Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Farma Srbija Forum « Generalno Farma Srbija « Farma Srbija 2010 uopsteno «  (Urednik: Ariela)

PRENOS FARMA UŽIVO (sa OFF-om)

Stranice: 1 ... 2824 2825 [2826] 2827 2828 ... 10651   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: PRENOS FARMA UŽIVO (sa OFF-om)  (Pročitano 3363254 puta)
0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
nedužna- zvončica
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

hvala za iskru u oku

Pogledaj profil
« Odgovor #42375 poslato: 22 Јул, 2010, 12:30:34 »

dosla i odmah otisla vozinametli vozinametli

Ko imaš nekog posla  Wink  Tongue
Sačuvana

Ko u sebi ne nosi nebo, uzalud ga traži u svemiru. Smiley
spjdp
Super član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #42376 poslato: 22 Јул, 2010, 11:11:34 »

opet dosla i zbog posla otisla rofl rofl
Sačuvana
dunčela
Veoma aktivan
Van mreže Van mreže

...izbeglica iz besmisla..

Pogledaj profil
« Odgovor #42377 poslato: 23 Јул, 2010, 11:58:57 »

Duša nam se ovuda mota, ali dobro je, eto prolazi juli,tako ce i avgust, pa u septembru opet nanovo.....ovo je trening da se održi forum i eto u tu svrhu i pozdrav forumskim drugarima koji navracaju..... dovidenja1 dovidenja1 dovidenja1 dovidenja1 dovidenja1 dovidenja1
Sačuvana

..SVE IMA SVOJE..I VATRA I LED...U KAP SE SPOJE...I ČEMER I MED...SVE IMA SVOJE..VRLINA I GREH...TUGE POSTOJE DA BI PRIZVALE SMEH.....http://www.forumzabave.com/Smileys/default/0029.gif
nedužna- zvončica
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

hvala za iskru u oku

Pogledaj profil
« Odgovor #42378 poslato: 23 Јул, 2010, 05:51:31 »

opet dosla i zbog posla otisla rofl rofl

Ubi te posao....  111

Duša nam se ovuda mota, ali dobro je, eto prolazi juli,tako ce i avgust, pa u septembru opet nanovo.....ovo je trening da se održi forum i eto u tu svrhu i pozdrav forumskim drugarima koji navracaju..... dovidenja1 dovidenja1 dovidenja1 dovidenja1 dovidenja1 dovidenja1

A nas duša  111
Sačuvana

dunčela
Veoma aktivan
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #42379 poslato: 24 Јул, 2010, 11:23:04 »

Pa gde ste ljudi? Na moretu.......!!!!!!! Ima nas ovde koji se kupaju u lavoru,ha,ha...... 111 111 111 smajlimalamase smajlimalamase smajlimalamase smajlimalamase smajlimalamase smajlimalamase
Sačuvana

..SVE IMA SVOJE..I VATRA I LED...U KAP SE SPOJE...I ČEMER I MED...SVE IMA SVOJE..VRLINA I GREH...TUGE POSTOJE DA BI PRIZVALE SMEH.....http://www.forumzabave.com/Smileys/default/0029.gif
dunčela
Veoma aktivan
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #42380 poslato: 26 Јул, 2010, 12:02:42 »

Tri dana niđe nikog....valjda je raja na moru....ili negde gde je bolje...ipak... dovidenja1 dovidenja1 dovidenja1 dovidenja1 dovidenja1
Sačuvana

nedužna- zvončica
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

hvala za iskru u oku

Pogledaj profil
« Odgovor #42381 poslato: 26 Јул, 2010, 02:02:44 »

Pa gde ste ljudi? Na moretu.......!!!!!!! Ima nas ovde koji se kupaju u lavoru,ha,ha...... 111 111 111 smajlimalamase smajlimalamase smajlimalamase smajlimalamase smajlimalamase smajlimalamase

Voda je voda...  111  Nećemo sad sitničariti

Pozdrav za ove što baš bučno   nalijeću   smajlimalamase  smajlimalamase
Za one što prolete  vozinametli (žure na posao   Wink
i za one što virkaju  mahmah ( vole da virnu, al ih stid da se prikažu  Embarrassed
Sačuvana

Felisity ex Blue Margarita
Junior član
**
Van mreže Van mreže

Treba da se cisti

Pogledaj profil
« Odgovor #42382 poslato: 26 Јул, 2010, 04:06:57 »

Evo da vam mahnem i ostavim pisani trag da sam ziva, da vas pozdravim i da vas opomenem na pojavljivanje u septembru!  mahmah mahmah smajlimalamase smajlimalamase
Sačuvana
aaqua
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #42383 poslato: 27 Јул, 2010, 12:13:10 »

I od mene mahalicaaaaa  smajlimalamase smajlimalamase smajlimalamase
Sačuvana

mtanja
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #42384 poslato: 27 Јул, 2010, 11:42:35 »

samo da    .....
i jos  mahmah smajlimalamase  ....
Sačuvana
dunčela
Veoma aktivan
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #42385 poslato: 28 Јул, 2010, 05:53:32 »

E, to je vec bolje. Umete se vi družiti drage moje, makar i ovako, usput. Ja zadovoljna.....i
Sačuvana

ciculjka
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #42386 poslato: 28 Јул, 2010, 09:59:33 »

pozdravce i od meneee
onako ... u prolazu
 Kiss Kiss Kiss
Sačuvana

Masky
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Sutra je novi dan...

