|
quest
|
 |
« poslato: 15 Март, 2010, 05:32:05 » |
|
12. 03. 2010 Raka Radović ulazi u rijaliti „Farma"!Bivši predsednik opštine Trstenik Radovan Raka Radović (59) biće jedan od takmičara drugog serijala rijaliti-šoua „Farm" koji u nedelju počinje na televiziji Pink U prirodnom okruženju... Raka će se na „Farmi" osećati kao kod kuće Kako Press saznaje, nekadašnji istaknuti član Socijalističke partije Srbije vrši poslednje pregovore oko svog ulaska na Pinkovo seosko imanje, a producenti rijalitija od njegovog učešća očekuju mnogo. - Raka važi za najvećeg šaljivdžiju na političkoj sceni i nikada se nije stideo svog seljačkog porekla, šta više uvek je isticao da obožava poljoprivredne radove. On bi bio jako dobar za šou, jer nema dlake na jeziku i svakom bi u lice rekao šta misli. Takođe važi za pravog veseljaka pa tako mnogi i danas pamte njegov muzički performans koji je izveo sa tadašnjim partijskim drugom Dobrivojem Budimirovićem Bidžom, kada su pre milionskim gledalištem u Skupštini otpevali „Slobodane, Slobodane, ti si komunista, volimo te k'o Isusa Hrista" - navodi sagovornik Pressa. Raka u izjavi za Press kaže da još uvek pregovara sa čelnim ljudima Pinka oko svog ulaska na „Farmu". - Ne mogu vam zasad ništa reći, istina je da obavljamo poslednje pregovore, ali i ja imam neke obaveze za koje ne znam da li ću moći da ih odložim. U svakom slučaju, jako bh voleo da se pojavim u tom šouu jer bih se odlično snašao - rekao je Raka za Press. Pored Radovića, kapiju farme u Barajevu u nedelju bi trebalo da pređu: Marija Šerifović, Zorica Brunclik, Vesna Zmijanac, Nada Topčagić, Zorica Marković, Gagi Đogani, Milić Vukašinović, Dragan Marinković Maca, Indi, Vladimir Stanojević i drugi. http://pressonline.rs/sr/vesti/dzet_set_svet/story/105363/Raka+Radovi%C4%87+ulazi+u+rijaliti+%E2%80%9EFarma%22%21.html
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Sloboda je jedina stvar koju ne možete imati ukoliko niste spremni da je delite s drugima.
|
|
|
|
quest
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 15 Март, 2010, 05:37:04 » |
|
Maja Odžaklijevska ulazi na "Farmu" Diva pop i džez muzike Maja Odžaklijevska (56) pojaviće se u drugoj sezoni rijalitija Farma, koji počinje u nedelju na televiziji "Pink". Nakon Bebi Dol i Viktorije, Maja Odžaklijevska je još jedna pevačica iz starije pevačke garde koja je odlučila da uđe na "Farmu" i tako iznenadi sve ljubitelje pop muzike nekadašnje Jugoslavije. List navodi i da će osim Maje, na Farmu i političar Raka Radović, popularna pevačica Marija Šerifović, kontroverzni voditelj Dragan Marinković Maca, nekadašnji bubnjar benda EKV Ivan Fece Firči, bivši student Operacije trijumf Nikola Sarić Sajko, voditelj Vladimir Stanojević, folk pevači Milena Ćeranić, Nemanja Stevanović, Zorica Brunclik, Indira Aradinović Indi, muzičar Gagi Đogani… "Maja se prethodnih dana vredno pripremala za imanje u Barajevu, te je zajedno sa mlađom ćerkom Andreom obilazila tržne centre u Beogradu u potrazi za odgovarajućom odećom i obućom", piše list "Blic". Maja će se na Farmi boriti za nagradu od 100.000 evra, a očigledno je da ima u planu i neke nove pevačke poduhvate, s obzirom na to da nije dugo bila na našoj seni. Iako je u muzici prisutna više od tri decenije, Maja iza sebe ima samo tri albuma i nekoliko singlova. http://www.vesti-online.com/Scena/Rijaliti/36616/Maja-Odzaklijevska-ulazi-na-Farmu
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Sloboda je jedina stvar koju ne možete imati ukoliko niste spremni da je delite s drugima.
