Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Farma Srbija Forum « Generalno Farma Srbija « Farma Srbija 2010 uopsteno «  (Urednik: Ariela)

PRENOS FARMA UŽIVO (sa OFF-om)

Stranice: 1 ... 2828 2829 [2830] 2831 2832 ... 10651   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: PRENOS FARMA UŽIVO (sa OFF-om)  (Pročitano 3387781 puta)
0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.
bejbi
Aktivan član
Van mreže Van mreže

andjelis says: Bodo madafaking brisajuci mod

Pogledaj profil
« Odgovor #42435 poslato: 19 Август, 2010, 12:37:05 »

Ehhh, Što mi je krivo što B Fest počinje u Sredu, pa neću moći da ispratim Bregovićev nastup iz Guče    

HAHHAHAHA... Cheesy fale tifa i alen.
al' tifa je jadan toliko glup da se ne racuna.
on nije ukapirao.

spremaju se novi Reality - 'Napredno odeljenje Petar Lekić' i 'Ljudi sa Ibarske', pa mozete da birate šta Vam više leži  dobroje

Posto vidim da si dobro obavesten u vezi sa novim reality projektima predpostavljam i da si jedan od ucesnika u njima ili posto si tako visoko obrazovan intelektualac moguce da si i pokretac istih ajd kad pocnu javi mi na kom lokalnom kanalu ce se emitovati  dobroje sta znas mozda mi ti budes novi  idol u epizodi Ljudi sa Ibarske .... Vidim ja i Eru Ojdanica ces zeznuti koliko imas smisla za humor ... Evo sad cu zivota mi poceti da se smejem samo da popijem kaficu  pijekaficu

nadam se da Vam ne smetaju 'poslednje izmene', pošto sam za razliku od Vas, sklon ispravljanju gramatickih gresaka nastalih tokom pisanja... msm, sklon sam i da ih primetim za početak, a posle i ispravim  muzicki Wink

Ajde onda tamo kod Bracale pa se izmeni jer i tamo imas neku gresku ccccc kako si mogao da odes a da ne primetis i izmenis gramaticke greske mislim jbt sta ce ovde ljudi misliti o tebi a toliko ti je stalo .... ajde nemoj ja da ovde brinem o tvojoj reputaciji i da se brukas sad na kraju kad si toliko meseci vodio racuna o tome  Grin
A sad ce i nova farma mozda dodju novi forumasi sa mozgom ili bez mozga kao sto rece za mene jel pa primete greske i sta ces onda kad se obrukas ajde zavrsi to nemO da me sekiras  Kiss

mimi,smiri se Cheesy.

evo, idemo polako..postoji nesto sto se zove interpunkcijski znaci.

gle, nije tesko - .  ,  :  ?  ! Smiley

...Interpunkcija su prvopisni znaci kojima se pri pisanju razdvajaju rečenice i rečenični delovi! Ona omogućava da bolje razumijemo tekst, i da nam približe smisao onoga sto smo hteli reci čitaocu.

probaj sledeci put da ih malo razbacas po tekstu koji pises. Cheesy

« Poslednja izmena: 19 Август, 2010, 12:40:18 bejbi » Sačuvana

Pevala sam mu

Rah rah ah-ah-ah!
Ro mah ro-mah-mah
Gaga Ooh-la-la!

i na kraju je priznao.
mimi
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Pogledaj profil
« Odgovor #42436 poslato: 19 Август, 2010, 11:49:53 »

spremaju se novi Reality - 'Napredno odeljenje Petar Lekić' i 'Ljudi sa Ibarske', pa mozete da birate šta Vam više leždobroje

Posto vidim da si dobro obavesten u vezi sa novim reality projektima predpostavljam i da si jedan od ucesnika u njima ili posto si tako visoko obrazovan intelektualac moguce da si i pokretac istih ajd kad pocnu javi mi na kom lokalnom kanalu ce se emitovati  dobroje sta znas mozda mi ti budes novi  idol u epizodi Ljudi sa Ibarske .... Vidim ja i Eru Ojdanica ces zeznuti koliko imas smisla za humor ... Evo sad cu zivota mi poceti da se smejem samo da popijem kaficu  pijekaficu

nadam se da Vam ne smetaju 'poslednje izmene', pošto sam za razliku od Vas, sklon ispravljanju gramatickih gresaka nastalih tokom pisanja... msm, sklon sam i da ih primetim za početak, a posle i ispravim  muzicki Wink

