Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Farma Srbija Forum « Generalno Farma Srbija « Farma Srbija 2010 uopsteno «  (Urednik: Ariela)

PRENOS FARMA UŽIVO (sa OFF-om)

Stranice: 1 ... 2825 2826 [2827] 2828 2829 ... 10651   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: PRENOS FARMA UŽIVO (sa OFF-om)  (Pročitano 3387938 puta)
0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.
nedužna- zvončica
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

hvala za iskru u oku

Pogledaj profil
« Odgovor #42390 poslato: 02 Август, 2010, 04:42:48 »

Ja sam neletela i zadržala se Nedužna. Stvarno si doživela ushicenje,a ko i ne bi sa Colom. Imala sam prilike da ga upoznam na jednom rodjendanu kod našeg kantautora,koji mu ponekad i piše "Zlocin i kazna", Svadbarski sokak" . Bila je takva situacija, a on bože dragi divan, drag, prirodan. Poljubi se samnom, ja se iznenadila, a on kaže "ne brinite, ja se u kafani sa svima ljubim"...nasmeja me. Prevrnusmo o svoj raji koju ja znam i tako bi prijatno druženje od par sati, sa jednim zdravim duhom i osobom kojoj slava nije "udarila" u glavu. Mislim da je ostao i kod svojijh ljudskih najboljih osobina. Ajde da nas ne kritikuju što pišemo ovoliko, tek, razumem te i drago mi je da si imala takav doživljaj.

Maca se oženi, venca u crkvi pre par dana valjda 23.jula. Lep u belom, a mlada da ne govorim....toliko draga Nedužna. dovidenja1 dovidenja1 dovidenja1 dovidenja1

Hej... Čola je čola, No1

Je li mi se oženio dragi, oženo dragi..
Jeste. Maca i sina dobio     (još malo).

Nek im je sa srećom.. djeluju mi dobitna kombinacija " Maca i Tijana" cincin zemskaljubinjega zaljubljeni dajecveceicrveni masebelomtrakom

Pozdrav dunčela  Kiss i drugima koji se malo otkriju...a ko ne bi da se zna  ruganje
Sačuvana

Ko u sebi ne nosi nebo, uzalud ga traži u svemiru. Smiley
mirar
Super član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #42391 poslato: 02 Август, 2010, 05:16:31 »

@ nedužna  Kiss

http://www.story.rs/vesti/u-fokusu/10172-ekskluzivno-dragan-marinkovic-maca-i-tijana-golubovic-nase-tajno.html

smajlimalamase kisssss
vozinametli Tongue
Sačuvana

nedužna- zvončica
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

hvala za iskru u oku

Pogledaj profil
« Odgovor #42392 poslato: 02 Август, 2010, 07:29:10 »

Hvalllaaa..... ala su mi slatkii... ma lijepi..oči moje najljepše na svijetu.

Maco, alal ti vjera...lijepa nam snaha.
 Rekla sam ja poludiće sarajevo za snajkicom.
Uaspio si  Maco...uspio si

PS:pozdravio te Čola...navijo za tebe.. žao mu što nisi bio na koncertu.
Al razumije te..kaže zaboravio se MAca  pored Tijane...  zaljubljeni wowskocko
Sačuvana

Neeessss
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

: + - + ) = :-)

Pogledaj profil
« Odgovor #42393 poslato: 03 Август, 2010, 05:27:54 »

Željko Mitrović: Pink raskida saradnju sa Grandom

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/201236/Zeljko-Mitrovic-Pink-raskida-saradnju-sa-Grandom

pevanje pevanje pevanje   pivopije pivopije pivopije
 Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss

Sačuvana

ciculjka
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #42394 poslato: 03 Август, 2010, 06:52:45 »

dobar dan  Smiley Kiss
morala sam da svrnem malCe na ovu radosnu vest  Wink

Željko Mitrović: Pink raskida saradnju sa Grandom

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/201236/Zeljko-Mitrovic-Pink-raskida-saradnju-sa-Grandom

pevanje pevanje pevanje   pivopije pivopije pivopije
 Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss

edit: suska se da ce na Farmu  da udje onaj Ekrem ( kuca poso e015 )
« Poslednja izmena: 03 Август, 2010, 06:54:17 ciculjka » Sačuvana