|
|
|
|
quest
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 15 Март, 2010, 05:41:47 » |
|
Nikolina Pišek vodi, a njen dečko učestvuje na "Farmi" I na hrvatskoj televiziji uskoro će početi rijaliti "Farma", a među voditeljima ovog rijaliti šou programa biće i lepa Nikolina Pišek. Ipak, čini se da je u tamošnjim medijima sve bacilo u senku informacija da će među farmerima biti i njen dečko,ronilac Kristijan Curavić, zvani Kiki. Voditeljka nije krila da nije baš oduševljena time što je njen dragi potpisao ugovor o ulasku u "Farmu". "Nisam bila saglasna sa njegovom odlukom. Primorana sam da se pokorim Kikijevoj odluci. Ne bih baš volela da ispadne prvi zbog njegovog ega, ali u neko dogledno vreme...", rekla je Nikolina, dodavši i kako smatra da će njenom dečku u boravku na "Farmi" pomoći njegova strpljivost, tolerancija, snaga i marljivost. Naravno, još nije sto posto sigurno da će Kristijan biti učesnik, jer on je među dvadeset kandidata od kojih će samo njih četnaest postati "farmeri". To će saznati i gledaoci i Nikolina 21. marta kada startuje nova sezona hrvatskog rijalitija. http://www.farmasrbija.org/index.php/component/content/article/389
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
quest
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 15 Март, 2010, 05:57:41 » |
|
Marija Šerifović ima pištolj?! nedelja, 14 mart 2010 17:20 Pop pevačica priznala da je vlasnica jednog "gloka" za koga ima i dozvolu! Pevačica i evrovizijska pobednica Marija Šerifović već neko vreme poseduje pištolj za koji ima i urednu dozvolu! Ona je priznala za list "Alo" da je veliki ljubitelj streljane i oružja, ali ipak i istakla da svoju "alatku" ne nosi sa sobom! Posedujem "glok" i veoma sam zadovoljna njim. Ne nosim ga sa sobom, jedino kada idem u streljanu, a tamo su mi rekli da pucam bolje od 80 odsto pandura - rekla je Marija. Inače, pevačica će održati 15. aprila svoj solistički koncert u Beogradskoj areni a od subote uveče bi trebalo da je gledamo i kao učesnika "Farme". http://www.tracarenje.com/Estrada/Marija-Serifovic-ima-pistolj.html
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
quest
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 15 Март, 2010, 08:04:08 » |
|
Ivan Gavrilović: Učestalo padanje s bineIzvor: "Vesti-online.com" Objavljeno: 15.03.2010 - 10:43 Drugi put za mesec dana, Ivan Gavrilović gostovao je u Cirihu. U diskoteci u kojoj je nastupao malo više je popio pa mu se desio maler - izgubio je ravnotežu i pao sa bine. Ivan kaže da ne pamti kada je dobijao više poziva za gostovanja kao poslednjih nedelja. “Priznajem, u ciriškoj diskoteci u kojoj sam pevao, malo sam popio. Ništa specijalno, ali dovoljno da mi se zavrti u glavi. Pošto su dve devojke počele da me spopadaju i zagrlile su me, svo troje smo zajedno pali sa bine! Blago pijan, veseo i premoren, jedva sam se ponovo popeo na scenu. A, pošto je jedan od konobara zapalio vatru na podijumu, pravo je čudo da i u vatru nisam upao”, ispričao je za “Vesti”, Gavrilović, inače aktuelni "farmer". http://www.svet.rs/clanak/ivan-gavrilovi%C4%87-u%C4%8Destalo-padanje-s-bine
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
quest
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 15 Март, 2010, 11:51:23 » |
|
Ko bi sa Nigorom u Ameriku?15. mart 2010. 19:03 > 19:24 Muzičar i bivši učesnik Farme organizovaće kasting za saputnika za novi šou "Ko je na zadnjem sedištu mog Harlija". Igor Lazić planira svoj putopisni šou koji će emitovati Radio-televizija Srbije. Nigor će tokom septembra proputovati čuveni put "Route 66" od Čikaga do Los Anđelesa, popularnu avanturističku trasu. "Izabraću suvozačicu, neću valjda muškarca da vozim na motoru. Nadam se da će ovo biti vrhunska avantura, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim", rekao je Lazić za "Alo". Sličan dokumentarni šou napravio je 2004. godine glumac Juan Megregor, koji je na motoru putovao od Londona do Njujorka. (MONDO) http://www.mondo.rs/s163579/Rijaliti_TV/Ko_bi_sa_Nigorom_u_Ameriku.html