Ajde onda tamo kod Bracale pa se izmeni jer i tamo imas neku gresku ccccc kako si mogao da odes a da ne primetis i izmenis gramaticke greske mislim jbt sta ce ovde ljudi misliti o tebi a toliko ti je stalo .... ajde nemoj ja da ovde brinem o tvojoj reputaciji i da se brukas sad na kraju kad si toliko meseci vodio racuna o tome  Grin
A sad ce i nova farma mozda dodju novi forumasi sa mozgom ili bez mozga kao sto rece za mene jel pa primete greske i sta ces onda kad se obrukas ajde zavrsi to nemO da me sekiras  Kiss

xe xe xe providna si Mimić, nazalost povukla si na Bracalu igranje eto sta Obilić napravi od čoveka...

vidis, bas zbog toga sto sam očekivao, da ce tvoja bujna masta da me smesti u neki od tih novih Realitya - dodao sam treci red tj...

...mi ćemo da gledamo Farmu i nećemo imati Idola, jer mozga imamo

dakle, nazalost - ipak cu biti kuci i gledati Farmu, ali budi sigurna da cu te usmeriti na pravi put cim saznam kada se emituju ti novi Reality dobroje nešto favorizuješ Ibarsku... ma jesi li sigurna da Peki Leki nije tvoj fah  Grin

btw Mimić počela si duže postove da pišeš... gde nestade nošalantni pristup  Grin pazi da se ne zapleteš ubuduće - nisam navikao da vidim prosto-proširenu od tebe, pardon od Vas, a da pritom nema 10 smajlica...

PS

Sorry, što sam ti editovao post - jbg, uradih to da liči na nešto... videh tamo u 'Pobednik Farme' da si uspešno ovladala veštinama otvaranja teme, pa sam se sada baš začudio da su ti zakazale tehnike citiranja... no, naucices polako  Kiss

znaš kako kažu - ako gomili majmuna daš neograniceno papira i vremena, shodno teoriji evolucije, postoji minimalna šansa da će jedan od njih napisati Romea i Juliju  Cheesy naravno, ne mora odmah Šekspir, ali kada počneš da odvajaš rečicu NE gde treba - bice primetan napredak

Ti i ona bejbi ste se jbt bas primili  111 111 111 111 111
auuuuuuuuuuuuuuuuuuu nije vama lako ko da vam neko nedaj Boze izjavio tri saucesca odjednom  Huh?
sad me vec brinete  mislise
Sačuvana
bejbi
Aktivan član
Van mreže Van mreže

andjelis says: Bodo madafaking brisajuci mod

Pogledaj profil
« Odgovor #42437 poslato: 19 Август, 2010, 12:33:41 »

auuuuuuuuuuuuuuuuuuu nije vama lako ko da vam neko nedaj Boze izjavio tri saucesca odjednom  Huh?

mimi  Smiley

uvek mi boldujes nik.
uvajbejbi? Smiley
Sačuvana

Pevala sam mu

Rah rah ah-ah-ah!
Ro mah ro-mah-mah
Gaga Ooh-la-la!

i na kraju je priznao.
Virtuela de Real
Gost
« Odgovor #42438 poslato: 19 Август, 2010, 05:28:46 »

Sačuvana
ashkenazi
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

joj što je lepo kada ne mešaju babe i žabe

Pogledaj profil
« Odgovor #42439 poslato: 19 Август, 2010, 08:44:37 »

znaš kako kažu - ako gomili majmuna daš neograniceno papira i vremena, shodno teoriji evolucije, postoji minimalna šansa da će jedan od njih napisati Romea i Juliju  Cheesy naravno, ne mora odmah Šekspir, ali kada počneš da odvajaš rečicu NE gde treba - bice primetan napredak

legenda ostaje legenda  111 ceo jedan post joj je trebao  rofl

vec sada je ocigledno da je za tebe Šou 'Ljudi sa Ibarskedobroje  apropo tvoje Era O opaske, mogu samo da dodam da je on Braćalin drug...
btw ne reaguješ na Peki Leki, što bi uradio svako Ko je iz BG  muzicki
da ne bude da se šegačim s nekim na bazi lokaliteta, u tvom slučaju je odmah bilo evidentno da si pohadjala istu školu kao i Radašin iz VB  Grin
znaš ono --> Nebrini Dobrosam  Cheesy

mimi,smiri se Cheesy.

gle, nije tesko - .  ,  :  ?  ! Smiley

...Interpunkcija su prvopisni znaci kojima se pri pisanju razdvajaju rečenice i rečenični delovi! Ona omogućava da bolje razumijemo tekst, i da nam približe smisao onoga sto smo hteli reci čitaocu.

