Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Farma Srbija Forum « Generalno Farma Srbija « Farma Srbija 2010 uopsteno «  (Urednik: Ariela)

Kako napraviti/održati/sačuvati prijatnu atmosferu na temi Prenos Uživo

Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Kako napraviti/održati/sačuvati prijatnu atmosferu na temi Prenos Uživo  (Pročitano 3133 puta)
0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Lepi_Brenko
Veoma aktivan
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

"rodiše me nežnog & sirotog..."

Pogledaj profil
« Odgovor #15 poslato: 29 Мај, 2010, 12:04:42 »

Ali, uvek ima ljudi koji su raspoloženi za takve duele. Na jednom mega forumu (moji forumaški počeci  Smiley) postoji takav topic i ne smeš ni zakoračiti unutra kako sve seva, a na redovnim temama se ti isti fajteri uvažavaju. Dakle, ima koristi od toga.

meni ovo zvuči kao skroz kul predlog... ako imam problem sa nekim, rešiću ga u "Fight Club"-u, pa neka pobedi jači (a može da bude i duhovito)...  daaaaaaaaa
ali tu istu osobu ću respektovati na ostalim temama...
Sačuvana

I'm going to Heaven, only if it feels like Hell...
Bilja's biggest fan
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #16 poslato: 29 Мај, 2010, 02:25:45 »

Mislim da ce do carki i rasprava neminovno dolaziti, ali ono sto meni bas, bas smeta je chatovanje na temi sa bezbroj citiranja pozdrava,  dovidenja1 111 igranje pivopije rofl dobroje Smiley Imam utisak da bi tema imala ne vise od 1000 str kada toga ne bi bilo...
Sačuvana
DjP
Global Moderator
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #17 poslato: 29 Мај, 2010, 09:21:59 »

Mislim da ce do carki i rasprava neminovno dolaziti, ali ono sto meni bas, bas smeta je chatovanje na temi sa bezbroj citiranja pozdrava,
BBF, razumem te, ali ti pozdravi/otpozdravi su tema u kojoj se često (kako kažu iskusniji od mene) pričalo (i na ovom forumu, ima čak i tema posvećena tome). Ovde se došlo do zaključka da je to nešto što poboljšava atmosferu, tako da taj običaj (do daljnjeg) nećemo menjati. Svestan sam da to može da smeta nekome (ili mnogima, nije mi namera da prebrojavam), ali moj savet je da (kao i u drugim sličnim situacijama) ljudi "preskoče" poruke koje im nisu interesantne.
Btw, trenutno se nalazimo na 1643. strani te teme a, da nije bilo pucanja servera, već bismo prešli 2800. stranu.
Sačuvana
DjP
Global Moderator
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #18 poslato: 29 Мај, 2010, 10:00:10 »

VAŽNO OBAVEŠTENJE (koje ću ponoviti mnogo puta ovog i narednih dana)

Ulazimo u poslednjih dvadesetak dana Farme. Na osnovu ranijih iskustava (sa sličnih foruma) u ovoj fazi se može očekivati samo "priliv" korisnika koji su "zainteresovani" za izrazito fan/hejt ponašanje. Stoga je, računajući da su se svi korisnici koji su iskreno zainteresovani za druženje na forumu već registrovali, stopirana registracija novih korisnika. Nadalje će se registracija novih korisnika odobravati (omogućavati) samo u situacijama kada za novog korisnika "garantuje" neko od postojećih aktivnih, nebanovanih korisnika. Ako budete u takvoj prilici (da neko koga poznajete želi da se registruje) pošaljite mi pp sa imenom novog korisnika (čija prijava za registraciju čeka na "odobrenje").