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 16 Март, 2010, 12:02:02 quest »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
quest
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 16 Март, 2010, 02:11:49 » |
|
Marina Perazić se boji reakcija svog bivšeg muža na „Farmi“ Plašim se da Firči ne bude agresivan!Utorak - 16.03.2010 Pop pevačica i bivša učesnica rijalitija „Farma“ Marina Perazić kaže za „Alo!“ da je iznenađena ulaskom njenog bivšeg supruga Ivana Fecea Firčija na seosko imanje u Lisovićima kraj Barajeva! Iako je zgrožena njegovim laganjem, zajedno će sa ćerkama navijati za njegovu pobedu! - Sve tri se plašimo da se ne posvađa sa svima, jer je to, između ostalog, njegov način komunikacije. Ljudima se ne sviđa to što ih gleda s visine, jer misli da je mnogo poseban. Uz to, ima veoma kratak fitilj, koji kada dogori, postaje veoma agresivan. Međutim, život ga je naveo da bude prilično ogorčen. Odličan je majstor i pretpostavljam da će se zavući u radionicu i praviti nešto korisno, verovatno će se na taj način izolovati od drugih - priča Marina Perazić za „Alo!“ i dodaje: - Naravno da bih rado ušla ponovo na „Farmu“, ali za veći honorar i promenjene klauzule ugovora, koje će podrazumevati plaćanje na vreme - priča naša sagovornica. Na pitanje šta očekuje od bivšeg supruga, Marina kaže: - Dobro ga poznajem i očekujem najgore priče o meni, mada mislim da mu to ne bi išlo u prilog. Ponekad pomislim da čim se toliko bavi sa mnom izgleda da i dalje gaji neke emocije. Pretpostavljam da nije želeo ćerkama da kaže da ulazi na „Farmu“ da ne bi morao da im obeća da ništa ružno neće pričati o njihovoj majci. Čula sam da je rekao da je video iz mog učešća kako ne treba da se ponaša. Kako? Da bude iskren, otvoren, prijateljski nastrojen? I danas dobijam mnogo komplimenata i hrabrenje da samo nastavim tako. Izuzetno mi je drago što će i on proći kroz sve to i izaći bogatiji za još jedno iskustvo. Trebaće mu mnogo strpljenja i živaca, koliko mi je poznato, narkoticima nije sklon, ali alkoholu već jeste... Anabela: Neću da se bavim Gagijem!Iako se tokom boravka svoje bivše supruge i kući Velikog Brata često oglašavao u medijima i gostovao po emisijama, javno je bodreći, Gagi Đogani neće imati Anabelinu podršku na farmi. Kako nam je Anabela rekla kad smo je pozvali, za to ima valjane razloge. - Ne bih želela da komentarišem bilo šta što ima veze s njim. Moj život se posle „Velikog brata“ dosta promenio. Sad sam s Mladenom i glupo bi bilo da bilo šta komentarišem, a to bi bilo i neukusno s moje strane. Uostalom, on ima poznatu braću, pa neka se oni bave njegovim boravkom na farmi. Ja mu želim svu sreću - rekla je Anabela za naš list. http://www.farma.in.rs/forum/farma-srbija-2010-uopsteno/press/?action=post;num_replies=5
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
quest
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 16 Март, 2010, 02:16:17 » |
|
Marina Perazić o bivšem mužu u „Farmi” Firči je ušao zbog novca M. Radojković | 16. 03. 2010. - 00:02h | Foto: S. Đalić | Komentara: 7 Ivan Fece Firči, nekadašnji bubnjar grupe EKV, preksinoć je zajedno sa 16 takmičara ušao u „Farmu”. Njegova nekadašnja nevenčana supruga i bivša učesnica „Farme” Marina Perazić ispričala je za „Blic” šta misli o tome što je poznati muzičar krenuo njenim stopama, otkriva da se Firči na ovaj korak najverovatnije odlučio zbog novca, te ističe da on pre ulaska nije obavestio nju i njihove ćerke Miju i Lunu zato što nije želeo emotivne rastanke. Firči u društvu Ivana Gavrilovića i Miloša Bojanića Marina objašnjava da tokom njegovog boravka u „Farmi” očekuje neprijatne komentare o sebi, ali da će mu sve to, kao i ostalo u životu, jednostavno oprostiti. - Firčija apsolutno podržavam iako on mene nije podržavao dok sam ja bila na