|
bejbi
|
 |
« Odgovor #42435 poslato: 19 Август, 2010, 12:37:05 » |
|
Ehhh, Što mi je krivo što B Fest počinje u Sredu, pa neću moći da ispratim Bregovićev nastup iz Guče HAHHAHAHA...  fale tifa i alen. al' tifa je jadan toliko glup da se ne racuna. on nije ukapirao. spremaju se novi Reality - 'Napredno odeljenje Petar Lekić' i 'Ljudi sa Ibarske', pa mozete da birate šta Vam više leži Posto vidim da si dobro obavesten u vezi sa novim reality projektima predpostavljam i da si jedan od ucesnika u njima ili posto si tako visoko obrazovan intelektualac moguce da si i pokretac istih ajd kad pocnu javi mi na kom lokalnom kanalu ce se emitovati  sta znas mozda mi ti budes novi idol u epizodi Ljudi sa Ibarske .... Vidim ja i Eru Ojdanica ces zeznuti koliko imas smisla za humor ... Evo sad cu zivota mi poceti da se smejem samo da popijem kaficu nadam se da Vam ne smetaju 'poslednje izmene', pošto sam za razliku od Vas, sklon ispravljanju gramatickih gresaka nastalih tokom pisanja... msm, sklon sam i da ih primetim za početak, a posle i ispravim 
Ajde onda tamo kod Bracale pa se izmeni jer i tamo imas neku gresku ccccc kako si mogao da odes a da ne primetis i izmenis gramaticke greske mislim jbt sta ce ovde ljudi misliti o tebi a toliko ti je stalo .... ajde nemoj ja da ovde brinem o tvojoj reputaciji i da se brukas sad na kraju kad si toliko meseci vodio racuna o tome  A sad ce i nova farma mozda dodju novi forumasi sa mozgom ili bez mozga kao sto rece za mene jel pa primete greske i sta ces onda kad se obrukas ajde zavrsi to nemO da me sekiras  mimi,smiri se  . evo, idemo polako..postoji nesto sto se zove interpunkcijski znaci.gle, nije tesko - . , : ? !  ... Interpunkcija su prvopisni znaci kojima se pri pisanju razdvajaju rečenice i rečenični delovi! Ona omogućava da bolje razumijemo tekst, i da nam približe smisao onoga sto smo hteli reci čitaocu.
probaj sledeci put da ih malo razbacas po tekstu koji pises. 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 19 Август, 2010, 12:40:18 bejbi »
|
Sačuvana
|
Pevala sam mu
Rah rah ah-ah-ah! Ro mah ro-mah-mah Gaga Ooh-la-la!
i na kraju je priznao.
|
|
|
|
mimi
|
 |
« Odgovor #42436 poslato: 19 Август, 2010, 11:49:53 » |
|
spremaju se novi Reality - 'Napredno odeljenje Petar Lekić' i 'Ljudi sa Ibarske', pa mozete da birate šta Vam više leži Posto vidim da si dobro obavesten u vezi sa novim reality projektima predpostavljam i da si jedan od ucesnika u njima ili posto si tako visoko obrazovan intelektualac moguce da si i pokretac istih ajd kad pocnu javi mi na kom lokalnom kanalu ce se emitovati  sta znas mozda mi ti budes novi idol u epizodi Ljudi sa Ibarske .... Vidim ja i Eru Ojdanica ces zeznuti koliko imas smisla za humor ... Evo sad cu zivota mi poceti da se smejem samo da popijem kaficu nadam se da Vam ne smetaju 'poslednje izmene', pošto sam za razliku od Vas, sklon ispravljanju gramatickih gresaka nastalih tokom pisanja... msm, sklon sam i da ih primetim za početak, a posle i ispravim 
