|
Kuca
|
 |
« Odgovor #2835 poslato: 12 Јун, 2010, 08:26:31 » |
|
Ako sam ja dobro shvatila profesora Pajkica ,za njega je Maca genije,soumen koji vodi svoj lik isto i na pozornici i u buregdzinici. E sad ,valjda je hteo da ga pohvali. Malo mi samo cudno kako pored genija, izabra Fircija.Bice ipak da ni Pajkic ne zna sta prica.
A kad je znao i kako će znati kad je u studio ušao sa Bora Bora (ne reče prezime  ) Sudeci po izlaganju, Bora Bora se preziva Drljaca.Cudno neko sunce tamo. Ima i Bora Bora Čorba, more bit da je stiga sa njega 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 12 Јун, 2010, 08:29:48 Kuca »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
korupcija
|
 |
« Odgovor #2836 poslato: 12 Јун, 2010, 08:30:09 » |
|
Ako sam ja dobro shvatila profesora Pajkica ,za njega je Maca genije,soumen koji vodi svoj lik isto i na pozornici i u buregdzinici. E sad ,valjda je hteo da ga pohvali. Malo mi samo cudno kako pored genija, izabra Fircija.Bice ipak da ni Pajkic ne zna sta prica.
Pajkic ne gleda farmu . rekao je posto sam ja roker ,onda firci . a macu zna od prije. a farmu ne gleda ! cim nikad nije cuo za milosa bojanica,ne gleda je 100%
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Rouzis
|
 |
« Odgovor #2837 poslato: 12 Јун, 2010, 08:30:53 » |
|
Pajkic je ,izmedju ostalog rekao,da je Maca zvezda,genijalac!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dada71
|
 |
« Odgovor #2838 poslato: 12 Јун, 2010, 08:31:22 » |
|
A kad je znao i kako će znati kad je u studio ušao sa Bora Bora (ne reče prezime  ) Sudeci po izlaganju, Bora Bora se preziva Drljaca.Cudno neko sunce tamo. Ima i Bora Bora Čorba, more bit da je stiga sa njega  Ako je taj onda nije ni stigao,jos uvek je tamo a nama se pricinio. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Kuca
|
 |
« Odgovor #2839 poslato: 12 Јун, 2010, 08:33:06 » |
|
A kad je znao i kako će znati kad je u studio ušao sa Bora Bora (ne reče prezime  ) Sudeci po izlaganju, Bora Bora se preziva Drljaca.Cudno neko sunce tamo. Ima i Bora Bora Čorba, more bit da je stiga sa njega  Ako je taj onda nije ni stigao,jos uvek je tamo a nama se pricinio.  U svakom slučaju kad ga gledam meni je Mora Mora
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
lenka
|
 |
« Odgovor #2840 poslato: 12 Јун, 2010, 08:33:45 » |
|
Uz duzno postovanje Ako sam ja dobro shvatila profesora Pajkica ,za njega je Maca genije,soumen koji vodi svoj lik isto i na pozornici i u buregdzinici. E sad ,valjda je hteo da ga pohvali. Malo mi samo cudno kako pored genija, izabra Fircija.Bice ipak da ni Pajkic ne zna sta prica.
Zna Pajkic sta prica, nego izgleda da ga vi niste dobro razumjeli ...  ... Ma isto k'o ni Ivicu Andrijicu ...  Uz duzno postovanje,profesor Pajkic je za mene pravi primer zasto je neophodno odvojiti umetnika od njegovog dela.Za razliku od Ive Andrica. Uz duzno postovanje, ja cu ti reci da se genijalci nikada ne odvajaju od svojih djela, ma kakva ona bila ili ma kakvi oni bili ...  Genijalce je tesko razumjeti, zato i jesu "genijalci" ... ***Edit: Jesam li vam rekla da se genijalci tesko mogu razumjeti ...  Ja nigdje ne uporedih Iva Andrica i Pajkica, a vi sve "nesto" o tome pisete ...  Govorila sam o umetnicima,jer genijalce ne vidim u ovoj prici.A jednog recimo Bodlera ili Lotreka bih vrlo rado odvojila od njihovih dela. Nisu svi umjetnici genijalci, ali su zato svi genijalci umejtnici ...  Hajde necemo sada o B i L ... Oni svakako nisu na Farmi ...  @kristina ... Mislis ti da je lako nama ...  Citav zivot "pomazemo ljudima" ...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Beograd, Beograd, ja bezobrazna ... 