farmi, smatrao je da je to degradirajuće i da nije nešto čime bi čovek trebalo da se ponosi. Ja sam imala velike ciljeve, a vidim da on ima isto. Ne vidim nijedan drugi razlog za ulazak nego onaj finansijske prirode - počinje priču Marina koja smatra da svi ulaze zbog novca. Marina Perazić - Novac je vrabac u ruci, a ako se desi neki drugi pomak u karijeri, to je golub na grani. Ja sam posle „Farme” postala zaštitno lice „Herba fasta” i trenutno mi je jedini zadatak da smršam. Pošto nemam drugi posao, ako bi me zvali da uđem na farmu, prihvatila bih da se pridružim Ivanu, taman bih ušla kasnije. Ipak je teško ostaviti decu bez oba roditelja, mada su ove moje već velike. Možda bih i ja pristala da ponovo uđem na imanje - ne krije Marina i ističe da Firči nikome nije javio da ulazi, čak ni ćerkicama. - Nije nam rekao da ulazi na farmu. Čuo se sa decom i po načinu kojim je razgovarao sa njima bilo nam je jasno da ulazi. On ima običaj da se čudno ponaša, da je tajnovit. Verovatno nije hteo da čuje naše komentare pre ulaska, i razumem to. Verovatno bi ga komentari dece učinili slabijim. Nije hteo patetičan rastanak, nije hteo da čuje reči upozorenja i molbi, i to je okej - kaže Marina koja smatra da Firčiju uopšte neće biti lako na farmi, te se mnogo brine za njega, posebno što on ima probleme sa leđima. - On je veoma sposoban majstor, puno radi, i svoju kuću je izgradio od temelja do krova. Mene ta činjenica ne oduševljava previše zato što znam da ima problema sa kičmom i volela bih da ne radi toliko da se ne bi opteretio. Mi ga želimo zdravog i živog, i da što duže ostane tamo - kaže Marina koja smatra da ni sukobi neće izostati, posebno sa „narodnjacima”. - Firči je osoba sa jakim stavom. Znam da nije na ti sa narodnjacima, jer je ljuti roker i ima veoma visoke kriterijume kad je muzika u pitanju - tvrdi Marina koja očekuje da Firči tokom boravka na farmi govori o njoj. - Neće moći da izdrži da ne priča o meni. Kada sam ja u pitanju, zna da bude veoma kritičan. Ne očekujem da će mi prijati ti komentari. On i kad je u najboljim odnosima sa mnom stalno kontrira, pravi neku sprdnju sa mnom, tako on funkcioniše. Ali oprostiću mu - kaže Marina. Iako mnogi nisu očekivali Firčijev ulazak, Marina kaže da razume sve. - Mislim da ga ljudi vole zbog muzike, i oni koji vole njegovu muziku i dalje će je voleti. Od muzike koju mi sviramo danas se ne može živeti i poštenije je otići na farmu nego svirati u kafani muziku koju ne voliš - zaključuje Marina Perazić. Skandalozna Zorica Prilikom ulaska farmera sve je neprijatno iznenadila Zorica Brunclik. Ona je sa sobom povela malog psića, maltešku pudlu Leona koga je ofarbala u roze boju, kako bi se slagao uz njenu kosu po kojoj je prepoznatljiva. Mnogi su se šokirali i zgrozili ovim potezom, kako radnici u studiju gde se snimala emisija, tako i u publici, a nisu izostali ni komentari da je Zorica ovim činom grubo narušila prava nemoćne životinje http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/180978/Firci-je-usao-zbog--novca
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
quest
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 16 Март, 2010, 02:20:26 » |
|
Zorica rasterala muškarceM. A, 15.03.2010 23:54:28 Ocena: 2.65 (Glasova: 39) Komentara: 7 ZORICA Brunclik je obećala da će u popularnom rijalitiju „Farma“ napraviti incident, a u nedelju uveče je bila na korak da to i učini. Prvi na tapetu bio joj je Dejan Stanković, iliti „kralj domaćih životinja“ koji, kako kaže Zorica, još zamišlja da je u „Ludoj kući“, pa pokušava da isprovocira ukućane. Naime, Deki je Ivana „200 na sat“, Gagija i Firčija upitao koja ženska im se najviše dopada u kući, ne sluteći da će folkerka, koja se u tom trenutku nalazila iza njih, početi da histeriše. - Ako planiraš sa društvom da vodiš tako niske razgovore, onda se udalji iz ove prostorije. Nisi primetio da sam iza tebe? Pa, dobro, ubuduće ću u