Ajde onda tamo kod Bracale pa se izmeni jer i tamo imas neku gresku ccccc kako si mogao da odes a da ne primetis i izmenis gramaticke greske mislim jbt sta ce ovde ljudi misliti o tebi a toliko ti je stalo .... ajde nemoj ja da ovde brinem o tvojoj reputaciji i da se brukas sad na kraju kad si toliko meseci vodio racuna o tome  A sad ce i nova farma mozda dodju novi forumasi sa mozgom ili bez mozga kao sto rece za mene jel pa primete greske i sta ces onda kad se obrukas ajde zavrsi to nemO da me sekiras  xe xe xe providna si Mimić, nazalost povukla si na Bracalu  eto sta Obilić napravi od čoveka... vidis, bas zbog toga sto sam očekivao, da ce tvoja bujna masta da me smesti u neki od tih novih Realitya - dodao sam treci red tj... ... mi ćemo da gledamo Farmu i nećemo imati Idola, jer mozga imamo  dakle, nazalost - ipak cu biti kuci i gledati Farmu, ali budi sigurna da cu te usmeriti na pravi put cim saznam kada se emituju ti novi Reality  nešto favorizuješ Ibarsku... ma jesi li sigurna da Peki Leki nije tvoj fah  btw Mimić počela si duže postove da pišeš... gde nestade nošalantni pristup  pazi da se ne zapleteš ubuduće - nisam navikao da vidim prosto-proširenu od tebe, pardon od Vas, a da pritom nema 10 smajlica... PSSorry, što sam ti editovao post - jbg, uradih to da liči na nešto... videh tamo u 'Pobednik Farme' da si uspešno ovladala veštinama otvaranja teme, pa sam se sada baš začudio da su ti zakazale tehnike citiranja... no, naucices polako znaš kako kažu - ako gomili majmuna daš neograniceno papira i vremena, shodno teoriji evolucije, postoji minimalna šansa da će jedan od njih napisati Romea i Juliju  naravno, ne mora odmah Šekspir, ali kada počneš da odvajaš rečicu NE gde treba - bice primetan napredak  Ti i ona bejbi ste se jbt bas primili  auuuuuuuuuuuuuuuuuuu nije vama lako ko da vam neko nedaj Boze izjavio tri saucesca odjednom  sad me vec brinete 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bejbi
|
 |
« Odgovor #42437 poslato: 19 Август, 2010, 12:33:41 » |
|
mimi  uvek mi boldujes nik. uvajbejbi? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Pevala sam mu
Rah rah ah-ah-ah! Ro mah ro-mah-mah Gaga Ooh-la-la!
i na kraju je priznao.
|
|
|
|
Virtuela de Real
Gost
|
 |
« Odgovor #42438 poslato: 19 Август, 2010, 05:28:46 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ashkenazi
|
 |
« Odgovor #42439 poslato: 19 Август, 2010, 08:44:37 » |
|
znaš kako kažu - ako gomili majmuna daš neograniceno papira i vremena, shodno teoriji evolucije, postoji minimalna šansa da će jedan od njih napisati Romea i Juliju  naravno, ne mora odmah Šekspir, ali kada počneš da odvajaš rečicu NE gde treba - bice primetan napredak  Ti i ona bejbi ste se jbt bas primili  auuuuuuuuuuuuuuuuuuu nije vama lako ko da vam neko nedaj Boze izjavio tri saucesca odjednom  sad me vec brinete  legenda ostaje legenda  ceo jedan post joj je trebao  vec sada je ocigledno da je za tebe Šou 'Ljudi sa Ibarske'  apropo tvoje Era O opaske, mogu samo da dodam da je on Braćalin drug... btw ne reaguješ na Peki Leki, što bi uradio svako Ko je iz BG da ne bude da se šegačim s nekim na bazi lokaliteta, u tvom slučaju je odmah bilo evidentno da si pohadjala istu školu kao i Radašin iz VB  znaš ono --> Nebrini Dobrosam  mimi,smiri se  . evo, idemo polako..postoji nesto sto se zove interpunkcijski znaci.gle, nije tesko - . , : ? !  ... Interpunkcija su prvopisni znaci kojima se pri pisanju razdvajaju rečenice i rečenični delovi! Ona omogućava da bolje razumijemo tekst, i da nam približe smisao onoga sto smo hteli reci čitaocu.