Popovek
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #42395 poslato: 03 Август, 2010, 07:53:13 »

AAAAAAAA Popovicuuuuuuuuuuuuuu, ajd da tw vidimo sad

Evo link snimka sa vesti ko neveruje   
PINK prekinuo saradnju sa GRANDOM.asfLQ | HQ
Sačuvana
Popovek
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #42396 poslato: 03 Август, 2010, 08:08:16 »

Evo sad bila reklama za PINK RECORDS  NA JEDNOM MESTU  FOLK POP ROCK     JEDVA CEKAM  

« Poslednja izmena: 03 Август, 2010, 09:00:45 Popovek » Sačuvana
Neeessss
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #42397 poslato: 03 Август, 2010, 11:39:29 »

GRAND NA FOKSU

BEOGRAD - Emisije Grand produkcije biće prikazivane na televiziji Foks, prenose beogradski mediji.
Pregovori o prelasku sa Televizije Pink su, prema ovim saznanjima trajali nekoliko dana, a Foks je upravi Granda ponudio više novca nego vlasnik RTV Pink Željko Mitrović.
Uređivački kolegijum u saopštenju koje je potpisano imenom vlasnika Televizije Pink ranije je saopštio da, posle decenije saradnje, prekida saradnju Grand produkcijom i da nijedan format ove produkcije više neće naći svoje mesto u programskoj šemi Pinka.

http://www.kurir-info.rs/stars/grand-na-foksu-44592.php

« Poslednja izmena: 03 Август, 2010, 11:49:49 Neeessss » Sačuvana

Neeessss
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #42398 poslato: 03 Август, 2010, 11:54:40 »

Brena i Saša Popović dobili od vlasnika "Foksa" ponudu koja se ne odbija - 15 miliona evra!

Izvor: "Blic"
Foto: Arhiva "Sveta"
Objavljeno: 03.08.2010 - 20:35

Bogati grčki biznismen, vlasnik „Foksa“ Minos Kirjaku ponudio je pravo malo bogatstvo za emisije „Grand produkcije“ koje su se do sada emitovale na „Pinku“. Danima su trajali pregovori Željka Mitrovića i Saše Popovića oko ostanka na „Pinku“, a kada su pregovori propali, Popović je prihvatio ponudu koja se ne odbija - petnaest miliona evra za tri sezone. Grčki vlasnici imaju jaku želju da naprave od nove „Foks televizije“ najgledaniju televiziju u Srbiji, te su stoga odlučili da daju neverovatnu ponudu „Grand produkciji“, da otkaže vernost ružičastoj televiziji. Čelni ljudi „Grand produkcije“ Saša Popović, Lepa Brena i Boba Živojinović dobili su, prema pisanju "Blica", fantastičnih petnaest miliona evra za trogodišnji ugovor sa novim „Foksom“ koji će se na jesen zvati PST (prva srpska televizija). Saša Popović bi na „Foks“ trebalo da prenese sve svoje udarne emisije kao što su „Zvezde Granda“, „Grand šou“, „Grand parada“, kao i „Grand narod pita“. Vlasnik TV „Pink“ Željko Mitrović je pregovarao sa čelnim ljudima „Granda“, ali jednostavno u ovom momentu nije mogao da da bolju finansijsku ponudu od one koju nudi „Foks“. Inače, nezvanično, „Grand“ je ranijih godina od „Pinka“ dobijao milion evra po sezoni.
„Pink“ je dugogodišnji lider među privatnim televizijama u eks-Ju regionu i na njoj su „Grand“ emisije imale veoma visoke rejtinge. Kada je „Pink“ počeo da emituje „Farmu“ u sopstvenoj produkciji, rejtinzi „Grandovih“ emisija su lagano pali u odnosu na nju. Kao mogući odgovor na izostanak „Grandovih“ emisija Televizija „Pink“ priprema za jesenju sezonu novu „Farmu“ sa poznatim ličnostima, ali i dva velika muzička televizijska šou-programa koji bi trebalo da nadoknade ono što će izgubiti sa odlaskom „Grandovih“ emisija. Aktivirana je i nova muzička produkcija „Pink Records“, a brojni folk i pop pevači trenutno su na meti „Pink Recordsa“, što je na neki način i uvod u pravi medijski estradni rat koji predstoji u sledećem periodu.

http://www.svet.rs/clanak/brena-i-sa%C5%A1a-popovi%C4%87-dobili-od-vlasnika-foksa-ponudu-koja-se-ne-odbija-15-miliona-evra

Sačuvana

Vera_Praha
Veoma aktivan
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #42399 poslato: 04 Август, 2010, 09:04:00 »

pozdrav svima koi navracaju  Kiss Kiss Kiss
Sačuvana
dunčela
Veoma aktivan
Van mreže Van mreže

...izbeglica iz besmisla..