ovom stilu da te podsećam na svoje prisustvo - uzviknula je Zorica, na šta su muškarci podvili rep i pohitali u kuhinju da ostatku ekipe ispričaju šta im se dogodilo. Deki se požalio Maji Odžaklijevskoj, koja je već prvog dana zagospodarila kuhinjom, kako Zorica nema razumevanja za mlade, te da je ona pravi laf jer poseduje mladalački duh. - Napade me žena ni krivog ni dužnog. Šta je trebalo da pitam, koja baba vam se najviše dopada u kući? Možda bi joj to bilo draže. Matora žena, a farba kučiće. Ajd što farba sebe onako nakaradno, ali šta su joj jadne životinje skrivile - rekao je krsteći se Deki, a zatim je zamolio Miloša Bojanića da urazumi Zoricu. - Zoki je opasna, bolje se smiri, ako ne želiš da vidiš svog boga - posavetovao ga je folker, koji je takođe imao mali okršaj sa koleginicom. Folk pevačica je odmah po dolasku na ružičasto imanje izrazila negodovanje povodom Miloševe konstatacije da bi u skladu sa ambijentom i vremenom u koje je smeštena radnja šoua trebalo da se „kupaju svake subote, jednom nedeljno“. - Ne razumem šta si hteo da kažeš? Bože, Miloše, ne misliš valjda da ću jednom nedeljno prati noge?! Ako je vama muškarcima problem da donosite vodu, sama ću se pobrinuti za to - rekla je Zorica u svom stilu, koja je u ponedeljak ujutru zamolila mlađe farmere da joj persiraju, jer ona sa njima „nije popila ni kafu, a kamoli ručala“. SLUGE DEJAN I IRENAPRVI gazda prolećne „Farme“ Raka Radović izabrao je u ponedeljak uveče Dejana Stankovića i Irenu Abrahimović za ovonedeljne sluge. On je rekao da mu je bilo prilično teško da odabere dvoje farmera za tu nezahvalnu ulogu, jer su svi poslušno izvršavali njegova naređenja, ali da se nada da će Dejan i Irena, koji su se u međuvremenu sprijateljili, biti dobar tandem. Voditelj „Lude kuće“ i crnokosa manekenka moraće do petka da spavaju u štali, da izvršavaju gazdina naređenja i služe cimere, a jedno od njih dvoje farmeri će izglasati za prvog duelistu i poslati u kućicu za izolaciju, gde će se pripremati za subotnji duel znanja. http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=15&status=jedna&vest=173587&title_add=Zorica%20rasterala%20mu%C5%A1karce&kword_add=farma%2C%20rijaliti%20sou%20farma
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
quest
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 16 Март, 2010, 02:38:25 » |
|
Anabela: Volela bih da Gagi sretne srodnu dušu na 'Farmi'Izvor: "Press" Objavljeno: 16.03.2010 - 10:02 Anabela Đogani, bivša supruga Gagija Đoganija, koji je preksinoć ušao u rijaliti šou „Farma", kaže da nije gledala ulazak novih VIP seljaka na imanje u Lisovićima, jer je sa dečkom Mladenom Radulovićem boravila na Kopaoniku. Anabela otkriva da bi volela da Gagi u ovom rijalitiju pronađe srodnu dušu i da mu se dogodi ljubav baš kao njoj i Mladenu u „Velikom bratu". „On je odrastao čovek i svašta je moguće. Slobodan je i volela bih da sretne srodnu dušu na ’Farmi’. Ja sam samu sebe sludela svojim zaljubljivanjem iako nisam htela da mi se to desi, bar ne u kući ’Velikog brata’. Međutim, život je nepredvidiv, pa je tako svašta moguće da se desi i Gagiju. Eto, meni se desilo! Ipak, mi nismo u braku već godinu dana. Svako ima pravo da nastavi svoj život. Ja mu od srca želim sve najbolje i na ’Farmi’ i u stvarnom životu“, rekla je Anabela za "Press" i dodala da ne zna pravi razlog zbog kojeg se njen bivši suprug prijavio u ovaj šou. "Znala sam da će se Gagi takmičiti, ali se u to nisam mešala! Ne znam zašto je ušao na ’Farmu’ i da li sam ja razlog. Ne bih da to komentarišem. Mislim da ja nisam dovoljno kompetentna za tu priču. Ne znam šta je pozadina svega“, tvrdi pevačica. Prema Anabelinim rečima, ćerke Luna i Nina, koje ima iz dugogodišnjeg braka sa vođom grupe „Fanki Dži", navijaju za tatu i odlično su reagovale na to što će im se i drugi roditelj boriti za veliku novčanu nagradu u rijaltiju. „Naše ćerke prate Gagija i naravno da navijaju za njega. One su na njegov ulazak gledale vrlo blagonaklono i pozitivno. Sigurno će im otac nedostajati, ali one su već velike i razumeju kako stvari stoje u našem javnom poslu. Pošto sam pravična navijaću za onoga ko to zaista bude zaslužio, ali prvo moram da pogledam šta se tamo zbiva. Možda će to biti i Gagi, nikad se ne zna. On od mene nije tražio blagoslov za ulazak niti smo pričali o tome, ali svakako da mu želim sve najbolje i da pobedi, naravno“, kaže Anabela. http://www.svet.rs/clanak/anabela-volela-bih-da-gagi-sretne-srodnu-du%C5%A1u-na-farmi