polako Bejbi, ne preteruj, kako mozes biti tako surova uciteljica razumem tvoje ciljeve da poboljšaš kvalitet Foruma, ali ne ide to tako... ne moze odmah u treci razred, vec prvo ide A B V G itD...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
In Skandal We Trust
|
|
|
|
ashkenazi
|
 |
« Odgovor #42440 poslato: 19 Август, 2010, 08:47:08 » |
|
Aškenazi, lep pozdrav i bice veselo i na novoj Farmi, samo da pola njih dodje koje predvidjaju, recimo ZoricaMarkovic,Nada Topcagic, Evrem Jevric, Kemiš, Oliška Mandic, pa ti vidi.......  Svejedno, za sada i dalje, samo pozdrav tebi i svima koji dolaze.....  koji beše 12ti ili 19ti... slabo čitam Žutu štampu, ali sam čuo za Ekrema i Zoricu, i prastari trač za Bjelicu i muza joj N Pajkica 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
In Skandal We Trust
|
|
|
|
Adella
|
 |
« Odgovor #42441 poslato: 19 Август, 2010, 10:39:33 » |
|
oma krećem na Olišku M.da mu dam po dršku,samo čerez ovaca,volem ovce više nego leba  ps.upisala sam kurs za forumaša da se ne obrukam 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Virtuela de Real
Gost
|
 |
« Odgovor #42442 poslato: 20 Август, 2010, 12:06:03 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
jasnajj
|
 |
« Odgovor #42443 poslato: 20 Август, 2010, 04:37:09 » |
|
pozdrav za sve  Ehhh, Što mi je krivo što B Fest počinje u Sredu, pa neću moći da ispratim Bregovićev nastup iz Guče HAHHAHAHA...  fale tifa i alen. al' tifa je jadan toliko glup da se ne racuna. on nije ukapirao. Zaboravili ste Severinu mislim sta reci za pesme "Stikla" i "Gas gas"  ako je i od Brege mnogo je
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
steva.dzin
|
 |
« Odgovor #42445 poslato: 22 Август, 2010, 01:41:41 » |
|
ja ću da se držim starog zlatnog pravila kao i do( )sada po drška svakom, podrška nikome ...
osim naravno mojim forumskim prijateljima u svakoj forumskoj nevolji ...
pozdrav svima od steve, živi bili, veliki porasli, osim ako dosada niste ...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
živi mi bili 
|
|
|
|
mirar
|
 |
« Odgovor #42446 poslato: 22 Август, 2010, 12:38:50 » |
|
Farmeri: Gde su naše pare?!Učesnici druge „Farme", osim Miloša Bojanića, još nisu dobili svoje honorare i nagrade za učešće u tom rijalitiju, iako je ugovorom bilo predviđeno da novac bude uplaćen mesec dana po završetku takmičenja. Pošto je dogovoreni rok istekao, glavni producent Predrag Pavlović Baki obećao je da će farmeri novac dobiti 9. avgusta, što takođe nije ispoštovano. Bivši VIP seljaci revoltirani su zbog kašnjenja. - Poslednji dogovor sa producentom Bakijem je bio da nam se honorar isplati do 9. avgusta, ali otad se ni sa kim nisam čuo, a novac nije bio uplaćen. Odnedavno sam na odmoru, pa nisam proveravao žiro-račun, da nisu slučajno uplatili u međuvremenu. Nadam se da ćemo što pre dobiti novac - kaže za Press Ivan. Maja Odžaklijevska ne želi da kaže da li je dobila honorar. - Ja sam ugovorom obavezana da ćutim, tako da ne mogu da vam potvrdim da li sam ili nisam dobila honorar. Bilo bi i glupo da pričamo o tome jer možda neko dobije novac ranije, pa bi se ostali naljutili. Ne zamerite mi - rekla nam je Maja. Zgodna „Grand" balerina Dragana Milošević kaže da se sa bivšom cimerkom Minom Kostić i bez honorara dobro provodi u kući Miloša Bojanića na Crnogorskom primorju. - Nisam nikoga zvala za novac, ali sam čula da će nas iz produkcije kontaktirati po završetku godišnjih odmora. Bitno je da se dobro provodimo u