Pogledaj profil
« Odgovor #42400 poslato: 05 Август, 2010, 10:38:30 »

Pozdrav i od mene svima koji naidju.... smajlimalamase smajlimalamase smajlimalamase smajlimalamase smajlimalamase smajlimalamase kisssss kisssss kisssss dovidenja1 dovidenja1 dovidenja1 dovidenja1
Sačuvana

..SVE IMA SVOJE..I VATRA I LED...U KAP SE SPOJE...I ČEMER I MED...SVE IMA SVOJE..VRLINA I GREH...TUGE POSTOJE DA BI PRIZVALE SMEH.....http://www.forumzabave.com/Smileys/default/0029.gif
.ba
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #42401 poslato: 06 Август, 2010, 08:28:58 »

mahmahr  Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss
neumorna si!!!  Smiley

ma nije samo Cola,(raport sa Koseva ti je za 10-ku) i ja ga pozdravljam, i tebe naravno, a i sve ostale "saborce"

Sačuvana

''borba primata i sampanjca''
nedužna- zvončica
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

hvala za iskru u oku

Pogledaj profil
« Odgovor #42402 poslato: 09 Август, 2010, 12:57:07 »

mahmahr  Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss
neumorna si!!!  Smiley

ma nije samo Cola,(raport sa Koseva ti je za 10-ku) i ja ga pozdravljam, i tebe naravno, a i sve ostale "saborce"

@.ba, oči moje lijepe, pa jesi li mi živa ili te učenje "ubilo, ubilo "  Grin

Pozdrav i ljubilica  Kiss Kiss

i maghalica onim vidljivim i nevidljivim.. smajlimalamase
Sačuvana

ashkenazi
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

joj što je lepo kada ne mešaju babe i žabe

Pogledaj profil
« Odgovor #42403 poslato: 09 Август, 2010, 01:12:21 »

Prvo mi baš bi 'krivo' što se pomiriše Sale i Željo... al' kad malo razmislih - dobro je - odlično!!! oni su kao vreća i zakrpa... bolje da je Grand na Pinku nego li bilo gde drugde... msm, zamisli taj pakao da imaš Pink i plus Grand sa 100 i jednom emisijom negde drugde... ma dobro smo prošli... Grand i Pink ne treba razdvajati  kaznjavanje

Još kako čuh da je Grandu novo utočište trebalo da bude Fox - ma odrekao bi se Foxa sa sve Survivorom!!! iako je to jedina TV čije vesti gledam...
Sačuvana

In Skandal We Trust
ashkenazi
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

joj što je lepo kada ne mešaju babe i žabe

Pogledaj profil
« Odgovor #42404 poslato: 09 Август, 2010, 01:15:54 »

Iskopah ovo iz praistorije - roDZena beograDZanka iz Smedereva - ako neko hoČe, neka baci na Zoricin PDF  Grin

KARAMELA kao ZORICA BRUNCLIK (ZORO BRUS LI)LQ | HQ
Sačuvana

In Skandal We Trust
Stranice: 1 ... 2825 2826 [2827] 2828 2829 ... 10651   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Ljubavni Sastanak Upoznavanje Ljubavno Gnezdo Upoznavanje Smesni Video Klipovi Polovni Automobili i Auto Oglasi NasmejMe.com Smesne Slike Besplatni Filmovi - www.besplatnifilmovi.biz http://www.narodnamuzika.biz eXTReMe Tracker

Besplatni Filmovi Druzenje.rs

Zvezde Granda | Video Klipovi | Football Wallpapers | Soccer Wallpapers | Krkic Bojan | Druzenje i Upoznavanje | Zabavnjaci zabava | Veliki Brat VIP
Veliki Brat | Operacija Trijumf | Domaca Muzika | Dvor | Survivor Srbija | Crtani Filmovi