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Inan
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 16 Март, 2010, 02:41:16 » |
|
Jaoj više ova Anabela,smučila mi se više,dojadiše sa njom.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
quest
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 16 Март, 2010, 10:01:35 » |
|
 evo iznad naslovne strane danasnjeg blic puls-a : na naslovnoj pise: PAKAO ZA FIRCIJA, ULAZI MARINA http://www.blicpuls.com/
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 16 Март, 2010, 10:07:11 quest »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
quest
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 16 Март, 2010, 10:22:23 » |
|
Nikola Sarić Sajko: Verujem u ljubav pred kamerama 16 Mar 2010 Teme: Farma , Foto: Vladimir Šporčić Pre nego što je postao učesnik šoua Farma, Nikola Sarić Sajko za Story.rs otkrio je šta misli o ljubavima u rijaliti programima i kako su njegovi najbliži reagovali kada im je saopštio da se seli u Barajevo. Bivši učesnik Operacije trijumf Nikola Sarić Sajko 14. marta je postao jedan od stanara kuće u Barajevu. Šarmantni dvadesetjednogodišnjak je učešćem na Farmi iznenadio svoje roditelje i obradovao mnogobrojne obožavateljke. One očekuju da vide kako će se popularni Sajko snaći na seoskom imanju i da li će uspeti da osvoji neku od stanarki, sada kada ima solo status nakon raskida jednogodišnje romanse sa deset godina starijom Milicom Cerović, poznatim koreografom. - Učešće na Farmi sam prihvatio kao veliki izazov, a moja jedina očekivanja od ovog šou programa se svode na to da izađem živ i zdrav (smeh). Prošli serijal nisam redovno pratio, ali znam na čemu se zasniva ovaj koncept i ne razmišljam o tome da li će mi nešto od poslova teško pasti ili ne. Moji najbliži prijatelji i roditelji su uglavnom reagovali pozitivno na vest da sam ja jedan od stanara Farme, ali su me svi pitali kako možeš opet da uđeš u sličan projekat i savetovali me da moram da obratim pažnju na to šta pričam i radim – kaže za Story.rs Nikola, kome će na Farmi društvo praviti neke od najlepših dama sa naše javne scene. - Rijaliti program jeste i rijaliti život, tako da nemam ništa protiv toga da neko pokazuje emocije i da se zaljubljuje tokom trajanja ovog šou programa. Mislim da je moguće da se prava ljubav dogodi nekome pred kamerama, možda se i meni desi. Mislim da sam tip osobe koji svoja osećanja i emocije pokazuje bez lažnog moralisanja. Što se tiče apstinencije od seksa, siguran sam da je moguće da čovek izdrži tri meseca, ako sam mogao u Operaciji trijumf moći ću i na Farmi – otkriva za naš portal Sajko. http://www.story.rs/vesti/svet-poznatih/7894-nikola-saric-sajko-verujem-u-ljubav-pred-kamerama.html
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
quest
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 17 Март, 2010, 11:21:57 » |
|