|
|
|
|
dada71
|
 |
« Odgovor #2841 poslato: 12 Јун, 2010, 08:38:39 » |
|
Pajkic ne gleda farmu . rekao je posto sam ja roker ,onda firci . a macu zna od prije. a farmu ne gleda ! cim nikad nije cuo za milosa bojanica,ne gleda je 100% Tipicna kontradiktornost Pajkica,njega poznajem i on je genije ali ovaj je roker i zato biram njega.Tebi je to logicno?Posto razumem situaciju,prihvatam Da kao odgovor. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
lenka
|
 |
« Odgovor #2842 poslato: 12 Јун, 2010, 08:41:19 » |
|
Pajkic ne gleda farmu . rekao je posto sam ja roker ,onda firci . a macu zna od prije. a farmu ne gleda ! cim nikad nije cuo za milosa bojanica,ne gleda je 100% Tipicna kontradiktornost Pajkica,njega poznajem i on je genije ali ovaj je roker i zato biram njega.Tebi je to logicno?Posto razumem situaciju,prihvatam Da kao odgovor.  Pravo da ti kazem, ne bih ja uopste vise ni o Pajkicu raspravljala ... Rekao je sta je rekao ... Firci i Maca su genijalci i tu je tacka ... Ko se slaze, slaze se, a ko ne sta mozemo ... Idemo dalje ... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Beograd, Beograd, ja bezobrazna ... 
|
|
|
|
dada71
|
 |
« Odgovor #2843 poslato: 12 Јун, 2010, 08:45:48 » |
|
Pajkic ne gleda farmu . rekao je posto sam ja roker ,onda firci . a macu zna od prije. a farmu ne gleda ! cim nikad nije cuo za milosa bojanica,ne gleda je 100% Tipicna kontradiktornost Pajkica,njega poznajem i on je genije ali ovaj je roker i zato biram njega.Tebi je to logicno?Posto razumem situaciju,prihvatam Da kao odgovor.  Pravo da ti kazem, ne bih ja uopste vise ni o Pajkicu raspravljala ... Rekao je sta je rekao ... Firci i Maca su genijalci i tu je tacka ... Ko se slaze, slaze se, a ko ne sta mozemo ... Idemo dalje ...  Slazem se.  Joj,moram jace je od mene,ovakav zakljucak bi i Pajkic izvukao. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
korupcija
|
 |
« Odgovor #2844 poslato: 12 Јун, 2010, 08:52:52 » |
|
Pajkic ne gleda farmu . rekao je posto sam ja roker ,onda firci . a macu zna od prije. a farmu ne gleda ! cim nikad nije cuo za milosa bojanica,ne gleda je 100% Tipicna kontradiktornost Pajkica,njega poznajem i on je genije ali ovaj je roker i zato biram njega.Tebi je to logicno?Posto razumem situaciju,prihvatam Da kao odgovor.  Pravo da ti kazem, ne bih ja uopste vise ni o Pajkicu raspravljala ... Rekao je sta je rekao ... Firci i Maca su genijalci i tu je tacka ... Ko se slaze, slaze se, a ko ne sta mozemo ... Idemo dalje ...  Slazem se.  Joj,moram jace je od mene,ovakav zakljucak bi i Pajkic izvukao.  i ja se slazem 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
DjP
|
 |
« Odgovor #2846 poslato: 12 Јун, 2010, 09:15:50 » |
|
Pravo da ti kazem, ne bih ja uopste vise ni o Pajkicu raspravljala ... Rekao je sta je rekao ... Firci i Maca su genijalci i tu je tacka ... Ko se slaze, slaze se, a ko ne sta mozemo ... Idemo dalje ...  I ja se slažem ... da idemo dalje. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Kuca
|
 |
« Odgovor #2847 poslato: 12 Јун, 2010, 10:58:28 » |
|
Macine neavijačice 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
silvera
|
 |
« Odgovor #2848 poslato: 12 Јун, 2010, 11:01:36 » |
|
nisam gledao live, jel ustajao danas Maca ?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kristina7
|
 |
« Odgovor #2849 poslato: 12 Јун, 2010, 11:06:42 » |
|
Macine neavijačice  vidis kako smo slozne!  i jos 9 navijaca i ona 3 iz dijaspore i eto to je to! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Macine neavijačice 
|
|
|
|