|
Nikka
|
 |
« poslato: 17 Децембар, 2010, 05:30:54 » |
|
Natalija i baki tvrde da su jedan drugom pravi prijatelji...da li se slazete? da li to tamo moze da postoji i da li postoji?
Da li je Zorana prijatelj Jovani? Peji ?
Da li je Eva prijatelj Ekremu ?
Ja verujem da je Katarina prijatelj Jasmini..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
After one look at this planet any visitor from outer space would say "I want to see the manager."
|
|
|
|
banks
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 17 Децембар, 2010, 05:36:13 » |
|
Verujem da su Natalija i Baki prijatelji...  U ova ostala prijateljstva ne verujem... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 "Nisu svi ljudi tako rđavi kao što rđav čovek misli." Ivo Andrić
|
|
|
|
Nikka
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 17 Децембар, 2010, 05:38:33 » |
|
ja verujem da natalija jeste bakiju, ali mi je baki cudan...ne razumem ga..uvek potencira peju u intervjuima, nikada nataliju..mozda ja onda ne razumem kako on razmislja..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
After one look at this planet any visitor from outer space would say "I want to see the manager."
|
|
|
warlord
Novajlija
Van mreže
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 17 Децембар, 2010, 05:43:49 » |
|
ja verujem da natalija jeste bakiju, ali mi je baki cudan...ne razumem ga..uvek potencira peju u intervjuima, nikada nataliju..mozda ja onda ne razumem kako on razmislja..
... on ne razume sam sebe , kako razmislja  ...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mimka
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 17 Децембар, 2010, 06:20:28 » |
|
Peja i Baki su prijatelji
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Nikka
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 17 Децембар, 2010, 07:08:21 » |
|
a mama i cerka? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
MissSunshine
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 17 Децембар, 2010, 09:00:04 » |
|
ja jedino verujem u prijateljstvo Jasmina - Katarina... Verujem da je Natalija pravi Bakijev prijatelj..ali Baki to ne zna da ceni...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
blab
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 18 Децембар, 2010, 02:48:53 » |
|
Peja mu je prijatelj a Nata prijateljica 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Nikka
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 18 Децембар, 2010, 01:21:51 » |
|
cudi me , s obzirom da su zoka i pajke jako iskrene osobe, vaze za takve, tako one kazu da jesu, cudi me da nisu rekla jedna drugoj kako se osecaju posle dodele stapica? glupo je da jovana o tome prica sa banetom, a ne sa zoranom, zorana joj je super prijatelj
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
garava
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 18 Децембар, 2010, 03:36:07 » |
|
jedino pravo prijateljstvo je :kaca i eva,kaca i vendi,kaca i jasmina.
sve ostalo je lazno.
al,najvise se secam prijateljstva,jelena i bane. pravi drugari stalno zajedno i u dobru i zlu,spavali zajedno...duge price tiho nocu...prelepo....vraca veru u moguce iskreno prijatelsjtvo izmedju muskarca i zene. bez trunke bilo kojih drugih emocija.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
''Tebe,Jovana,nemam nista lose da pitam,i na tome ti cestitam''
|
|
|
|
devojcica sa sibicama
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 18 Децембар, 2010, 09:11:04 » |
|
Tesko da se moze govoriti o prijateljstvu izmedju ljudi posle 90 i kusur dana.
Jedini prijatelji koje vidim na farmi su Natalija i Baki i Zorana i Leemen. Ljudi se znaju preko 15 godina, vidi se da ni nemoguci uslovi kakvi su na farmi nisu poljuljali ranije visegodisnje relacije.
Na farmi podrsku jedno drugom pruzali su Bane - Jelena, Eva - Vendi, Kaca - Jasmina, Zorana - Jovana, Peja - Baki.
Sto se Zorane i Jovane tice nekima je zasmetalo to sto je Zorana dala stapic Jovani, iako njih dve na tu temu imaju kristalno ciste odnose. Znale su da ako u duelu bude Jelena ili Limen ko god da je sa druge strane dobija stapic.
I sama Jovana je dala Zorani stapic kad je ova bila u duelu sa Pejom poslednji put... I ne videh da je to poremetilo njihove dobre odnose...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
leontina
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 29 Децембар, 2010, 02:39:25 » |
|
Uuuu, pa Kaca je satkana od lazi. i licemerstva ..a vi je navodite kao prijatelj - svima....cak nije ni sebi samoj, inace bi se drugacije ponasala
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|