INTERVJU - SAša Popović, PRVI ČOVEK NAJJAČE MUZIČKE PRODUKCIJE Malo je falilo da udjem na "Farmu"Ne dam „Grand“ za 20 miliona evra! Ma, ne dam ga ni za 50 miliona - rekao je Saša Popović kad smo ga pitali koliko košta Brenino i njegovo carstvo. U razgovoru za Kurir prvi čovek najjače muzičke produkcije nije krio zadovoljstvo što je Milan Stanković overio kartu za Oslo, otkrio je zbog čega nije ušao na „Farmu“ i izjavio kako ne oseća odgovornost zbog SMS prevare veka... Vaša „Grand produkcija“ snažno je podržala Milana Stankovića na izboru za našeg predstavnika na Evroviziji? - Zadovoljan sam što će on putovati u Oslo, jer je taj dečko ponikao u „Zvezdama Granda“. Mi smo ga pronašli i plasirali na tržište. Goran Bregović je najzaslužniji što je Milan putnik za Norvešku, jer je verovao u njega, kako u njegov glas, tako i u scenski nastup. Da li će taj Bregovićev njuh doneti rezultat, videćemo već u maju. Mnogi su na forumima napisali kako šaljemo pravog čoveka na nezvanični festival homoseksualaca? - Milan je dečko koji mnogo voli žene. On je već dve godine u vezi s Radom Manojlović i ta ljubav je zaista prava. Mi u „Grandu“ smo mislili da će to biti igra, ali ispostavilo se da se oni ozbiljno vole. Znam koliko je Rada patila tokom dva-tri meseca koliko su bili rastavljeni. Da li ste na dan glasanja dobili poruku da glasate za Eminu Jahović u kojoj je bio potpisan i Rasim Ljajić? - Dobio sam. I ja i mnogi moji prijatelji. S druge strane, ne verujem da je bilo ko dobio poruku „glasajte za Milana Stankovića“. To s porukom Rasima Ljajića bilo je iznenađenje za mene. Čuo sam da su ti SMS-ovi krenuli iz Sandžaka. Ne verujem da se ministar time bavio, već je to neko radio u njegovo ime. Ali, da je hteo da pomogne Emini, hteo je sigurno. Volim Tanju Savić, al’ je preterala! Mnogo se polemike diglo zbog žvake Tanje Savić. Vaša reakcija je bila oštra? - Pričati sa žvakom u ustima o tome da si nezadovoljan plasmanom i kako je žiri nekompetentan u najmanju ruku je neprimereno. Pri tom je zaboravila da je njena interpretacija pesme u finalu bila vrlo loša! Zbog toga sam tako reagovao prema njoj, jer je preterala. Ne bih voleo da sa pevačima imam odnos kakav sam imao s njom u toj emisiji. Zaista volim Tanju Savić, jer sam je ja i stvorio. Puno njenih neprofesionalnih odnosa sam joj oprostio, ali bezobrazno ponašanje zaista ne mogu da tolerišem. Velika prašina se digla zbog SMS prevara. Da li je bilo ko iz „Granda“ znao za to nameštanje? - „Grand“ sigurno nije umešan u tu priču. To odgovorno tvrdim za sve ljude koji kod nas rade i koji su za nas vezani. Čista insinuacija je priča kako je neka naša pevačica nameštala auto. Oni koji to govore trebalo bi da kažu ime, a ne da proizvoljno iznose optužbe. Mislim da će specijalni tužilac vrlo brzo izaći s preciznim saopštenjem gde je bila greška i ko je krivac za SMS prevare. Da li se plašite tužbi igrača koji su učestvovali u „Grandovim“ licitacijama i koji se sada osećaju prevarenim? - Ne plašimo se! Ne mogu nas da tuže, jer mi nismo organizatori, već samo promoteri. Organizator je u konkretnom slučaju bila Državna lutrija Srbije, a kod nas nije bio ni hardver ni softver. Kad sam ja zaustavljao licitaciju sa „stop“, od njih sam dobijao broj i ime pobednika. Ni fond nagrada nije davao „Grand“, već Lutrija Srbije. I uvek je tako bilo. Ne vidim krivičnu odgovornost ni našu ni RTS, koji je takođe bio samo promoter. Pre šest godina ste hteli da prodate „Grand“. Da li biste to danas uradili? - Brena i ja razmišljali smo 2004. da prodamo „Grand“, jer smo u to vreme živeli od prodaje diskova, i to van granica Srbije. U međuvremenu je internet napredovao, piraterija je postajala sve veća i u jednom trenutku smo došli na rub egzistencije. Tada smo doneli odluku da se iz diskografske pretvorimo u producentsku kuću, i to nam je donelo skok 2005. godine. Sve je krenulo nabolje i danas ne bismo prodali „Grand“ ni za 20 miliona evra. Ma, ni za 50 miliona ga ne bismo prodali! Spekulisalo se da ćete ući na Farmu? - Bilo je nekih razgovora o tome i ja bih zaista ušao na Farmu! Da se odmorim od svega! Ali, imam velike obaveze u firmi. To je jedini razlog što nisam ušao u taj rijaliti. Rekli ste da će ljute rivalke Tanja Savić i Slavica Ćukteraš snimiti duet. Je l’ to bila šala? - Kad sam to rekao u emisiji, šalio sam se. Al’ ako me sada pitate, otkriću vam da sam odlučio da zajedno pevaju, tako da će sigurno snimiti duetsku pesmu. http://www.glas-javnosti.rs/clanak/reflektor/glas-javnosti-17-03-2010/malo-je-falilo-da-udjem-na-farmu