Pogledaj profil
« Odgovor #42387 poslato: 30 Јул, 2010, 02:19:37 »

vozinametli  mahmahr smajlimalamase

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/200450/Farma--od-19-septembra

Sačuvana

(x-1)x15 = željena stranica  111....pa izvol‚te, rešavajte.... igranje

nedužna- zvončica
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

hvala za iskru u oku

Pogledaj profil
« Odgovor #42388 poslato: 02 Август, 2010, 03:22:25 »

Zdravo...  smajlimalamase

Hej nema vas..  nikog!  Wink

A ja htjela da vam napišem " koju" o koncertu Zdravka Čolića u Sarajevu. Kiss

Ali kome..kad vas nigdje na pomolu.

Samo ću reći za one što ponekad svrate i prolete... to je bio veličanstven koncert.
Preko 60.000 ljudi ( beba, djece, mladih, srednji i starih),
   preko 2000 balona..vatromet.. a emocija,ljubavi i pjesme... do neba.
Uzvratilo je Sarajevo Čoli svu ljubav koju on od svog grada i raje očekuje.
A kako nas je čola volio te noći... ma pokazao je on " sarajlijama"... svoje srce, dušu i nostalgiju koja ga prati...bio je na ivici suza u dva navrata.
Zato je rekao da mu je najznačajnija  tačka na planeti i centar svijeta- Sarajevo.
Al tog glasa..svaki ton tačan...visine do neba..energija preko neba...osmjeh koji mu nije  silazio s lica... a pjesme..
Od " sinoć nisi bila tu...pa do pjesmo moja...
O tehnici..pa to ja dosad nisam vidjela..preko 50 m bina..a ogromni led ekrani kristalno jasni..vidiš Čolu ko "ispred nosa"  Grin
Eh, ljudi..žao mi je što Sarajevo svima nije bilo usput.. "ode" ovaj koncert u historiju.
Ko zna kad..i da li  ikad..opet???
I samo ću vam ovo reći Čola je jedan... hebote koji je to glas!!!
Ništa you tube..ništa CD..ništa DVD-- uživo se prepoznaje i postaje " najbolji"!.
Ako se ikad pitate zašto Čola traje 40 g, odgovor je jednostavan.
Jer ima vanserijski glas do neslućenih " visina,dubina i širina"... jer ima stas..jer ima osmjeh..jer ima harizmu..jer ima dušu..
jer nema nijednu ljudsku  mrlju u karijeri..
I jako liči na svoj grad... u Zdravku se ogleda Sarajevo... taj prekrasni  grad koji ima dušu.
Eh, dragi moji... samo da ste bili bliži i da ste mogli doći, bili bi ste srtetni..bio je to svjetski spektakl..neviđen na ovim prostorima u zadnjih 20 godina ( bar sa aspekta domaće scene..bilo je to svjetski a naše..zato je to i bio najbolji koncert).

Nisam mislila ovoliko...ali  slova sama pišu!!

Eto.. za one koji nalete da se malo i zadrže. mahmah mahmah smajlimalamase vozinametli
« Poslednja izmena: 02 Август, 2010, 07:32:21 nedužna » Sačuvana

dunčela
Veoma aktivan
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #42389 poslato: 02 Август, 2010, 03:35:50 »

Ja sam neletela i zadržala se Nedužna. Stvarno si doživela ushicenje,a ko i ne bi sa Colom. Imala sam prilike da ga upoznam na jednom rodjendanu kod našeg kantautora,koji mu ponekad i piše "Zlocin i kazna", Svadbarski sokak" . Bila je takva situacija, a on bože dragi divan, drag, prirodan. Poljubi se samnom, ja se iznenadila, a on kaže "ne brinite, ja se u kafani sa svima ljubim"...nasmeja me. Prevrnusmo o svoj raji koju ja znam i tako bi prijatno druženje od par sati, sa jednim zdravim duhom i osobom kojoj slava nije "udarila" u glavu. Mislim da je ostao i kod svojijh ljudskih najboljih osobina. Ajde da nas ne kritikuju što pišemo ovoliko, tek, razumem te i drago mi je da si imala takav doživljaj.

Maca se oženi, venca u crkvi pre par dana valjda 23.jula. Lep u belom, a mlada da ne govorim....toliko draga Nedužna. dovidenja1 dovidenja1 dovidenja1 dovidenja1
Sačuvana

Stranice: 1 ... 2824 2825 [2826] 2827 2828 ... 10651   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Ljubavni Sastanak Upoznavanje Ljubavno Gnezdo Upoznavanje Smesni Video Klipovi Polovni Automobili i Auto Oglasi NasmejMe.com Smesne Slike Besplatni Filmovi - www.besplatnifilmovi.biz http://www.narodnamuzika.biz eXTReMe Tracker

Besplatni Filmovi Druzenje.rs

Zvezde Granda | Video Klipovi | Football Wallpapers | Soccer Wallpapers | Krkic Bojan | Druzenje i Upoznavanje | Zabavnjaci zabava | Veliki Brat VIP
Veliki Brat | Operacija Trijumf | Domaca Muzika | Dvor | Survivor Srbija | Crtani Filmovi