Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Listing poziva  (Pročitano 2134 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
rotvajler
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« poslato: 31 Децембар, 2010, 12:44:32 »

Ko ima uvid u listing poziva? Pretpostavljam da to ne bi trebalo da bude misterija, jer ipak su gledaoci ti koji su glasali i napravili listing.
Sačuvana

onaj sto ga svi vole
rotvajler
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: 31 Децембар, 2010, 01:25:48 »

Bice ovo jedna od udarnih tema u Kuriru narednih dana  Cheesy
Sačuvana

onaj sto ga svi vole
Kuca
Veoma aktivan
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #2 poslato: 31 Децембар, 2010, 02:25:04 »

Sto posto!
Sačuvana
mirjam
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

ocekuj neocekivano

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 31 Децембар, 2010, 03:02:40 »

Kad je Mimi nicim izazvana  Cheesy pobedila, bilo je mnogo kometara na vesti u svim novinama, ali nijedan clanak na tu temu.
Za kurir se stvarno ne secam, tad sam jos bila normalna pa nisam obilazila sve novine redom, ali se secam komentara u Blicu, bilo ih je bas dosta. Ali clanka u novinama na temu, jok.  Wink Emotion i Stamenkovic su bili previse jaki da bi ih neko pitao za regularnost glasanja.
Pa ti sad vidi.  Grin Nema od listinga nista.
A ja od te Mimine pobede ne glasam.
I jedino mi je zao sto su oba zenka pobednika u rijalitijima namestena. Jovana bi bas bila super pobednik. Ali nije nam se dalo.  Cry
Sačuvana

Emotion vrati se, sve ti je oprosteno.
rotvajler
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 31 Децембар, 2010, 03:15:15 »

Mimina pobeda mi je mnogo realnije izgledala od ovoga veceras. Jedini predstavnik tek otcepljene Crne Gore, devojka koja je koliko toliko davala na atmosferi svojim sukobom sa Milicem..

Ali sta je ova osoba pokazala? Sta su njeni kvaliteti? Mislim ajde cak i da je dobijala glasove zato sto su drugi negativni, na ustrb koga je to mogla da dobije glasove? Vidim da njeni fanovi ne vole Zoranu, Jovanu, Batu... ali kako to da je ona zbog njih dobila glasove, a ne recimo Vendi? Jos kada se zna da je vec jednom ispala..

Mislim da je sa Katarininom pobedom Farma zapravo tek pocela  Wink
Sačuvana

onaj sto ga svi vole
marijama
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #5 poslato: 31 Децембар, 2010, 03:57:42 »

Mislim da je neogranicavanjem broja glasova sa jednog broja telefona ostavljen prostor za kupovinu pobede.Ja bih volela da nam daju podatak sa koliko razlicitih brojeva telefona je glasano za koga,naravno u prvom preseku i onda bi nam bilo jasno da li je pobedio onaj ko je imao najvise glasova, a taj podatak postoji.Takodje mislim da je Srbija jedina zemlja u kojoj ljudi mogu sa jednog broja slati na hiljade poruka sto je velika zloupotreba glasanja,a i stvara kod vecine normalnih ljudi zelju da ne glasaju jer znaju da postoji prostor za razne manipulacije.Bilo ko od finalista je mogao da za 20000 E (50000 glasova ) kupi sebi pobedu.Sa oganicavanjem glasova na odredjen broj imali bi mozda manje glasova ukupno,ali i veci broj glasaca i regularne pobednike.Ja u svom okruzenju ne znam nikog ko zna nekog,ko zna nekog, ko zna nekog Kacinog fana.Iz tog razloga mislim da ona ili nema fanove ili ih je sramota da kazu da glasaju za nju,a ne znam sta je od te dve opcije gore.
Sačuvana
rotvajler
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 31 Децембар, 2010, 06:22:27 »

Da, to je poenta. Iza Kace moze da stoji svako ko je ukapirao da sa 20000 evra moze za cas da stvori 50000.
Sačuvana

onaj sto ga svi vole
ashkenazi
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

joj što je lepo kada ne mešaju babe i žabe

Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 31 Децембар, 2010, 06:38:41 »

ja ne glasam od VB 1, a za vreme Mimi su porvereno destabilizovali servere i samo su stizali glasovi iz CG  dovidenja1 na taj server - samo je taj radio... a provajder ti uzme pare kako god, jer to uzima telefonska kompanija!!! pare gubis, a server ne prima Glasove - tako namestaju... odlicno poznajem osobu koja je radila u Spinnakeru tada, a Spinnaker je bio zaduzen za glasanje kod emotiona... to je em stara fora, em niko ne moze da dokaze i da kaze - krivi ste sto Vam je pukao server pukao, pa pukao... al ostade onaj koji prima glasove sa specificne lokacije...