polako Bejbi, ne preteruj, kako mozes biti tako surova uciteljica Sad  Cheesy

razumem tvoje ciljeve da poboljšaš kvalitet Foruma, ali ne ide to tako... ne moze odmah u treci razred, vec prvo ide A B V G itD... 
Sačuvana

In Skandal We Trust
ashkenazi
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

joj što je lepo kada ne mešaju babe i žabe

Pogledaj profil
« Odgovor #42440 poslato: 19 Август, 2010, 08:47:08 »

Aškenazi, lep pozdrav i bice veselo i na novoj Farmi, samo da pola njih dodje koje predvidjaju, recimo ZoricaMarkovic,Nada Topcagic, Evrem Jevric, Kemiš, Oliška Mandic, pa ti vidi....... 111 111 111 111

Svejedno, za sada i dalje, samo pozdrav tebi i svima koji dolaze..... dovidenja1 dovidenja1 dovidenja1 dovidenja1 dovidenja1 dovidenja1 dovidenja1

koji beše 12ti ili 19ti... slabo čitam Žutu štampu, ali sam čuo za Ekrema i Zoricu, i prastari trač za Bjelicu i muza joj N Pajkica
Sačuvana

In Skandal We Trust
Adella
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #42441 poslato: 19 Август, 2010, 10:39:33 »

oma krećem na Olišku M.da mu dam po dršku,samo čerez ovaca,volem ovce više nego leba krsti
 ps.upisala sam kurs za forumaša da se ne obrukam
Sačuvana
Virtuela de Real
Gost
« Odgovor #42442 poslato: 20 Август, 2010, 12:06:03 »

oma krećem na Olišku M.da mu dam po dršku,samo čerez ovaca,volem ovce više nego leba krsti

dobroje dobroje dobroje dobroje dobroje dobroje dobroje dobroje
Увек сам за то да се заслужнима  да  по  дршка  Smiley
Sačuvana
jasnajj
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #42443 poslato: 20 Август, 2010, 04:37:09 »

pozdrav za sve  mahmahr

Ehhh, Što mi je krivo što B Fest počinje u Sredu, pa neću moći da ispratim Bregovićev nastup iz Guče    

HAHHAHAHA... Cheesy fale tifa i alen.
al' tifa je jadan toliko glup da se ne racuna.
on nije ukapirao.

Zaboravili ste Severinu mislim sta reci za pesme "Stikla" i "Gas gas"  e015 ako je i od Brege mnogo je
Sačuvana
Iskra
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #42444 poslato: 21 Август, 2010, 11:52:03 »

caoooooooooooooo dovidenja1 dovidenja1 dovidenja1
Sačuvana
steva.dzin
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #42445 poslato: 22 Август, 2010, 01:41:41 »

ja ću da se držim starog zlatnog pravila kao i do( )sada
po drška svakom, podrška nikome ...

osim naravno mojim forumskim prijateljima u svakoj forumskoj nevolji ...

pozdrav svima od steve, živi bili, veliki porasli, osim ako dosada niste ...

Sačuvana

živi mi bili Wink
mirar
Super član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #42446 poslato: 22 Август, 2010, 12:38:50 »

Farmeri: Gde su naše pare?!
Učesnici druge „Farme", osim Miloša Bojanića, još nisu dobili svoje honorare i nagrade za učešće u tom rijalitiju, iako je ugovorom bilo predviđeno da novac bude uplaćen mesec dana po završetku takmičenja. Pošto je dogovoreni rok istekao, glavni producent Predrag Pavlović Baki obećao je da će farmeri novac dobiti 9. avgusta, što takođe nije ispoštovano.

