i bez uvrede, nasa je struktura takva kakva je, a po ovom se vidi da je - ne bas svetla i dobra. No ipak. iskreno se nadam da ce se glasaci prizvati pameti, pa nemojmo ceniti prostotu i lenjost, budimo napredniji u svojim shatanjima, bicemo odmah i sami bolji i pozitivniji, mozda nas jos i ovaj svet - kojima smo nedragi - i zavoleti ako pocnemo rezmisljati pozitivnije i srdacnije, a ne puni zlobe,pakosti,ironije, pa to je katastrofa, to je unistavanje jedne nacije-naroda, koji je u sustini dobar, ali uvuklo se neko zlo-pa je to tesko iskoreniti. neka svako sebe stavi u situaciju u koju se dovode neduzni i posteni ljudi-kako bivaju napadnuti-na sav glas - od drustvenog taloga - koji su bojim se sve glasniji, jer u ocaju da ce kao takvi nestati - ne prezaju ni od cega...razmislite malo, promenite se, bice i vama a i njima bolje, pomognite im da se uzdignu i podignu sa dna.  pokusao sam da nesto izvucem i podvucem i nisam mogao da se odlucim. Podrzavam svaku rec u ovom postu. Zaista je vreme da neke prave i moralne vrednosti pocnu da se cene. Mislim da je Zorana najmoralniji lik koji se pojavio u sva tri serijala Farme. Pri tome ne mislim da je bezgresna, ali su i njene greske u ljudskom ruhu!!! Mozda je nevazno, ali sve ovo pise stari Zvezdas-Delija-Ciganin!!!  
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ko u sebi ne nosi nebo, uzalud ga traži u svemiru. 
|
|
|
|
leontina
|
 |
« Odgovor #87 poslato: 30 Децембар, 2010, 07:12:40 » |
|
Zorana, Zorana,Zorana - recicu i zasto - jedino je ona na posten nacin dosla do super finala, bez da je pozvala ili prozvala nekoga i govorila o seb i sve najbolje, zelela je uvek samo da cuje istinu, ali nazalost, ovde je bilo mnogo prljavih igara, ali je ipak izdrzala da ostane na nivou jedne postene osobe - sto u stvari i jeste.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|