Želim vam prijatnu zabavu.
Sačuvana
ciculjka
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #19 poslato: 30 Мај, 2010, 02:28:36 »

Mislim da ce do carki i rasprava neminovno dolaziti, ali ono sto meni bas, bas smeta je chatovanje na temi sa bezbroj citiranja pozdrava,  dovidenja1 111 igranje pivopije rofl dobroje Smiley Imam utisak da bi tema imala ne vise od 1000 str kada toga ne bi bilo...

e to je car onog drugog dela teme -tj OFF
ne znam koliko si ti pratila forume VB ( gde je i nastao PUSO )
ja sam to u par navrata objasnjavala  i ovde
kako i zasto je nastala ova tema
uglavnom ...
postojao je samo prenos uzivo i onaj koji je otvorio imao je taj problem sa pozdravima i smajlijima
pa je temu zatvorio
istovremeno je neko drugi otvorio PUSO
a onda je onaj prvi ptvorio samo Prenos
gde je bilo malo postova i slabo je ko zalazio
to je nastavljeno u svakoj sezoni na zvanicnom
znaci postoje dve teme
PRENOS uzivo - koji ima mali broj stranica i retko ko pise , tako da se do kraja malo zna i tesko je pratiti
i PRENOS UZIVO SA OFFOM - koji je uvek posecen i oni sa PU prelaze da citaju i pisu tu , jer je uvek dobro zezanje

mislim da iz prethodnih  iskustava
zato ovde nije ni otvaran cist Prenos uzivo (bez offa)

Sačuvana

Ariela
Global Moderator
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #20 poslato: 30 Мај, 2010, 11:34:40 »

zar to nije bilo u ot forumu?
Sačuvana
leontina
Novajlija
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #21 poslato: 04 Јун, 2010, 12:58:28 »

Mozda bas nije prikladno reci, ali dobija se apsolutni utisak, da sam nered dozvoljava sama farma ili zadruga ili ko vec, ko to moze da cini, jer takav haos, zaista nikome ne odgovara izuzev prilivu para putem sms poruka i tel poziva....zalosno je sto se je sam narod zavadio, i postali jedni drugima omrazeni, a sve zbog dozvoljenog i nedolicnog ponasanja, pa cak i potenciranja i samo prikazivanja likova, koji bi mogli da nanesu sto vecu halabuku na farmi. Mislim da to nismo zasluzili, da smo zasluzili jedan prijatan odmor i zabavu dok gledamo farmu, a ne da i nama normalnim posmatracima, ako ih jos uopste i ima koji gledaju ovu farmu, dizete pritisak i podsecanja na neka davna i zla vremena i jos gorih ljudi. Pa zar nas malo zivot samara...nego treba jos i vi da to cinite putem neumornog prikazivanja bas onih delova sa farme, gde dominiraju losi karakteri i postupci ucesnika.....bas vam hvala, ali znam, sto vece zlo, vise para...zalosno je to   - na taj nacin zaradjen novac mislim da nece doneti mnogo srece onom ko to prima, pa ma ko on bio...
Sačuvana
duzna
Gost
« Odgovor #22 poslato: 13 Септембар, 2010, 04:10:51 »

Koristiti bic, a kad zatreba i boxer!
Sačuvana
besne gliste
Vip korisnik
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #23 poslato: 28 Септембар, 2010, 11:43:28 »

Koristiti bic, a kad zatreba i boxer!
111
Sačuvana
Stranice: 1 [2]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Ljubavni Sastanak Upoznavanje Ljubavno Gnezdo Upoznavanje Smesni Video Klipovi Polovni Automobili i Auto Oglasi NasmejMe.com Smesne Slike Besplatni Filmovi - www.besplatnifilmovi.biz http://www.narodnamuzika.biz eXTReMe Tracker

Besplatni Filmovi Druzenje.rs

Zvezde Granda | Video Klipovi | Football Wallpapers | Soccer Wallpapers | Krkic Bojan | Druzenje i Upoznavanje | Zabavnjaci zabava | Veliki Brat VIP
Veliki Brat | Operacija Trijumf | Domaca Muzika | Dvor | Survivor Srbija | Crtani Filmovi