mada otkako se Farma pojavila i druga firma - počele su da kruze price o mogucnosti da ne Glasas vec kupis broj Glasova odjednom... ali nije problem namestiti u svakom slucaju...
Sačuvana

In Skandal We Trust
inkognito
Aktivan član
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 31 Децембар, 2010, 08:26:19 »

Kralj Ibi: oj narode, oj  Huh?

Zasto li nisam iznenadjena bas se pitam  Wink

Sačuvana

kako se postaje hrabar? "kad ti neko kaže
jel znaš ti ko sam ja a ti ne znaš"
                                       Olovka pise srcem
Kuca
Veoma aktivan
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #9 poslato: 31 Децембар, 2010, 12:49:52 »

Da, to je poenta. Iza Kace moze da stoji svako ko je ukapirao da sa 20000 evra moze za cas da stvori 50000.
...za čas da stvori 100,000. Zašto je onaj ćoro uveo 5 glasova po broju? Pa nije mu svejedno ko će pobediti, valja nekog antisluhistu reklamirati snimati album i sl... Ali ovo će tek biti zabavno.
Sačuvana
rockytomas
Super član
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 01 Јануар, 2011, 10:51:59 »

verovatno ste culi za slucaj automobili i stanovi a koje je spominjao i marjan tamo je bivsi radnik ili programer hakovao program i u zadnji cas isao sa najnizim ponudom i sa saradnicima uzeo vecinu nagrada dok ih nisu pohapsili podseticu da je vecinu tih nagrada davala i sasina emisija a sad je posao mnogo laksi jer se sve obavlja preko nht medie koja radi i Zg takmicenje a ta firma se pre ovog posla bavila sms chatom sa strancima verovatno znate u cemu je fora pre 2-3 godine im je firma bila u jednom stancicu blizu arene u Bg sastavlena od jednog kompa i jednog radnog stola a trazili su operatore koji ce iz svog stana sa svojeg kompa odradjivati posao za njih oglas je bio objavljivan dugo na bestjobs
Sačuvana

Zorana i Jovana moralne pobednice !!!
mimka
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 02 Јануар, 2011, 05:48:16 »

ja shvatam da neko ima pregled i kontroliše glasove i na kraju kupi da bi zaustavio pobedu nekog ko ima bogatog fana,....onda su morali da čuju glas naroda kako bi svi bili zadovoljeni,...Da je i Marijan pobedio ne bi se digla ovakva frka, čovek je radio i pokazao nešto, a za Jovanu i Zoranu su većina davala podršku,...kad je Kaća isplivala a niko je nije ni pominjao?Čini mi se da je bilo ko drugi pobedio mogao bi se opravdati nečim, ovako,...?
Sačuvana
mimka
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 02 Јануар, 2011, 05:49:59 »

@otvajler, pa gde si ti? Ti na početku i na kraju?
Sačuvana
iizuzetan
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #13 poslato: 06 Април, 2011, 08:55:56 »

Ne dirajte MIMI ona je casno pobedila. Ona je predivna i casna devojka. Takvih devojaka je sve manje na svetu. Sad su samo od onih devojaka a ona nije takva !!! Evo kako je bilo:

LQ | HQ
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Ljubavni Sastanak Upoznavanje Ljubavno Gnezdo Upoznavanje Smesni Video Klipovi Polovni Automobili i Auto Oglasi NasmejMe.com Smesne Slike Besplatni Filmovi - www.besplatnifilmovi.biz http://www.narodnamuzika.biz eXTReMe Tracker

Besplatni Filmovi Druzenje.rs

Zvezde Granda | Video Klipovi | Football Wallpapers | Soccer Wallpapers | Krkic Bojan | Druzenje i Upoznavanje | Zabavnjaci zabava | Veliki Brat VIP
Veliki Brat | Operacija Trijumf | Domaca Muzika | Dvor | Survivor Srbija | Crtani Filmovi