Baošićima. Po ceo dan se kupamo, sunčamo i jurcamo za Mininom ćerkom Anastasijom - kaže balerina. Za razliku od ostalih, pobednik serijala dobio je nagradu od 100.000 evra. Bojanić poručuje farmerima da budu strpljivi. - Ja sam dobio nagradu. Nekad budu strpljivi, svi će biti ispoštovani - kaže Miloš. Glavni producent Predrag Pavlović do zaključenja ovog broja Pressa nije odgovarao na naše pozive. http://www.pressonline.rs/sr/vesti/dzet_set_svet/story/130223/Farmeri:+Gde+su+na%C5%A1e+pare!.html 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mimi
|
 |
« Odgovor #42447 poslato: 22 Август, 2010, 05:03:43 » |
|
znaš kako kažu - ako gomili majmuna daš neograniceno papira i vremena, shodno teoriji evolucije, postoji minimalna šansa da će jedan od njih napisati Romea i Juliju  naravno, ne mora odmah Šekspir, ali kada počneš da odvajaš rečicu NE gde treba - bice primetan napredak  Ti i ona bejbi ste se jbt bas primili  auuuuuuuuuuuuuuuuuuu nije vama lako ko da vam neko nedaj Boze izjavio tri saucesca odjednom  sad me vec brinete  legenda ostaje legenda  ceo jedan post joj je trebao  vec sada je ocigledno da je za tebe Šou 'Ljudi sa Ibarske'  apropo tvoje Era O opaske, mogu samo da dodam da je on Braćalin drug... btw ne reaguješ na Peki Leki, što bi uradio svako Ko je iz BG da ne bude da se šegačim s nekim na bazi lokaliteta, u tvom slučaju je odmah bilo evidentno da si pohadjala istu školu kao i Radašin iz VB  znaš ono --> Nebrini Dobrosam  mimi,smiri se  . evo, idemo polako..postoji nesto sto se zove interpunkcijski znaci.gle, nije tesko - . , : ? !  ... Interpunkcija su prvopisni znaci kojima se pri pisanju razdvajaju rečenice i rečenični delovi! Ona omogućava da bolje razumijemo tekst, i da nam približe smisao onoga sto smo hteli reci čitaocu.
polako Bejbi, ne preteruj, kako mozes biti tako surova uciteljica razumem tvoje ciljeve da poboljšaš kvalitet Foruma, ali ne ide to tako... ne moze odmah u treci razred, vec prvo ide A B V G itD... ashkenaziPo tvom primanju kao saucesce rekla bih da ti je preminula cela familija - bas se primas I veruj mi sad vec smaras mrzi me brate i da citam te tvoje citate  dosadan si ... A posto si poceo i da budes bezobrazan i da vredjas jer ovde si jak  ovde lecis komplekse ? Priznaj  Budes li nastavio da se kacis za mene i vredjas moracu te prijaviti jer ja sam ovde da se zabavim tvoje teske price me smaraju  PS - A sto se tice Bracale vidim da si dobro obavesten o njegovom privatnom zivotu kad znas da mu je Era dobar drug - Bravo za tebe lepo sto pratis i njegov privatan zivot  Pozdrav za tebe 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mimi
|
 |
« Odgovor #42448 poslato: 22 Август, 2010, 05:08:42 » |
|
oma krećem na Olišku M.da mu dam po dršku,samo čerez ovaca,volem ovce više nego leba  ps.upisala sam kurs za forumaša da se ne obrukam   Adella ako ima jos mesta na tom kursu za forumase molim te javi mi da se i ja upisem  Dosta sam se vise ovde brukala a ovi ucitelji me stalno grdU  i bas sam se postidela 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Adella
|
 |
« Odgovor #42449 poslato: 23 Август, 2010, 12:09:41 » |
|
mimi  ne beri brigu upisujem te sa novim plajvazom na kurs ima sve da pobedimo,pa nek grDU one zadocnele na kurs  ima još malko lufta za kursiranje,pa ko vole nek izvole moliću fino  mlogo sam zauzeta oko fatanja za po dršku, čim počme farma da delimo ko prvu pomoć,dok se ljudi ne snađu
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|