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
quest
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 17 Март, 2010, 11:35:03 » |
|
Majka učesnice „Farme”Verica Šerifović: Moja Marija će se snaći na selu Marija Radojković | 17. 03. 2010. - 00:02h | Foto: V. Lalić | Komentara: 2 Jedan od najboljih ženskih vokala na srpskoj sceni, Marija Šerifović preksinoć je zajedno sa sedamnaest farmera ušetala na prostrano imanje u Barajevu. Marija, koja je ovim korakom sve prijatno iznenadila, pri ulasku je objasnila da joj je drago što je ušla u „Farmu”, i što gledaoci imaju priliku da upoznaju slavne i tako shvate da ni VIP ličnosti „ne piške parfem”. Marija Šerifović je sa Macom odavno dobra prijateljica U „Farmu” ju je ispratila mama Verica, kojoj se Marija posebno obratila. - Mama, ti si mi sve ovo zakuvala da me spremiš za udaju! - našalila se Marija, a mama Verica za „Blic” otkrila: - Kada mi je Marija prijavila da će da ide na farmu, bila sam zgranuta. Ali, kada sam došla sebi, shvatila sam da će se ona snaći u svakoj situaciji, ona je Škorpija/Bik, i borac je. Ne brinem, nema problema za nju - počinje priču mama Verica i otkriva motive Marijinog ulaska. - Obožava izazove, a pošto je otprilike znala ko će učestvovati, naprasno je rešila da ide. Ona je čak nagovorila i Macu da uđe sa njom. Dobri su drugari, dugo se poznaju i ušli su u „Farmu” da se druže i šale - kaže Verica koja ne sumnja da će se njena ćerka snaći u svakom poslu na imanju: - Koliko vidim, za sada se super snalazi, čak je i mene prijatno iznenadila. Kod kuće nikad ništa ne radi pošto sam tu ja i kućna pomoćnica, jednostavno nije imala razloga da se time opterećuje. Farma je nešto drugo i svi oni moraju da vode računa o prostoru u kome žive. Što se tiče ostalih poslova, pre nego što je ušla Marija mi je rekla da jedva čeka da vidi kravu i da muze kravu. Ona veoma voli životinje, tako da neće biti nekih velikih problema. Mislim da će se super slagati sa svima, ona nije svađalica, ali ako je neko bude čačnuo, loše će proći. Marija nema dlake na jeziku - priča njena mama i ističe da će Mariji najteže pasti ako neko bude hrkao. Brine me da se ne prehladi, kaže Verica - Znam da će joj najviše smetati hrkanje u sobi i ne znam kako će to da istrpi. Kupila sam joj čepiće za uši, ali nije baš prijatno da ih stavlja svako veče. Jedino me to brine i da se ne prehladi - priča Verica i objašnjava da poznata pevačica nije imala vremena da se posebno pripremi za farmu zato što je 15. aprila očekuje veliki beogradski koncert u „Areni” na koji će, po svemu sudeći, otići pravo sa „Farme”. - Ne verujem da će Marija izaći iz „Farme” nekoliko dana pred koncert, već na dan samog koncerta. Ne znam kako su zamislili njen izlazak i da li će se posle koncerta vratiti na farmu, to je već njena odluka i verovatno će zavisiti od toga kako će joj biti tamo ovih mesec dana. U svakom slučaju, ona je nekoliko nedelja pre ulaska vredno vežbala za koncert, imala je ozbiljne pripreme. Ja ću da nadgledam situaciju ako bude trebalo, ali momci koji sviraju sa njom su profesionalni muzičari, tako da tu neće biti problema, sve je ostavila u sigurnim rukama - otkriva mama Verica. Dejan i Irena sluge Političar Raka Radović, koji je proglašen za prvog gazdu farme, izabrao je i prve sluge - Dejana i Irenu. Dejan se zbog toga obradovao, a Irina uplašila zato što mora da spava u štali s njim. Inače, Dejan je već prvi dan krenuo u osvajanje učesnica, a muško društvo ga je proglasilo „svilenim” zato što izbegava teške farmerske poslove i stalno zabušava. Dejanu nadimak uopšte ne smeta… http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/181103/Verica-Serifovic-Moja-Marija-ce-se-snaci-na-selu
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|