Bivši VIP seljaci revoltirani su zbog kašnjenja.
- Poslednji dogovor sa producentom Bakijem je bio da nam se honorar isplati do 9. avgusta, ali otad se ni sa kim nisam čuo, a novac nije bio uplaćen. Odnedavno sam na odmoru, pa nisam proveravao žiro-račun, da nisu slučajno uplatili u međuvremenu. Nadam se da ćemo što pre dobiti novac - kaže za Press Ivan.
Maja Odžaklijevska ne želi da kaže da li je dobila honorar.
- Ja sam ugovorom obavezana da ćutim, tako da ne mogu da vam potvrdim da li sam ili nisam dobila honorar. Bilo bi i glupo da pričamo o tome jer možda neko dobije novac ranije, pa bi se ostali naljutili. Ne zamerite mi - rekla nam je Maja.
Zgodna „Grand" balerina Dragana Milošević kaže da se sa bivšom cimerkom Minom Kostić i bez honorara dobro provodi u kući Miloša Bojanića na Crnogorskom primorju.
- Nisam nikoga zvala za novac, ali sam čula da će nas iz produkcije kontaktirati po završetku godišnjih odmora. Bitno je da se dobro provodimo u Baošićima. Po ceo dan se kupamo, sunčamo i jurcamo za Mininom ćerkom Anastasijom - kaže balerina.
Za razliku od ostalih, pobednik serijala dobio je nagradu od 100.000 evra. Bojanić poručuje farmerima da budu strpljivi.
- Ja sam dobio nagradu. Nekad budu strpljivi, svi će biti ispoštovani - kaže Miloš.
Glavni producent Predrag Pavlović do zaključenja ovog broja Pressa nije odgovarao na naše pozive.
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/dzet_set_svet/story/130223/Farmeri:+Gde+su+na%C5%A1e+pare!.html

Sačuvana

mimi
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #42447 poslato: 22 Август, 2010, 05:03:43 »

legenda ostaje legenda  111 ceo jedan post joj je trebao  rofl

vec sada je ocigledno da je za tebe Šou 'Ljudi sa Ibarskedobroje  apropo tvoje Era O opaske, mogu samo da dodam da je on Braćalin drug...
btw ne reaguješ na Peki Leki, što bi uradio svako Ko je iz BG  muzicki
da ne bude da se šegačim s nekim na bazi lokaliteta, u tvom slučaju je odmah bilo evidentno da si pohadjala istu školu kao i Radašin iz VB  Grin
znaš ono --> Nebrini Dobrosam  Cheesy

mimi,smiri se Cheesy.

gle, nije tesko - .  ,  :  ?  ! Smiley

polako Bejbi, ne preteruj, kako mozes biti tako surova uciteljica Sad  Cheesy

razumem tvoje ciljeve da poboljšaš kvalitet Foruma, ali ne ide to tako... ne moze odmah u treci razred, vec prvo ide A B V G itD... 

ashkenazi

Po tvom primanju kao saucesce rekla bih da ti je preminula cela familija - bas se primas smor
I veruj mi sad vec smaras mrzi me brate i da citam te tvoje citate  smor dosadan si ...

A posto si poceo i da budes bezobrazan i da vredjas jer ovde si jak  111 ovde lecis komplekse ? Priznaj  Wink

Budes li nastavio da se kacis za mene i vredjas moracu te prijaviti jer ja sam ovde da se zabavim tvoje teske price me smaraju  smor

PS - A sto se tice Bracale vidim da si dobro obavesten  o njegovom privatnom zivotu kad znas da mu je Era dobar drug - Bravo za tebe lepo sto pratis i njegov privatan zivot  masebelomtrakom

Pozdrav za tebe  Grin
Sačuvana
mimi
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #42448 poslato: 22 Август, 2010, 05:08:42 »

Grin

Adella ako ima jos mesta na tom kursu za forumase molim te javi mi da se i ja upisem  Smiley
Dosta sam se vise ovde brukala a ovi ucitelji me stalno grdU  i bas sam se postidela  Embarrassed
Sačuvana
Adella
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #42449 poslato: 23 Август, 2010, 12:09:41 »

mimi  Smiley ne beri brigu upisujem te sa novim plajvazom na kurs ima sve da pobedimo,pa nek grDU one zadocnele na kurs
 ima još malko lufta za kursiranje,pa ko vole nek izvole moliću fino Smiley mlogo sam zauzeta oko fatanja za po dršku, čim počme farma da delimo ko prvu pomoć,dok se ljudi ne snađu  yess

Sačuvana
Stranice: 1 ... 2828 2829 [2830] 2831 2832 ... 10651   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Ljubavni Sastanak Upoznavanje Ljubavno Gnezdo Upoznavanje Smesni Video Klipovi Polovni Automobili i Auto Oglasi NasmejMe.com Smesne Slike Besplatni Filmovi - www.besplatnifilmovi.biz http://www.narodnamuzika.biz eXTReMe Tracker

Besplatni Filmovi Druzenje.rs

Zvezde Granda | Video Klipovi | Football Wallpapers | Soccer Wallpapers | Krkic Bojan | Druzenje i Upoznavanje | Zabavnjaci zabava | Veliki Brat VIP
Veliki Brat | Operacija Trijumf | Domaca Muzika | Dvor | Survivor Srbija | Crtani Filmovi